FlatFoot Pro – fixator voor de correctie van het bot: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Terug natuurlijke vorm van de voet, om de grote teen af ​​te stemmen om pijn te verlichten en het herstel van het gemak van het lopen zal retainer helpen, FlatFoot Pro. Een overzicht van de innovatieve ontwikkelingen hieronder weergegeven.

Wat is FlatFoot Pro?

valgus misvorming van de grote teen is nogal een veel voorkomende ziekte. Met vrouwen vaker dan mannen getroffen 10 keer. Het wordt gekenmerkt door een geleidelijke toename van de afbuighoek van de duim aan de zijkant. Parallel met de kromming aan de binnenzijde van de voet wordt gevormd uitsteekt bult.

Oorzaken verschillende ziekten: platvoet, hormonale verstoring (zwangerschap, adolescent veranderingen in het lichaam, menopauze), obesitas, osteoporose, trauma, het dragen van nauwe schoenen met hoge hakken, genetische aanleg, enz.

presenteert de ziekte ontwikkelt zich geleidelijk. Vroege bot is erg sterk, de vinger wordt afgebogen over een afstand van niet meer dan 15 graden. Na verloop van tijd wordt de situatie steeds erger. Pijnlijke sensaties verschijnen, vingers na de grote verandering van hun normale toestand, vervormd, treden op de zool grove likdoorns, eelt. Onjuiste behandeling of het ontbreken daarvan leidt tot ernstige pijn, aandoeningen van de wervelkolom, been, heup, kniegewrichten, onvermogen om onafhankelijk te bewegen, handicap.

Wanneer de eerste symptomen van hallux valgus onmiddellijk moeten worden genomen voor de behandeling. In de vroege stadia van de ziekte kan worden overwonnen met speciale orthopedische fixatie-inrichting, FlatFoot Pro.

Uiterlijk

Materiaal

Het grendelmechanisme voor de correctie bal van de voet, FlatFoot Pro is gemaakt van medische siliconen. Dit materiaal is veerkrachtig, elastisch en duurzaam, absoluut veilig voor de gezondheid. Heeft allergieën, irritatie, geen wrijving veroorzaken. Ondersteunt de natuurlijke balans water-zout, “ademen”. De huid eronder zweten, issuepedia. Om producten gemaakt van siliconen te dragen zijn zeer comfortabel. Periode van de werking lang genoeg.

Ontwerp

In tegenstelling tot orthopedische Shin en ondersteuning van de voetboog, platvoet grendel Pro heeft een compact ontwerp. Hij direct aanpast aan de anatomische kenmerken van de voet en perfect vangt de falanx in de gewenste positie. Absoluut ontastbaar en onzichtbaar op de been, zelfs als ze het dragen van schoenen. Ontwerp kunt u orthopedische innovatie dragen de hele dag.

Hoe werkt het?

Het systematisch gebruik van een corrigerende apparaat verlicht voetproblemen, zoals:

 • misvorming van de duim. innovatieve ontwerp, hechten stevig aan de binnenkant van de voet, voorkomt verdere kromming van de vinger. Dankzij betrouwbare vergrendeling, geleidelijk uitgelijnd, neemt zijn natuurlijke positie. De zwenkas en de kromming van de aangrenzende palangov stopt.
 • Ontsteking, bursitis, likdoorns, hobbels. Het apparaat aanzienlijk vermindert de druk en spanning op de voet, verlicht ontsteking van de metatarsofalangeale gewrichten. Het isoleert ook de psuplement likdoorns van direct contact met de schoenen. Als gevolg hiervan, eeltige en ruwe delen van de huid geleidelijk verzacht en geactualiseerd. Sole wordt weer zacht en teder.
 • Flat voeten. Langdurige hold zorgt voor de vorming van de juiste gemeenschappelijke standpunten. Ongemak ten gevolge van verkeerde stand van de voet wordt geëlimineerd.
 • De afvlakking van de front-end. De belasting geproduceerd met een voorste gebied van de voet, goed verdeeld over het oppervlak. Dit voorkomt “kruipen” van het ondersteunende deel van de onderste ledematen.
 • Pain. anatomisch correcte stand van de voet, de instelling van de duim op zijn natuurlijke ligging, de afschaffing van de inflammatoire processen die eelt, likdoorns en stoten te begeleiden, uiteindelijk de pijn verlichten.

De eerste resultaten voelt u zich, zodra ik mijn retainer. Wandelen wordt veel gemakkelijker. De voet in de schoen zal de vorm dicht bij natuurlijk nemen. Iets veranderde manier van lopen, rug recht. Na 10-14 dagen u zal ophouden om de pijn te ergeren, het aantal en de ernst van inflammatoire processen te verlagen. Benen ophouden te snel moe. De volledige afschaffing van de vervormingen mogelijk in 1-5 maanden van het dagelijks gebruik. Het is afhankelijk van de omvang van de ziekte.

Deze gewaagde voorspellingen zou niet mogelijk zijn als niet voor klinische proeven, die door het Duitse Instituut voor orthopedie in 2012. Dan is de studie van de effectiviteit van de corrigerende apparaat werd bijgewoond door ongeveer 1.000 vrijwilligers met verschillende vormen van de ziekte. Klinisch als radiologisch bewezen resultaten geslagen zich artsen:

 • valgusstand in de eerste fase werd compleet uitgehard in 100% van de gevallen;
 • langduriger problemen (II, III trap) bezweken aan traditionele behandeling bij 68% van de gevallen. 25% van de onderwerpen van de resterende 32% is er weinig vooruitgang geboekt. Bijna alle vrijwilligers erkende de volledige verdwijning of significante vermindering van pijn en ongemak bij het verplaatsen;
 • tijdens het testen van de verschillende complicaties (bursitis, artritis) werden niet waargenomen.
Klinische studies en positieve recensies van FlatFoot Pro spreken voor zich. De grendel helpt echt om de kromming van de vinger en pijnlijke bot te elimineren.

waardigheid

Het vergrendelmechanisme voor het corrigeren van bunions, FlatFoot Pro heeft een aantal voordelen boven andere werkwijzen voor behandeling van hallux valgus.

 1. De compacte afmetingen. Als gevolg van deze maatregel van de uitvinding kan de hele dag gedragen worden, dragen elk type schoenen.
 2. Veelzijdigheid. Geschikt voor alle mannen en vrouwen met elk Schoenmaat.
 3. Gemakkelijk te gebruiken. Eventuele speciale manipulaties voor het aantrekken van items is niet vereist.
 4. Comfort. Retainer comfortabel, bijna niet gevoeld tijdens het wandelen, hardlopen, actieve fysieke bewegingen.
 5. Toegankelijkheid. FlatFoot Pro kan worden besteld in een Russische stad (bijvoorbeeld in Samara, Barnaul, Krasnoyarsk, enz.), Oekraïne (bv. In Kiev, Donetsk, etc.), dichtbij en ver daarbuiten. De prijs van orthopedische corrector acceptabel is voor mensen met verschillende inkomens.

Hoe

gebruiken

Corrigerende de uitvinding is snel en gemakkelijk gedragen.

 1. Plaats de duim in een speciaal daartoe voorziene gat.
 2. Druk stevig op het naar de huid.

Dus het effect was het meest uitgesproken en snelle slijtage, FlatFoot Pro zo lang mogelijk (ten minste 8-10 uur). Toegestaan ​​om het product te laten op de voet ‘s nachts.

Het apparaat kan gedragen worden met een Schoen, zelfs stiletto’s.

Indicaties, contra

Orthopaedic de uitvinding een directe aanwijzing valgus misvorming van de grote teen. Het kan ook gebruikt worden als een preventieve maatregel, als u uw aanleg voor de ziekte te leren kennen. Bijvoorbeeld, als in uw familie waren er gevallen van uitpuilende botten of uw werk langdurig staan, zitten, enz.

Contra-indicaties voor het gebruik van dit product is dat niet.

Prijs

FlatFoot Pro & mdash; een populair instrument om eeltknobbels te corrigeren. Je kan het kopen op de officiële website van de distributeur, die in elke stad van Rusland (bijvoorbeeld in Penza, Novosibirsk, Moskou, SPb, etc.), maar ook in Europa en Azië.

De corrigerende inrichting is vervaardigd van hoogwaardig siliconen die gewetenloze fraudeurs siliconenrubber of soortgelijke kleur en structuurmateriaal kan vervangen. Dus koop FlatFoot Pro is de officiële distributeur verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verkochte producten. Het gaan naar de officiële website van de verkoper, kunt u extra informatie over het product te lezen, te weten levertijd, betalingsvoorwaarden, enz.

Terug natuurlijke vorm van de voet, om de grote teen af ​​te stemmen de pijn verlichten en het herstel van het gemak van het lopen zal retainer, FlatFoot Pro. Een overzicht van de innovatieve ontwikkelingen hieronder weergegeven helpen. Wat is FlatFoot Pro? Valgus misvorming van de grote teen is nogal een veel voorkomende ziekte. Met vrouwen vaker dan mannen getroffen 10 keer. Het wordt gekenmerkt door een geleidelijke verhoging van …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*