Fuzzy – bamboe plaid met fleece voering: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Moderne technologieën geven de mogelijkheid om de meest zachtaardige en de zachtste stoffen en materialen te gebruiken. Bamboo plaid Fuzzy is één van deze innovaties. Warm materiaal ziet en perfect als een deken in elke kamer van het appartement.

De aantrekkelijke zachtheid en tederheid van de vezels die elke aanraking onvergetelijk te maken. Blijven onder deze deken wordt gewoon geweldig. Plaid doet denken aan een knuffel, die komen na een dag hard, en te genieten van aangenaam gezelschap met een kopje thee of een boek. Nu om beter te begrijpen wat is Fuzzy, dompel je onder in zijn subtiele vezels.

Fleece voering

Populaire is universeel fleece stof. Geen moderne productie kan niet zonder specifiek materiaal. Het werd 40 jaar geleden uitgevonden, maar heeft al veroverd en werd beschikbaar voor mensen van over de hele wereld.

In feite vlies niet geweven volgens een standaard en bekende technologieën. De vezels van synthetische oorsprong in een puinhoop van met elkaar verweven. Basisstof voor de vervaardiging van het eindproduct polyestervezels.

Omdat elke fabriek probeert innovaties de vervaardiging, in zo’n korte tijd reeds opgebouwde zoveel variëteiten vlies van de vezels. Kortom, hun primaire verschillen waren de dichtheid en uiterlijk. Numerieke eigenschappen van de eerste indicator traject van 100 tot 600 gr / m. De stoffen worden in unilaterale of bilaterale vorm met aanzienlijke verschillen in de lengte van de paal of kleur.

Het eerste bedrijf begonnen met de productie van slecht passende fleece producten in 1979 Malden Mills. Hiervoor werden de ontwikkelaars bekroond met de Nobelprijs.

Productie

De eerste stap is de bereiding van polyethyleentereftalaat vezels. Dunne filamenten worden geëxtrudeerd onder de smelttemperatuur kunststof. Alle vezels worden met elkaar verweven, de vorming van een gebreide doek. Dan is het doek een belangrijke fase temperatuur en waterbehandeling. Na deze zaak begon op de productie van directe fleece stof. Rollen voorzien van haakjes, zodat de paal handvat dat bleek gereed materiaal. Elke haak grijpt keurig de vezel te trekken op het oppervlak, zodat het weefsel volledig was. Kammen van de vezels moet de luchtige structuur van het materiaal te verkrijgen.

Vervolgens wordt het segment wordt geplaatst in de inrichting protivobolevoe verwerking. Technologie verwijdert materiaal van mogelijke klanten. Nu begint de verwerking van chemicaliën. Elk van de samenstellingen verleent de villi bepaalde eigenschap: waterafstotend, antibacterieel, vsuplementbestendig en antistatisch.

vliesmateriaal produceren gebruikt gerecycleerde materialen. Gebruikte plastic geschikt voor dit doel. Aldus is een productie geen afval. In de natuur is een soortgelijk type vezel. Tot op zekere hoogte, hun eigenschappen zijn vergelijkbaar met die van wollen goederen. Echter, als je verdiepen in de samenstelling en de productie-technologie, kunnen we zorgen voor de uniciteit van het product.

Fleece wordt gebruikt bij de productie van kleding, lingerie, accessoires, kachels, huishoudtextiel.

De aard en kenmerken stof

Er zijn verschillende criteria die types onderscheiden van fleece stoffen:

 • Dichtheid : micro thinner 100 g / m; de lage dichtheid van de polaire en ndash; 100g / m; gemiddeld niet meer dan 200 g / m; dikke tot 300 g / m; hoge dichtheid van polaire 400g / m.
 • De behandeling : anti-slip; tegen de statische; bescherming tegen vocht; bescherming tegen brand.
 • Indeling : extra materiaal spandex voor duurzaamheid; Spadix voor elasticiteit; twee lagen met een waterafstotende bovenste en onderste verwarmen; met additieven beschermen tegen sterke storm wind.

Positieve kwaliteiten

De lijst van voordelen van dit materiaal zijn vrij lang en al van de opgesomde kenmerken is geverifieerd door de gewone mensen in het dagelijks leven:

 • geen allergische reacties veroorzaken. Niet irriterend voor de huid en de slijmvliezen, dus ze zijn perfect voor het maken van dingen voor de kinderen.
 • Bestand tegen ziektekiemen. Chemische vezels zijn niet gunstig leefgebied voor alle levensvormen. Het zal niet fokken geen insecten, schimmels of andere micro-organismen.
 • porositeit. De geleidbaarheid van de lucht tussen de huid en de externe omgeving wordt verzekerd door de aanwezigheid van kleine poriën.
 • Het saldo van de temperaturen. Dankzij de ademende structuur van het weefsel verschaft een thermisch regelsysteem het lichaam.
 • elasticiteit. Het product van slecht passende fleece garens aanpassen aan de beschikbaarheid van menselijke beweging.
 • De weerstand tegen slijtage. De eigenschappen van een doek geschikt voor continu gebruik met de juiste zorg.
 • Gemak. Kleding is niet gevoeld op het lichaam als gevolg van de lage soortelijke dichtheid.
 • Bescherming tegen vocht. Fiber dingen zijn niet in staat om het vocht verdampen uit je lichaam te absorberen, alleen terug te trekken door de poriën naar buiten.
 • Niet de geleidbaarheid in de natte toestand te verliezen. Wat warmte in het product, zelfs wanneer het weefsel Podmokly.
 • Niet vernietigd onder invloed van biologische factoren. In staat om UV-straling en extreme temperaturen te weerstaan.
 • Snel drogen. Omdat synthetische vezels geen vocht op, zelfs na het wassen. Het is niet nodig te verdampen uit de diepte van de schroefdraad, het enkel verdampt uit het oppervlak.
 • redelijke kosten. Het ontbreken van een octrooi en de beschikbaarheid van goedkope grondstof is nog steeds een van de meest veelzijdige.
 • Het comfort van touch. De zachtheid en gladheid van de vezels zorgt voor een aangenaam tactiele sensaties tijdens contact.
 • Vereist geen specialistische gereedschappen om de zorg snel geklaard uit besmetting.

Deze kenmerken zijn fleece en geruite Fuzzy omdat het hoofdbestanddeel. Een ander onderdeel van de bamboe deken, die niet kleiner is dan de oorspronkelijke grondstoffen voor de productie van delicate stoffen.

bamboe Badstof

Ondanks het feit dat beide componenten van dezelfde leeftijd oorsprong, de technologie voor het vervaardigen van flexibele papier uit de plant is bekend sinds de oudheid. Nu hebben wetenschappers hebben aandacht besteed aan de structuur van bamboe. Een grondige behandeling van de planten liet ons toe om een ​​innovatieve vorm van materie te maken. Garen wordt gebruikt om kussens, dekens, huishoudtextiel en beddengoed te creëren.

Eigenschappen

Outstanding vertegenwoordigers van deze richting in de productie van staal licht, zacht en zachte dekens. Ze zijn aangenaam om aan te raken en warme niet erger dan wol. Hun veelzijdigheid en kunt u de dekens gebruik thuis en op de camping.

De eigenschappen van het vervaardigde materiaal uniek dankzij de waardevolle kwaliteiten van grondstoffen. Verzamel de jonge scheuten zijn opgenomen in ongerepte gebieden van China uitgevoerd. Ontmoetingsplaats vrij zijn van chemische meststoffen, die niet snel groeiende bamboe vereisen. Groves is niet besmet met schimmels. Ze passeren mijten en schadelijke insecten.

Door de beschermende eigenschappen zijn een natuurlijk onderdeel van de bamboe geen aanvullende behandeling voor desinfectie nodig. Deze oude fabriek is in staat om zichzelf schoon en beschermd.

 1. Antibacteriële. Bamboestof heeft dezelfde eigenschappen als de plant zelf, dus in staat zichzelf te desinfecteren vezels.
 2. Strength. Technologie van de productie van bamboe strengen biedt duurzaamheid en slijtvastheid van afgewerkte producten.
 3. Een deel van de plant bevat harsen, die de groei van saprofyten remmen. De micro-organismen die door het absorberen van dode deeltjes van de menselijke huid te leven.
 4. Bescherming tegen allergische reacties op natuurlijke vezels die door de natuur en natuurlijke componenten.
 5. De productie technologie elimineert de stof van extra chemische processen. Alle stadia van de productie niet chemisch actieve stoffen bevatten. Zelfs in het proces van het schilderen van het gebruik van natuurlijke middelen.
 6. De zachtheid en lichtheid van de opbouw van de gebreide structuur vanwege de moeizame kammen volumineuze fluweelachtig stapel van de naald as.
 7. De porositeit zorgt voor een betere wateropname. Indicatoren hygroscopische eigenschappen van bamboe vezels 4 maal hoger dan katoen. Echter, voor het klimaat met een hoge luchtvochtigheid deze goederen niet geschikt is.
 8. Niet accumuleren esuplementtriciteit bamboe fiber. Het gebruik van dit veilig voor kinderen materiaal.
 9. Natuurlijk materiaal is anti-aging eigenschappen. Melkeiwitten invloed op de huid, waardoor zachtheid en elasticiteit van de opperhuid.
Na bestudering van alle componenten van de Fuzzy deken kunnen we gerust zeggen over de positieve impact op het milieu en de volksgezondheid.

Dekens Fuzzy

De catalogus presenteert een verscheidenheid aan modellen voor voorwerpen van verschillende kleuren. Voor het kiezen van een geschikte variant mensen zitten achter een computer de hele dag, het draaien van de pagina’s van de website.

De materialen die bij de vervaardiging van hypoallergeen. Daarom is in een deken kun je jezelf wrap met een klein kind, dat al was gezellig en warm in de kille herfst en ijzige winter dagen. Dankzij de eenvoudige maar elegante design interieur kamer te worden getransformeerd en gevuld met de aangename kleuren.

De deken trekt geen stof en geen esuplementtriciteit ophopen. Ondanks een tweecomponentensamenstelling, werkt de geruite geen speciale reiniging en verwerking vereisen. Genoeg om te installeren op de wasmachine zachte programma voor fijne was, en netheid is verzekerd. Fleecevoering zal duurzaamheid van het product te verstrekken, en de bamboe top zal u aangenaam gevoel geven van het aanraken. De stof is zo licht en poreus dat de persoon alleen warmte en comfort dankzij de luchtspleet en thermoregulatie voelt. Bevoegde zorg zal u toelaten om de oorspronkelijke eigenschappen behouden voor een lange tijd.

Prijs en waar te kopen

Bamboo tapijten hebben een lange paal en een zacht. De grootte van de geselecteerde bij de kassa op de officiële website product. De prijs van het product niet meer dan 6Hammer of Thor roebel, en met de huidige korting van niet meer dan 3000.

praktische oplossing voor home comfort. Het innovatieve ontwerp van de deken kun je gebruiken als dekking op het bed of bank.

Voor het bestellen is het nodig om een ​​applicatie op de website te verlaten. Operators zullen herzien en zal contact met u binnen een redelijke termijn om kleine zaken te verduidelijken. Verder wordt het pakket verzonden aan de koper. En de betaling na bezit van de goederen zonder gebreken en voldoet aan de vermelde beschrijving. Mocht u nog vragen hebben gewoon vragen de consultant die al uw vragen zal beantwoorden. Koop Fuzzy een stuk makkelijker dan het lijkt op het eerste gezicht, worden de procedures uitgevoerd vanuit het comfort van thuis.

Moderne technologieën geven de mogelijkheid om de meest zachtaardige en de zachtste stoffen en materialen te gebruiken. Bamboo plaid Fuzzy is één van deze innovaties. Warm materiaal ziet en perfect als een deken in elke kamer van het appartement. Aantrekkelijke zachtheid en tederheid van de vezels die elke aanraking onvergetelijk te maken. Blijven onder deze deken wordt gewoon geweldig. Plaid doet denken aan een knuffel, die …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*