Fish XXL – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Vis XXL spray een vloeibare geconcentreerde product dat wordt gespoten op het mondstuk en duikt in het water om vissen te lokken in de winter vissen, de activering van vissen in traditionele visserij. Eenvoudig te gebruiken, heeft geen invloed op de smaak van de vis of de gezondheid van de visser. Heeft een natuurlijke onschadelijke deel. Het effect is om de zenuwuiteinden in vis te wekken onder de invloed van de spray Fish XXL het onderwerp van de visserij wordt actiever en “gooit” voor elke lokken.

Waar de activator van de beet en de prijs van Fish XXL kopen

Spray activator bijten Fish XXL op het moment, is het onmogelijk om te kopen in de reguliere winkels. De uitvoering ervan houdt zich uitsluitend bezig met de fabrikant op de officiële website. Deze beslissing werd na het op de markt geaccepteerde er te veel vervalste producten onder de merknaam Fish XXL. Dit product heeft niets te maken met de originele activator hap.

Om hun potentiële klanten te beschermen tegen het kopen van namaakproducten, de fabrikant biedt aan Fish XXL kopen op de website tegen een redelijke prijs. Het originele product beschikt over alle benodigde licenties en kwaliteitscertificaten, die te vinden is op de website. Verspil geen geld voor niets, het kopen van goederen uit dubieuze tussenpersonen.

Prijs activator bijten Fish XXL in de verschillende landen is:

 • in Europa – 990 roebel;
 • in Bulgarije – 80 BGN;
 • in Polen – 149 PLN;
 • in Roemenië – 149 Ron;
 • in Kroatië – HRK 350;
 • in de Tsjechische Republiek – 1350 CZK;
 • in Duitsland, Griekenland, Spanje, Italië, Cyprus, Letland, Litouwen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Frankrijk, Estland – € 49

.

Nuttige eigenschappen van de spray-activator bijten Fish XXL

De visserij is wat de vissers vroeg opstaan ​​in de ochtend, overlast, veel geld uitgeven aan een handomdraai en erg blij met zijn grote hoeveelheid en uitstekende kwaliteit vis. En natuurlijk, dat iedere visser weet over de factoren die een negatieve of positieve invloed hebben op de vangst te hebben: hij actief zal zijn of moeten gaan zonder vis.

Ondanks het slechte weer, wendbaarder plaats zonder vis, de tekortkomingen in een handomdraai, vissers kiezen voor een lokken, dus op zijn minst iets verscheen op de haak van hun hengels en de stormloop van vreugde en opwinding ervaren. Vooral wanneer de winter visserij problemen heeft niet alleen met vis, maar met vissen (gat of hole), extra apparatuur en kleding.

U gaat akkoord en over wat ontberingen ze gaan begerige visser! Voor tijden als deze zijn er tal van aanbiedingen van verkopers in dit gebied: kunstaas, ingewikkelde haken, heavy-duty vislijn, handig gerelateerde dingen en natuurlijk vis aas. Dus, bijvoorbeeld, die wordt toegevoegd aan het water waarin de vis leeft, en dwingt haar om het aas’s Fish XXL spuiten slikken.

Deze bestanden het vaakst op de planken voor de vissers je een grote verscheidenheid van aas te ontmoeten, maar ze zijn in het water als de temperatuur boven de 10 graden, dat is uw vangst zal afhangen van de temperatuur van het water en de winter vissen ze zijn absoluut nutteloos. Spray aas Fish XXL is geldig bij alle temperaturen en de invloed op de vis, zelfs onder het ijs.

Een voorstel voor het aas vis breidt hormonale “dingen” die wordt verondersteld te werken, zelfs op een volle spannende vis. Maar helaas, het is niet effectief hulpmiddel, en het voorstel is gewoon een publiciteitsstunt. Zelfde als tientallen lokstoffen, dips, smaak “aantrekkelijk” vis voelt slechts vier, waarbij de activator Fish XXL bevat.

Deze nuttige eigenschappen, de aantrekkelijkheid voor elke vis (dan niet gewelddadige) gefokt driejarige studies van verschillende combinaties van smaken. De effectiviteit van de activator-spuiten Fish XXL bevestigd prijzen niet alleen in Europa, maar ook in Noorwegen (het land van de vissers), Canada en Polen.

Snelle effect op vis vangst efficiëntie vanwege de eigenaardigheden van de reukzin vis. Geurig, geurstoffen opgelost in het water in de neus en de mond van de vis, beïnvloed door irritatie van de zenuwuiteinden in haar hoofd en wordt gedwongen om actief op zoek naar aantrekkelijke voedsel. Daarom is de vangst de neiging om de visser op de haak.

Een andere nuttige eigenschap van Fish XXL – is de impact op elke vis. Bijvoorbeeld, een zorgvuldige redfin geschikt aas in een donkere kleur die niet contrasteren met haar vermomming. In een donkere, koude, helder water spuiten Fish XXL, met een donkerbruine kleur, is zeer geschikt voor een succesvolle vangst.

Voor de jacht op roofvissen zoals baars, moet je aas dat een grote ruimte te dekken. Het meest waarschijnlijk, prooi slim de vis te verbergen, dus “verschansten zich” te wachten voor het slachtoffer in de geheime plaatsen. Vloeistof, maar dikke nevel Fish XXL zal omgaan met deze taak.

Voor de liefhebbers van vissen in de wilde wateren waar de vissen niet weet wat de haak en aas, zal de trigger dienen te vangen Fish XXL. Het bevat natuurlijke ingrediënten met polysachariden en aminozuren die geen vis smaak zal bevallen.

Activator Fish XXL werden getest in verschillende wateren. Rivieren, kanalen, baaien, meren en zeeën

In het kort over de gunstige eigenschappen van FISH activator XXL kunnen we het volgende zeggen:

 1. Geschikt voor alle vissen in alle omstandigheden, zelfs in de winter.
 2. Heeft een universele geur en smaak te lokken elk vissoorten.
 3. Handig om de smaak van een zachte bijlagen, zoals muggenlarven, gerst of maïs te verbeteren.
 4. Gemakkelijk te gebruiken: compact en geschikt voor opslag in de zak, rastreskivaetsja zelfs gekleed in handen handschoenen
 5. OL>
  .

  De samenstelling van de spray-activator bijten Fish XXL

  Natuurlijke ingrediënten zorgen voor de aantrekkelijkheid van de aas om de vis. Het erover eens dat kunstmatige aroma’s, zelfs individuen kunnen schrikken met een gevoelige reukzin.

  Dus, naast de gebruikelijke reeks van visser nemen Fish XXL spray die geurstoffen bevat voor elke vis:

 • Protein inktvis. Verhoogt de trekkracht van het aas uit een toppositie, Rotana, burbot en andere roofdieren.
 • Kaffer kalk. Trekt karper, karper, zeelt, brasem, voorn etc.
 • Elephant knoflook. Net als de brasem, crucian, karper en snoek.
 • De hennepolie. Trekt op de haak voor voorn, zeelt, brasem, zilver brasem, CONV.

Dergelijke natuurlijke componenten, zelfs als ze uw vangst slikken, absoluut geen invloed op het menselijk lichaam door het eten van vis. Ook zijn ze niet beïnvloed wanneer het spuiten concentraat Fish XXL neus, mond en slijmvliezen. Fabrikanten toegeven dat niet alle vissers zal net als de geur, maar de potentie van het middel en de grootte van de vis het heeft geen nadelig effect.

Toepassingsmethode activator beet

Fish XXL gebruikt volgens de aanbevelingen van de fabrikant in de gebruiksaanwijzing:

 1. U moet de dop te verwijderen en schud de container.
 2. vreedzame vissen aan te trekken en te gebruiken als aas brood XXL nevel vis te eten het aas twee tot vier keer.
 3. Voor aas voor een roofdier, of schuwe vis lokken spuiten zeven tot acht keer.
 4. Na twee of drie game vissen lokken update misschien het aantal bespuitingen zal worden verminderd.
 5. OL>
  Fabrikanten zijn zo overtuigd van de werking van de spray Fish XXL dat de klanten-vissers gewoon aanraden genieten van het landschap en de natuur tijdens het vissen, omdat de beet zal beginnen in de eerste paar minuten.

  Expert opinion over de activator bijten Fish XXL

  positief over de nieuwe activator bijten Fish XXL sprak niet alleen ervaren vissers met ervaring, maar ook wetenschappers-ichthyologists.

  Alexander, ichthyologist

  Voor het eerst in de geschiedenis, wetenschappers in staat waren om een ​​unieke geneesmiddel dat werkt op de vis zo krachtig ontwikkelen, dwingt haar om letterlijk te eten geen voedsel in onbeperkte hoeveelheden. Tool Fish XXL invloed op het gevoel van geur van vis, zodat ze begint te eten. Met deze activator kan niet alleen effectief te reconstrueren de viskwekerij. Daarnaast wordt het geneesmiddel actief gebruikt door de gewone vissers. Fish XXL maakt het mogelijk meerdere malen om de hoeveelheid gevangen vis te verhogen.

  Het resultaat en feedback van de activator bijten Vis XXL

  Zoals reeds opgemerkt, in de eerste moment na een val in het water sbryznut Vis XXL-activator aas bijt begint. Dit feit kan niet fans van vissen, jagen behagen, en zelfs hen in staat stellen om de grootste vis te vangen in de geschiedenis van de visserij.

  Voor degenen die liever de winter vissen, Fish XXL is ook nuttig en zal dienen als de booster aas, zal grote vis of gewoon een groot aantal en de verscheidenheid te bieden.

  Een paar positieve recensies over de spray is de activator Fish XXL:

  Andrew, een visser met 10 jaar ervaring

  I love winter visserij als gevolg van de vangst van roofvissen zoals snoek en baars. Maar deze koude periode “zweet” en bevroren. Een of andere manier kwam over een artikel over Fish XXL – activator van de visserij, en besloot om de rivier de jacht te proberen met hem. Deed alles zoals aanbevolen door de fabrikant, en 10 minuten voorbij was, trok ik uit het gat snoek op 4 kilo. Blij familie vangst.

  Knyazev, een visser-professional

  Ik heb veel van hun hierboven voor de beste vis, maar in de winter wil ik niet alleen maar te zitten in het gat of dwalen op zoek naar vis plaatsen, en het resultaat op de kortst mogelijke termijn. Dus kocht ik een spray Fish XXL. Als er geen verlangen vooral om te werken voor een vangst, net kaprischeva het aas en vallen in het gat. Vis kudde naar een andere, maar meer roofzuchtige. Bij het gebruik van Fish XXL begonnen om de grote vis te trekken, en ik was blij.

  Michael, liefde aan vissen vanaf een boot op de meren

  Ik woon in Karelië, en we hebben water in de meren is koud en donker, maar de vis is de meest heerlijke en vet. Gewone visserij is soms saai, ik wil je opwinding te voldoen om meer vis te vangen en vervolgens te verkopen. Recente vangst mogelijk gemaakt door de activator Fish XXL: strooi aas in het water. Dus sneller vangen, en thuis, en om genoeg pond 12-15, soms te verkopen, slepen. Schrijf die met hem in het water te vangen snel en groot. Ik zal proberen op de rivier om dichter bij de winter te jagen.

  Het is vermeldenswaard dat er negatieve recensies over Fish XXL, maar heel weinig van hen. In ieder geval, om te proberen om vis te vangen met de activator spray is.