FulLips – pomp voor lipvergroting: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Blader door de meest populaire tools voor conservatieve FulLips lipvergroting: types, werkingsprincipe, kenmerken van gebruik, contra-indicaties, prijs.

Wat is FulLips?

Volgens de strikte statistieken, de top drie vrouwelijke lichaamsdelen die men in de eerste plaats aandacht besteden aan sponzen bevatten. Deze universele huid spier-vouw heeft vele functies: helpt om te eten, te praten, om de temperatuur te meten, te glimlachen. Het bevat een honderd keer meer zenuwuiteinden dan de vingertoppen. Waarom we houden om te zoenen!

Lips altijd in het zicht. Ze trekken de aandacht door zijn kleur, vorm en grootte. Psychologen hebben zelfs een correlatie gevonden tussen de vorm van de lippen en het karakter van een persoon. Mollig, wetenschappers zeggen, behoort tot de mensen sensueel, de seksuele energie die een fontein heeft. Zulke mensen worden omringd door bewonderaars, bewonderaars. Ze zijn sociaal, vriendelijk. Dunne lippen wordt toegeschreven aan dames met een slecht karakter, gereserveerd, introverte type dat werd gebruikt om uw doelen zelfstandig te bereiken. Ze zijn vaak wantrouwend en schuw. In de liefde zaken worden voortdurend geconfronteerd met uitdagingen, zo veel zorgen en lijden. Wilskrachtig karakter leidt hen vaak tot eenzaamheid.

Natuurlijk zijn deze kenmerken zijn slechts een klein percentage van de vrouwen. Maar de heersende maatschappelijke stereotype echt zet mensen met dikke lippen een inkeping mensen met een smalle plooien. Omdat maar weinig mensen willen verdiepen in de diepe innerlijke wereld van de sloot van de beurs geslacht, wanneer er sprake is geopend, vrolijk Muse. Zoveel vrouwen met dunne lippen zich bloot aan een verscheidenheid van de procedures voor de verhoging. Veel vullen de contouren van vulstoffen, produceren verticale ukoly akkoord met lipofilling, enz.

Een ondernemende Amerikaan genaamd Linda Gomez besloten dat ik in staat om je lippen te verhogen, zonder toevlucht te nemen tot cosmetische ingrepen zou zijn, waarvan het resultaat is onvoorspelbaar. Na talloze experimenten, bedacht ze een uniek apparaat, gebruiksgemak, dat is gewoon schokkend. We hebben het over de pomp voor lipvergroting FulLips. De uitvinding heeft echt in de beauty-industrie!

Engels-sprekende landen onmiddellijk opgepikt de eerste partij van pompen & mdash; gewoon uit nieuwsgierigheid. En weet je wat was de universele verdict? “Het werkt!”. Bloggers van over de hele wereld hebben de effectiviteit van dit unieke apparaat bevestigd.

Het lijkt erop dat

Linda Gomez heeft drie soorten pompen gepatenteerd:

 1. Small ovaal (Small Oval). Segment voegt volume. Ontworpen voor smalle kleine sponzen. Helpt meisjes met lippen volume te verhogen tot een specifiek deel.
 2. Medium ovaal (Medium Oval). Het is aanbevolen dat de vertegenwoordigers van de dunne lippen. Is de beste keuze als u alleen de bovenste / onderste helft te vergroten.
 3. Groot rondje (Grote Ronde). Passend voor dames met dikke lippen, om ze nog groter te maken.

Extern voller voor lipvergroting FulLips ziet eruit als een dop van rode kleur met verschillende grootte en vorm. Aan de convexe zijde toont de ongebruikte sponzen. Zijde, aangebracht op het gedeelte van de mond, een holle boring, omringd door een grote homogene band (rim). Deze strook voorkomt schade aan de tere huid en maakt het mogelijk om polerowanie pijnloos te produceren.

Werkwijze

De man lippen bestaan ​​uit drie delen: huid, intermediaire en slijmvliezen. De procedure activeert bloedstroom. Vacuüm ruimte draagt ​​bij aan de zwelling van de lagen. Ze worden meer driedimensionaal handelen. Hoe langer je Paperwhite spons, hoe meer ze zwellen, hoe meer je opvallen. Dit effect kan duren tot 2-3 uur. Dan is de procedure moet worden herhaald. Na verloop van tijd, de huid reageert sneller en houdt het volume als een beetje langer.

Hoe

gebruiken

Voor een directe toepassing is voor te bereiden.

 1. Verwijder schoonheidsmiddelen: lippenstift, gloss.
 2. Als de lippen droog, gebarsten, moet je ze smeren met een balsem of hygiënisch lippenstift.
 3. Het is mogelijk enigszins RUB de tandenborstel op beschadigde huid voorkomen.
 4. Zorg ervoor dat de pomp schoon is. Bij het eerste gebruik te wassen het nieuwe product met warm water en zeep.

Na de voorbereidende procedures, kunt u direct doorgaan naar de volumetoename.

 1. Breng schoon en droog de pomp zijn lippen.
 2. Druk met schaafmachine FulLips lip verhogen en trekt alle lucht, omsluit de inrichting. Gevormd binnen de vacuüm waarborgen bloedstroom.
 3. Houd in deze positie voor 5-40 seconden.
 4. wrikken vervolgens de lippen. De lucht zal doordringen in het gat, de pomp zelf rebound.
 5. een aantal keren herhalen van de procedure.
 6. Evalueer de resultaten.
 7. Breng lippenstift, gloss, balsem & mdash; je bent goed om te gaan.

Het aantal herhalingen hangt af van de oorspronkelijke vorm van de lippen (dan het al is, hoe langer en frequenter behandelingen) en het gewenste effect. Na een tijdje zul je jezelf aan te passen aan het apparaat en selecteer de beste methode voor u tonirovaniya. Sommigen geven de voorkeur korte termijn intermitterende beweging (5-8 keer gedurende 15-20 seconden), andere & mdash; lang vasthouden van voller op de lippen (3-4 keer 30-40 seconden).

FulLips is effectief, veilig stap om de sensuele, uitnodigende lippen. Hij zal zachtjes het volume te verhogen, geeft buitengewone schoonheid van de vorm, het vervullen van uw droom van dikke lippen.

Voordelen

Miljoenen fashionista’s, die Ful lippen gekocht, rekening met de volgende voordelen:

 • Beveiliging. Amerikaanse uitvinding elimineert de noodzaak om traumatische cosmetische ingrepen te houden. Je zal niet nodig om chemische en biologische producten te introduceren onder de huid. Je lippen zal groter zijn door een conservatieve geworden.
 • Een betrouwbaar resultaat. Het maakt niet uit welke vorm je niet begiftigd door de natuur, FulLips aankan op 100%. Zelfs een smalle, uitdrukkingsloos lippen verwerven aantrekkelijke vorm en mooie nieuwe vorm.
 • Toegankelijkheid. Als je het vergelijkt de kosten van cosmetische ingrepen om het volume en de waarde van planera verhogen, ongetwijfeld wint de laatste.
 • Natuurlijk resultaat. Salon methoden zijn vaak drastisch veranderen hun uiterlijk, soms verstoring van de natuurlijke vorm van je lippen. De unieke uitvinding zal ontsieren, niet onderdompelen in schrik of wanhoop. Na tonirovania zelfs sporen rond de lippen niet. Een hernieuwde formulier wordt zo dicht mogelijk bij natuurlijk.
 • Speed. Plump lippen geworden in een kwestie van minuten. Tint & mdash; en kom op een datum of om te werken.
 • De afwezigheid van pijn. Integendeel, zal de bloedstroom leuk zijn om de uitstekende mond gebied warm alsof je had net hartstochtelijk gemaakt met je geliefde.
 • Compactness. De kleine afmetingen van het apparaat mogelijk te maken om het te dragen met u zelfs in de petite koppeling. Hij zal altijd bij de hand. Als de werking van de schaafmachine te stoppen, kunt u overlaten aan “mijn neus poederen”, en weer terug met luxe, sensuele lippen.
 • Verhoog het gevoel van eigenwaarde. dien verstande dat de lippen van de gewenste look hebben verworven, en zelfvertrouwen te vergroten. Rondom mensen zullen meer kans om aandacht te besteden aan je. Wonderful mood geleverde nieuwe sensaties, zal interessante mensen en nieuwe vrienden te trekken.

Het unieke ontwerp kan een soort van “probe” waardoor je leert, ben je volle lippen worden of niet.

De FulLips lip enhancer is het beste alternatief voor agressieve cosmetische ingrepen. Het is volkomen veilig, betaalbaar, efficiënt en effectief. Kies de beste!

Contra

Lip heeft bijna geen contra-indicaties. Het kan gebruikt worden en de mannen en vrouwen van alle leeftijden. Tieners het is ook niet verboden. Het enige nadeel: als je lippen herpes & mdash; zich te onthouden van het gebruik van dit apparaat. Anders kan de infectie zich verspreiden naar gezonde delen van de lippen.

Om het product te kunnen gebruiken, moet zorgvuldig worden: niet de pomp aan de kant niet intrekken, anders kan je de huid beschadigen en de verschijning van vroegtijdige rimpels. Neem niet meer dan de opgegeven tijd “zuigen”. Als gevolg van overmatige stormloop van bloed naar het gezicht kunnen verschijnen gekneusd, gekneusd. Eventuele schade aan de vaatwand, voorbijgaande gevoelloosheid, tintelingen. Veiliger in de tijd om de procedure opnieuw te doen dan zich zorgen over de toestand van het gezicht en de huid.

Om scheuren en irritatie te voorkomen, laat staan ​​je spons minstens 2 dagen per week. Een rijke crème toegepast voordat de procedure en ‘s nachts, zal hen geen kwaad.

Probeer niet pomilovat met de hulp van geïmproviseerde middelen. De doppen zijn van medicijnen, bril, zelfgemaakte klei of gipsen mallen traumatisch. Ze kunnen niet omgaan met de taak als het maakt FulLips, maar kan de tere huid van de lippen beschadigen.

Care

Voor het eerste gebruik, spoel het apparaat met warm water en antibacteriële zeep of afvegen met een doek. Eind “opblazen” spoelen, bij voorkeur in soap-sodaoplossing. Giet kokend water over. Houd het product op een droge plaats. blootstelling aan extreme hoge temperaturen niet podavaite.

Prijs

De kosten van uitrusting voor lipvergroting door conservatieve relatief klein. In Rusland uit FulLips vandaag de dag te kopen voor 990 roebel. Voor deze prijs krijg je niet alleen de hete lippen, maar houden ook de gezondheid en natuurlijke uitstraling. De behoefte aan plastische chirurgie en de introductie van Botox verdwijnt automatisch.

De kit omvat drie typen van pompen voor verschillende gelegenheden en onder andere sfeer. Oekraïne verkoopt de kit voor 739 USD.

Waar te koop

De prachtige effect van Volle lippen, werd de reden van introductie op de markt schoonheid van vervalsingen gemaakt van lage kwaliteit giftig materiaal. Om te voorkomen dat een slachtoffer van fraude, een beter product te bestellen op de officiële website van de distributeur. Hij geeft om zijn reputatie, werkt dus rechtstreeks met de officiële fabrikant of de dealer (USA). De kwaliteit van de door de officiële distributeur, geen twijfel over geleverde product. Het garandeert 100% resultaat.

Om voller voor FulLips lipvergroting bestelt, moet u de applicatie te verlaten op de officiële website van de distributeur. Na enige tijd zult u contact opnemen met de manager, die de voorwaarden van de aankoop, de levering methoden te specificeren. Hem kun je al je vragen stellen.

Na dat medewerkers van het bedrijf-als uitvoerder zal het pakket te genereren en zal een aantal vrachtbrief, waarmee je je FulLips lip enhancer zal ontvangen sturen.

De betaling is “onder rembours”. Na het vaststellen van de authenticiteit van het product, zal u het geld te geven aan de werknemer van de vervoersdienst of e-mail. Zijn taak is om de fondsen aan de verkoper te sturen. Distributeur vertrouwt je, en biedt daarom de meest gunstige betalingsvoorwaarden.

De levering wordt, zelfs in afgelegen uithoeken van het land worden uitgevoerd. Moskou en Sint-Petersburg ontvangt het product binnen 2-3 dagen. In andere delen van de RF-pakket kan oplopen tot 2 weken.

De uitvoerder is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Hij houdt zich aan de wetten op de verkoop op afstand en de bescherming van de consument. Privacy en restitutie. Voor meer informatie over het privacybeleid en de terugkeer is te lezen op de website of rechtstreeks bij de Manager. Het product is gecertificeerd en gepatenteerd.

Blader door de meest populaire tools voor conservatieve FulLips lipvergroting: types, werkingsprincipe, kenmerken van gebruik, contra-indicaties, prijs. Wat is FulLips? Volgens de strikte statistieken, de top drie vrouwelijke lichaamsdelen die men in de eerste plaats aandacht besteden aan sponzen bevatten. Deze universele huid spier-vouw heeft vele functies: helpt om te eten, te praten, om de temperatuur te meten, …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*