Flybra – onzichtbare bh: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Eigenschappen beha onzichtbare Flybra minimalistisch en functioneel ondergoed modellen, in staat om een ​​perfecte decolleté te vormen en te verhogen borst.

Over het merk

Invisible bh Flybra is een gezamenlijke ontwikkeling van de Japanse en Franse ontwerpers. Het bovenstuk een zachte microgangconstructie twee koppen verbonden door instelbare veters. De unieke technologie van zachorowania kunt u de borst om het volume te verhogen scherpen. Binnen de beha kleverige zelfklevende base, stevig en vast te houden aan het lichaam. Geen uiterlijke naden, strapless geeft u de mogelijkheid om onthullende, transparant of strakke kleding te dragen.

De ontwikkelaars van dit model bieden de consument een strapless lijfje zwart en Naakt. Vier maten A, B, C, D komen overeen met de internationale normen. Flybra maakt een aantrekkelijke borst van elke omvang kunt u open, transparante of strakke kleding dragen.

Bra Flybra is de ideale oplossing voor eigenaren van kleine borsten. Een systeem voor push-up visueel benadrukt, verstevigt, verhoogt borstklieren.

Wat maakte

Japans-Franse ontwerpers voor een lange tijd een model lijfje Flybra ontwikkeld, met het oog op de perfecte pasvorm, optimaal gemak en comfort te realiseren. Een van de belangrijkste verworvenheden van de makers de veelzijdigheid van het product. De beha past op alle, zonder uitzondering, om het schone geslacht. Onzichtbare beha Flybra van dik ademend materiaal, goed in staat om de vorm te behouden en zorgt luchtinwerking het lichaam.

Ovale cups buitenzijde bekleed met een weefselmateriaal bestaande uit nylon, spandex, lycra. Extern, de zaak is vergelijkbaar met zijde en wordt vaak gebruikt voor de vervaardiging van ondergoed. Ondanks het feit dat de basis beha is een synthetisch materiaal, het is volkomen veilig en hypoallergeen.

De binnenzijde van de beha is bedekt met een siliciumlaag van hoge kwaliteit, geïmpregneerd met een vloeibare lijm. Silicone, in aanraking met de huid en houdt de beha, vliegen Bra aan de borst zonder dat daarbij residu en zonder erin te knijpen. Vrouwen kunnen dragen de hele dag zonder ongemak.

Belangrijk zijn de veter leent een push-up. Ze sleept moeiteloos op. De gebruiksvriendelijke structuur stelt u in staat om de positie van de beha-onzichtbare Flybra aan te passen op elk moment.

Regels voor het gebruik van

In originele verpakking bevat gedetailleerde instructies over het gebruik van een beha:

 • voordat de beha Flybra, wassen borsten met warm water, droog het af;
 • om de beschermende laag te verwijderen van de bekers aan de veters los om beurten Ze worden meestal aan de borst met hechtmiddel;
 • na het aanbrengen van de cups aan de veter vast totdat het is comfortabel (hard weg te trekken is niet aan te raden), het geven van de borst een perfecte look;
 • knijp de Cup met je handen een paar seconden (tel tot 10) voor een stevige bevestiging.
READ  Peruvian Maca complex potentie: reviews, prijs, waar te kopen

Verwijderd de beha onzichtbaar in omgekeerde volgorde. Na het verwijderen van de Smeer de huid van de borst met een body lotion of moisturizer.

Voor glans bust ontwikkelaars villen Sconces suggereren het midden van de cups boven de nippel geplaatst ter vorming van een sexy splijten Verwijder de bekers van elkaar en vast aandraaien de veters.

Bijzondere zorg

Na elk gebruik aanbevolen zachte wasmiddelen. Om dit te doen:

 • ontkoppeling van de veters ;
 • elk Cup te spoelen in warm water ;
 • uitgespreid op katoenweefsel natuurlijk drogen (drogen in de zon, is de batterij verboden).

Druk de beha van onzichtbaarheid verboden.

Om de kwaliteit te behouden en de duur van de dienstverlening te verbeteren zal de naleving van de elementaire regels van de zorg en onderhoud producten toe te staan:

 1. Niet wassen vlieg beha in de wasmachine , vooral met de poeder. Dit leidt tot de vernietiging van de binnenste siliconenlaag.
 2. Als besmet, toegestaan ​​om zeep te gebruiken.
 3. In tussen het product droeg op de kleverige laag, moet u de beschermende folie te plakken.

Beha Flybra bedoeld herbruikbaar zijn. Hoge kwaliteit siliconen verhoogt de tijd van de werking van het model: fly-bh voor een lange tijd houdt de woning knus en veilig stick.

De voordelen van het model

Gemak, comfort, functionaliteit, veelzijdigheid is niet een volledige lijst van voordelen die de gelukkige eigenaar van onzichtbare beha te markeren, vliegen Bra.

Innovative lijfje Flybra heeft een aantal voordelen:

 • het bovenstuk onzichtbaar geen riemen, gespen, beenderen, vastgehouden door de binnenste siliconenlaag;
 • past zich aan elke profiel en de grootte van de borst;
 • het ontwerp van de bustier is absoluut veilig voor de gezondheid;
 • geen allergieën, gemaakt van hypoallergeen materialen te veroorzaken;
 • corrigeert de vorm van de borst, visueel het volume toenemen;
 • er zijn geen beperkingen in het kiezen van kleding, dus onzichtbaar onder kleding te tonen, alsmede snijden;
 • perfect voor het vakantieseizoen outs en dagelijks gebruik.
Bra Flybra laat het schone geslacht om het gewenste effect te bereiken, zal het vertrouwen geven, maakt u een verleidelijke vorm.

Nadelen

In het proces van het gebruik van onzichtbare beha consumenten heeft een aantal minder belangrijke gebreken:

 1. Onvoldoende fixatie < / strong>. Volgens de resultaten van de monitoring die door de ontwikkelaars van het model vliegen Bra, ongeveer 10% van de respondenten zei dat de beha komt unstuck dan niet is opgenomen op de borst.
 2. Speciale zorg : na elk gebruik is het noodzakelijk om te wassen of om het product te drogen. Anders, de siliconenlaag om vuil, waardoor de levensduur van de beha aanzienlijk vermindert plakken.
 3. Lange verslaving . Na de klassieke ondergoed, uitgerust met riemen en gespen, brasserie onzichtbaar is even wennen aan. Enige tijd kan een vrouw psychisch ongemak ervaren.
 4. Zwakke luchtpenetratie op de huid leidt tot het verschijnen van laesies op de opperhuid.

Na het analyseren van deze nadelen van het product, de officiële vertegenwoordigers van de beha onzichtbare Flybra er rekening mee dat de gebreken het gevolg zijn van slechte verzorging en onderhoud.

De ontwikkelaars waarschuwen voor de dames over de bestaande contra-indicaties:

 • de eigenaren van gevoelige, Anti-gevoelige huid;
 • aanwezigheid van chronische dermatitis en andere huidziekten.

Er wordt niet aanbevolen om de onzichtbare beha met een lichte verwonding, geassocieerd met een verminderde integriteit van de epidermis dragen.

Als irritatie ontstaat op de huid, moet u het advies van een specialist te zoeken.

Prijs

Brasserie onzichtbaar Bras flay is beschikbaar voor elke klant. De fabrikant is een bewuste politiek van de prijzen te verlagen. Op de officiële website van de verkoper continu gehouden aandelen, waarin de kosten van het product verlaagd met 50 70%. De gemiddelde kosten van het origineel beha Flybra is:

 • in Rusland – NicoFrost roebel
 • in Oekraïne – 599 UAH
 • in Kazachstan tenge 7990
 • in Wit-Rusland – Wit-Russische roebel 39
 • in Moldavië – 499 lei
 • in Kirgizië – Kirgizische som 1200
 • in Europa 49 euro

Er gelden kortingen in Rusland en de GOS-landen.

Waar te koop

Het oorspronkelijke model van de beha kan alleen worden gekocht op de officiële website van de fabrikant of leverancier. Het zal redden van lage kwaliteit namaakgoederen, die staat vol met het internet.

Buy Flybra op de website is niet moeilijk voor iedereen. Het is voldoende om het volgende te doen:

 • vul de persoonsgegevens van de koper in het pop-upvenster, vergeet dan niet om het telefoonnummer te geven;
 • op de oproep van de vertegenwoordiger van de leverancier te beantwoorden aan de kleur, grootte, model, verzendadres te controleren;
 • wachten op een melding over de zending, dan is het naar het dichtstbijzijnde postkantoor;
 • te betalen voor uw aankoop bij levering.

Alleen officiële leveranciers van onzichtbare beha garandeert een hoge kwaliteit en de naleving van de bovengenoemde kenmerken. U kunt het product in de detailhandel en groothandel te bestellen.

Eigenschappen beha onzichtbare Flybra minimalistisch en functioneel ondergoed modellen, in staat om een ​​perfecte decolleté te vormen en te verhogen borst. Over het merk Invisible bh Flybra is een gezamenlijke ontwikkeling van de Japanse en Franse ontwerpers. Het bovenstuk een zachte microgangconstructie twee koppen verbonden door instelbare veters. De unieke technologie van zachorowania kun je borsten te scherpen, vergroten …

READ  Ophtalmics - capsules voor weergave: reviews, prijs, waar te kopen
Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*