Flying minion speelgoed: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Slim Jeggings kunnen de gebreken van een onvolmaakte vormen te verbergen worden visueel slanker door 1-2

Wat is

& nbsp;.

Flying minion speelgoed

alle belangrijke informatie in 1 klik

 • 1 Wie zijn de Minions?
 • 2 uitzien als speelgoed?
 • 3 manual
 • 4 Hoe om te spelen
 • 5 Wat is nuttig?
 • 6 Technische parameters
 • 7 Prijs
 • 8 Waar de vliegende minion kopen?
  • 8.1 Hoe bestellen?
 • 9 Rating

Herziening van speelgoed voor kinderen vliegen minion . Funny cartoon minions geliefd bij niet alleen kinderen, maar ook ouders.

De geboorte van een kind is het beste wat er kan gebeuren aan een persoon. De mogelijkheid om baby’s gifts & mdash te maken; een aardig van de ouder-functies. Maar er is een “maar”! Kinderen interesse in alles wat nieuw verliezen snel. Zelfs de coolste transformator of mode Barbie snel moe, en het kind, die in een speelgoedwinkel vraagt ​​opnieuw: “Koop dit!”

Helaas, het geld groeit niet op een boom en niet vallen van de. hemel. Daarom voortdurend de momentane grillen van de kinderen ouders zijn gewoon niet in staat om te voldoen aan. soms hebben om nee te zeggen. Dan sjokt een teleurgestelde kind naar huis met gebogen hoofd en steenbolk, denken: “Opnieuw spelen met oud speelgoed!”. Maar soms zijn er speelgoed, om keer op keer terug naar je toe komen. Onder hen Minions.

Wie zijn de Minions?

De animatie-industrie is voortdurend het stimuleren van de intense belangstelling van de kinderen om nieuwe hobby. Elk jaar tientallen nieuwe geweldige animatie, de hoofdpersonen die binnenkort zal worden op het schap in de vorm van speelgoed. Niet gespaard dit lot en bekendste Minions van feature-length cartoons “Despicable Me” en “Despicable Me 2” (2010, 2013 respectievelijk).

In de zomer van 2015 première van de prequel van deze tapes onder de eenvoudige titel “Minions”. Box office geschiedenis over de herkomst van de kleine minions alle schurken bijgevuld $ 1 miljard. Grappig, pret, beteken, plannen die voortdurend breken, heeft miljoenen fans won bij kinderen en volwassenen. Als de vroegere populariteit van gele jongeren waren op het niveau van Jessie en buzz van “Toy Story”, vandaag de kleine wezentjes in het bijzijn van iedereen.

De op hol geslagen succes van vreemde wezens in hun uiterlijk en karakter. De animators geprobeerd om de assistenten van de schurken mogelijk grappiger portretteren. Ze kwamen met een vorm die lijkt op een cilindrische plastic dozen eieren “Kinder surprise”. Op hen round “Potteresque” punten. Ze hebben grappige ogen toegevoegd en leerde hen om een ​​speciale taal te spreken.

Volgens het scenario, een geel schepsel is het resultaat van genetische experimenten. Ze hebben de mogelijkheid om glow in the dark. Ze hoeven niet ruimtepakken moeten verblijven in de ruimte. Silly, maar grappig humor kinderen vonden ook de massa publiek. De toewijding en ijver waarmee ze verrichten boos werk, net charme

& nbsp;.

Het succes van geanimeerde film werd al snel gebruikt door ondernemende fabrikanten, die een exacte kopie van kleurrijke freaks gelanceerd . De vreugde van de kinderen en vandaag is er geen limiet! Zacht, hard, plastic, wollen, bewegen, zingen, dansen …. Sommige wezens gewoon niet geproduceerd

Toy & mdash!; de absolute hit van 2015. Kleine gele grappenmakers met propellers genoot voor duizenden kinderen. De populariteit van de nieuwste plezier aan momentum wint.

Hoe om te kijken als speelgoed?

Van alle mensen van de grootste liefde minions zijn Dave en Stuart. Dave & mdash; dunne twee ogen Smiley wiens haar gekamd altijd in een zijdelingse scheiding. Stuart de eenogige man met haar uit te steken in verschillende richtingen. Hij is erg vriendelijk en oprecht. Deze twee personages hebben het voorrecht van het vliegen samen met uw kinderen verdiend

Het uiterlijk van elke speelgoed zo dicht mogelijk bij het origineel: a. Gele figuur in een blauwe jumpsuit, ronde bruine ogen, grote bril en een brede glimlach. Bijkomende elementen van de kleine schurken zijn de propellers ingebed in de centra van de toppen. Ze bestaan ​​uit vier bladen: twee onderste, bovenste twee. Op de zwarte “zolen” knop aan / uit en sensor.

Geverfd grappige cartoon karakters zorgvuldig, alle details zijn duidelijk gedefinieerd. De kunststof waarvan ze zijn gemaakt, redelijk duurzaam, aangenaam om aan te raken. Scherpe hoeken en geen oneffenheden.

Verpakt minions Dave en Stuart in een stevige kartonnen doos met kleurenafbeeldingen. Het voorste gedeelte van de verpakking van dunne transparante kunststof. De minion wordt vastgehouden in een doorzichtige kunststoffolie met verzonken bedieningspaneel en een USB-oplader.

Het bedieningspaneel is geschilderd in gele kleur. De voorzijde is een knop, een knop in aanraking stand de bedieningshendel, signaallicht te gaan. De achterkant is voorzien van een compartiment voor mizinchikov batterijen.

Manual

Interessant goede werking van de uitvinding een batterij (in de figuur) en drie AAA batterijen (afstandsbediening). Ten koste van opgeslagen energie en signalen van de afstandsbediening propellers overhead gele cijfers snel beginnen te draaien. De vliegende speelgoed minion stijgt, dan langzaam naar beneden valt. Stappen worden zo vaak herhaald als je wilt.

Om de batterij op te laden, gewoon de ene kant van de meegeleverde oplader aan te sluiten op de computer, tablet of telefoon. De andere kant wordt in de sleuf aan de “zool” van de held. Het opladen duurt ongeveer 25-30 minuten.

Ingebed in de figuur de sensors reageren op de nadering van obstakels. Ze “push” het interactief plezier van het oppervlak als het paneel is ingeschakeld aanraakmodus.

Hoe

 1. spelen Na het uitpakken van de doos, in de eerste plaats de batterijen in de afstandsbediening. Accu’s worden meestal in rekening gebracht als niet, deze opladen.
 2. Schakel op beide apparaten minions. Voor dit de ondertekende op een standaard manier knoppen (ON / OFF). Nadat rood knippert de indicatoren van gereedheid.
 3. Plaats een Stewart (Dave) op een vlak oppervlak en richt deze op de afstandsbediening. Ook de nieuwe techniek is het mogelijk om vast te houden in handen en de palm van je hand uit te voeren.
 4. Met de hulp van een hefboom om een ​​figuur in actieve beweging te geven. Omhoog en omlaag wanneer u maar wilt. Wanneer u de sensor te schakelen en ontijdig overbrengen van de hendel in de hoogste stand, zal het instorten op de vloer. Niet gebroken, zoals berekend op een groot aantal druppels.
 5. Als de sensor assistent schurken zal starten vanaf verschillende oppervlakken (bijv, een tafel of uw handpalm) op uw eigen.

< p> De uitvinding vliegen verticaal. De arm kan twee posities innemen: “Up” / “Down”. De normale vlucht duurt 10-15 minuten. De hoogte kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast.

Wat is nuttig?

De nieuwste interactieve speelgoed vliegen minion heeft een positief effect op de algehele ontwikkeling van het kind.

 1. ontwikkelt de coördinatie en fijne motoriek. Om een ​​wonder uitvinding te beheren, is het noodzakelijk om voortdurend te bewegen de kleine hendel & mdash; verbetert de fijne motoriek en behendigheid. Het spel wordt begeleid door een continue beweging. Het kind kan springen, kruipen, lopen voor het bewegen van de lucht de uitvinding aldus de ontwikkeling van het vestibulaire systeem en oriëntatie in de ruimte.
 2. wekt de verbeelding, fantasie. Introductie grappige cijfers in hun fantastische avonturen steevast zal verrijken en verlevendigen de innerlijke wereld van het kind.
 3. Er is belangstelling voor de wetten van de fysica en de natuur. Kinderen zullen willen leren hoe de uitvinding werken. Reik naar kennis.
 4. Verbetert de algehele gezondheid. Speel met de minions je kunt in de open lucht (oefening, zuurstof verrijking).
 5. tilde de stemming. Fun actief tijdverdrijf met de wereldberoemde stripfiguren zal een positieve invloed hebben op de emotionele toestand van het kind.
De overname zal de meest memorabele gebeurtenis in het leven van hun geliefden kind. Zij zullen veel plezier en positieve impact te brengen op de ontwikkeling van jonge mensen

Technische parameters

& nbsp;.

 • Figure hoogte van 5,5 of 6,5 cm;
 • de breedte van figuren 5,5 of 3,5 cm;
 • de lengte van de schroef 6 cm;
 • De breedte van de schroef 14 cm;
 • De lengte van de afstand 8cm;
 • De breedte van paneel 4 cm;
 • Wire lengte 60 cm

Verpakking:

 • Breedte & mdash; 19 cm;
 • Hoogte & mdash; 20 cm;
 • Dikte & mdash; 5 cm

Prijs

De hoeveelheid contant geld die je nodig hebt om te geven aan het speelgoed vliegende minion krijgen, hangt af van twee componenten. De eerste is de kosten van het product. Tweede & mdash; de kosten van de levering

& nbsp;..?

De verzendingskosten worden bepaald door de afstand van uw regio

Waar te vliegen minion kopen

< p> de grote populariteit van de minion vliegend speelgoed met afstandsbediening ontstond een golf van fraude. Kleine schurken zijn gemaakt van lage kwaliteit kunststof, slechte verf, giftige verf, insert mislukking, enz. Zorg ervoor dat de aankoop niet een bittere teleurstelling voor u en uw baby, een verantwoordelijke aanpak van de keuze van de verkoper nodig. Een defect product kan niet alleen verstoren het kind, maar ook negatieve invloed op zijn gezondheid. Alleen officiële distributeur, die rechtstreeks met de fabrikant om de authenticiteit van het product en 100% kwaliteit te garanderen. Pas

Hoe bestellen

Om vliegen minion koopt u nodig!?.

 1. Ga naar de officiële website van de uitvoerder
 2. Een bijzondere vorm om uw gegevens achter te laten (naam, telefoonnummer).
 3. Wacht tot het gesprek.

Werknemer van de dealer zal je bellen en zal specificeren details van de bestelling. Met het, zult u in staat om de details van de levering, betaling, retouren, garantie te bespreken. Na de orderbevestiging je gewoon moeten wachten wanneer het pakket aan uw stad zal komen. Modus operandi call center:. Dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur GMT

Verzend minions, door het vervoer dienst van de Russische paal. Betaling geschiedt na aankomst speelgoed naar het postkantoor van uw stad. In plaats kunt u zorgen voor de veiligheid van het product, de authenticiteit van de aankoop, om de integriteit van de verpakking, enz. Als u tevreden bent, voel je vrij om te betalen voor de aankoop en levering van de postbeambte controleren. Hij zal het geld naar de verkoper gestuurd.

Inwoners van de hoofdstad en Sint-Petersburg kunnen hun aankoop ontvangen op de tweede of derde dag na bestelling. In de verre regio’s van Rusland kan het pakket tot 2 weken.

De officiële distributeur werkt volgens de wet het recht om goederen te retourneren binnen 14 kalenderdagen vanaf de datum van aankoop ( “On bescherming van het waarborgen consumentenrechten”). Ook de verkoper garandeert de vertrouwelijkheid van alle stadia van de transactie en uw persoonlijke gegevens. Minion met afstandsbediening getest voorafgaand aan de verzending grondig getest. Details van het privacybeleid en de garanties die door de verkoper, zoals beschreven op de website.

Nu weet je hoe te bestellen, hoe om te laden en hoe om te spelen met het nieuwe product engineering. Operation parmantig Stuart en Dave zal niet leiden tot je problemen

Fabrikant:.. China