Fish Hungry – activator bijten: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Herziening van Hungry Fish innovatieve vistuig dat actief en bijten biedt. Het is een spray voor de verleiding, die vis zeer aantrekt. Goede vangst vastgezet in alle omstandigheden!

Wat is de Fish Hungry?

Elke scherp visser heeft zijn eigen geheimen van goed geluk. Het is de samenstelling van voedingsmiddelen, “vis”, en zijn voorzien van de technologie van de visserij. Maar het gebeurt dat zelfs de meest sluwe trucs werken niet … Succes hangt van veel dingen: seizoen, de tijd van de dag, het weer. Bijzonder gevoelige zee en de rivier inwoners aan de atmosferische druk.

Is het mogelijk om een ​​stabiele vangst te garanderen, ongeacht de omgevingsfactoren? Het lijkt erop dat de visserij geluk ongrijpbaar is, is het een onbereikbare droom. Maar het kan worden toegepast dankzij de moderne wetenschappelijke ontwikkelingen. Het is voldoende om een ​​speciale aromatische lokaas Fish Hungry.

Miracle Supplement is een aantal jaren geleden ontwikkeld in 2011. De uitvinding is betrokken wetenschappers uit Groot-Brittannië en Italië gebruiken. Onder hen, de onderzoekers van de diepten van de zee, ichthyologists, specialisten in de aquacultuur. En het belangrijkste & mdash; de specialisten van direct belang zijn voor het fokken van aquatische fauna. Met inbegrip van de industriële teelt van aquatische inwoners. Project Manager Engels wetenschapper, houder van een doctoraat Andy Moore. Eminent Brit zei dat het medicijn een revolutie in de visserij zal produceren. Het zal een aanzienlijke verhoging van het bedrag van gekweekte vis om te helpen bij haar voeding.

Sterker nog, de verleiding heeft een enorme impact op het gedrag van dieren. Ze letterlijk storten zich op een bepaald voedsel, de geur van aroma. Het is belangrijk dat ze niet typisch voor rotsen voedsel kan zijn.

In de basis van het product chemische elementen, identiek aan de natuurlijke feromonen vis. Dat wil zeggen, de vloeistoffen die verantwoordelijk is voor de gezondheid, gedrag, mentale toestand van de individuen. Ze trekken prooi in de verte, want verbeterde eetlust. Zelfs een volledig voorbeeld van het aas bijt, misleid kunstmatig gestimuleerde eetlust. Ook het medicijn stimuleert de reflex van verdringing.

Activator Fish Hungry bedoeld voor alle marine, zoetwater fauna. Het water mensen alle rassen zijn even reageren op de samenstelling. De prestaties van het vistuig neemt exponentieel toe.

Veelzijdigheid is een van de belangrijkste kenmerken van het product. Het beïnvloedt elk individu gevangen in de radiale verspreiding van geuren.

Oorspronkelijk lokstof uitgevonden fauna fokken op commerciële schaal. Het maakt het een aantrekkelijke en heerlijk van levensmiddelen. Dit vergemakkelijkt aanzienlijk de veeteelt. Echter, deze kwaliteiten karakteriseren het mengsel als een ideale eigenschap van de visserij. Gebruiksgemak, efficiëntie het gebruik ervan mogelijk in bepaalde gevallen. Iedereen die is gerelateerd aan de visserij, waarderen. Ze zijn sporters en amateurs van visserij. Het mengsel had een groot commercieel succes, nauwelijks hebben ingevoerd verkoop.

READ  SmileFactor kit voor het bleken van tanden: reviews, prijs, waar te kopen

Sinds vorig jaar zijn de verwerving mogelijk was in Rusland. We stellen ook vast dat er onder de vergelijkbare fondsen is de enige waarvan de effectiviteit is officieel bevestigd. Talrijke tests hebben positieve resultaten opgeleverd. Veel van de beoordelingen van de kopers blijven positieve statistieken te verhogen.

Activator Hongerige Vissen zal geen uitje op de rivier te maken of het meer is goed. Stabiele succes is bewonderenswaardig, mits je altijd.

Hoe werkt

Activator bijten Fish Hungry werken op het niveau van de fysiologie van mariene en zoetwater wezens. Beïnvloedt de hormonen en zenuwcellen. Het biedt de aard van de hulp die zorgt voor een hoge productiviteit vissen.

 • Chemische elementen eigenschappen van feromonen die speciale processen in het lichaam veroorzaken.
 • In metabolisme aktiviziruyutsya gespecialiseerde elementen. Ze beïnvloeden de emotionele toestand van de leden van dezelfde soort, hun gedrag.
 • Aangetrokken door de geur, zijn mensen beginnen te zoeken naar de bron.
 • Het stimuleert de eetlust.
 • Het gereedschap gedeeltelijk oplosbaar in water. Feromonen verspreid over. Ze maken prooi van verre afstanden tot het punt van voeding te komen.
 • Zelfs een volledig exemplaar van het ervaren van een sterk gevoel van honger.
 • Onder impuls gregarious instinct.
 • Dieren gaan massaal naar waar de meest geconcentreerde stinkend voedsel.
 • Reflexen ervoor zorgen dat ze op zoek naar voedsel op het punt van de visserij.
 • De werking van de componenten is zodanig dat een levensmiddel welkom. Zelfs het aas, dat is niet kenmerkend voor verschillende soorten. Vis zal nog steeds bijten.

We zien dat het principe van de bediening is zeer eenvoudig. De geur van het aas component trekt sterk watervogels. Stimuleert het gevoel van honger. Catch net springt op de haak. Elke lokken en aas, verwerkt Fish Hungry, worden zeer aantrekkelijk voor een achterstand.

De visserij is leuk en intens. Zorgde voor de zachte en rijke buit. Het additief is bijzonder effectief bij de extractie van grote monsters. Sterkste, de meeste grote leden van de soorten zullen de boetes te duwen van het aas. Dus bent u gegarandeerd niet alleen de kwantiteit maar ook de kwaliteit van de gevangen exemplaren.

Omdat het is ontworpen voor dit product. Voor viskwekerijen. Voor lokken naar de achtersteven grillig en veeleisend exemplaren. Bait lokt deze vertegenwoordigers agressieve vormen van levensmiddelen. Wild honger drijft hen er zijn zelfs plantaardige ingrediënten.

Compositie

Activator Fish Hungry is natuurlijk en identiek zijn aan natuurlijke elementen. Het heeft geen negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de vis. Voor waterdieren alleen van invloed op geur.

 • synthetische feromonen de basis “werkingsmechanisme” supplementen. Stoffen die het gedrag van dieren op de humorale, fysiologisch te reguleren. Werken volgens het principe-elementen, die verantwoordelijk zijn voor de gedragskenmerken zijn. De kleinste dosis heeft de mogelijkheid om alle personen aan te trekken. De straal van invloed is vrij breed. In waterlopen wordt het nog uitgebreider.
 • Etherische oliën natuurlijke geuren. Gekenmerkt door een hoge concentratie van geurende verbindingen die aantrekkelijk zijn voor mariene, zoetwater fauna zijn. Verhoog de kracht en het bereik van uw feromonen. Stimuleren de eetlust en de productie aan te trekken naar de plaats van de visserij.
 • Universal-feed model ervoor te zorgen dat het geneesmiddel beïnvloedt alle rassen. Elke bevolking die in de plaats van de visserij, is aan jou.
READ  Tandem - capsules voor mannen: reviews, prijs, waar te kopen

Alle onderdelen geurige. Ze beïnvloeden het gedrag van fauna door de reukzin.

Het product wordt geleverd in een compacte kartonnen doos. Het Verpakt vijf zakken, elk deel van het aas. De zakken worden gemaakt met verzegelde metaal. De porties zijn voldoende om te vissen. Dus een pak van de medicatie duren vijf aanvragen.

Verwerking

supplement kan worden gebruikt met elke werkwijze vissen. Het is erg handig en makkelijk te gebruiken. In de natuur, dit is een groot pluspunt. Bovendien kan het gebruikt worden zelfs door een beginnende amateur.

 • In het aas. Meng de lokken met een deel van de stof. Idealiter vooraf oplossen van het poeder in water. Aas kan worden gebruikt voor alles. Industrieel vervaardigd en zelfgemaakte. Eventueel gebruik bij één-component of een mengsel van talrijke bestanddelen. Dosis genoeg voor de hoeveelheid voedsel tot 2,5 kg.
 • In de aas voor roofzuchtige soorten. Imitatie verwerkte vloeistof supplement. Werkt op zowel kunstmatige en natuurlijke materialen. Lokmiddel verdund in water. De vloeistof wordt geplaatst ballen, siliconen aas, Weifelaar, elk apparaat. Het volstaat dat het mengsel gehandeld.
 • Met levend aas. Supplement wordt direct gebruikt. U hoeft alleen maar om het aas te genieten in de oplossing, om het op de rand te leggen.

Voor het maken van een sachet verdund in een halve liter water.

De tool is zeer compact, handig verpakt. Gemakkelijk vast te houden, de versnelling neemt hij weinig ruimte in beslag. Vorm en het gebruiksgemak te laten verdwijnen in het veld.

Getuigenis

Dit product is een must-have voor elke visser. Tal van lovende kritieken inmiddels bewezen effectiviteit. Maar nog meer onthullende statistieken. Bijna iedereen die de activator gekocht bijten Fish Hungry, opnieuw en opnieuw herhaald de bestelling. Dit is niet verwonderlijk vissen geluk verandert niet voor degenen die de drug gebruiken. De prestaties van de stof ligt voor de hand, het is gewoon een must in camping.

READ  Liquid kastanje Night + voor gewichtsverlies: reviews, prijs, waar te kopen

Activator de beet is gemakkelijk te gebruiken:

 • Bij het vissen in de tamme plaats.
 • Bij het vissen natuurlijk aas.
 • Bij gebruik van een spinner, Wobbler, alle soorten kunstaas.
 • Bij het gebruik van levend aas.
 • Bij het vangen van alle soorten mariene en zoetwatervissen.
 • In de zomerperiode.
 • Op de winter vissen.
 • Day, ‘s morgens,’ s avonds, ‘s nachts, onder alle weersomstandigheden.

De proeven bleek de efficiëntie van het product in termen van reservoirs van verschillende formaten. De zee, rivieren, meren, vijvers, beken, baaien alle beten zijn velen. De stijging van de resultaten van de visserij wordt bevestigd door onderzoek.

Supplement zal helpen:

 • Om het resultaat van de visserij te verbeteren.
 • Om kwalitatieve en kwantitatieve indicatoren te verhogen.
 • bijdragen aan doelgerichte het vangen van de grootste individuen.

Het is een onmisbare assistent visser. En toch een geweldig cadeau enthousiaste man. Liefhebbers van openluchtrecreatie zal zo’n verrassing te waarderen en dankbaar zijn aan de gever.

Bemesten past bij professionals, sporters, vissers, liefhebbers. En voor beginners in deze prachtige Ministerie van de aromatische additief is gewoon noodzakelijk. Elke Amateur voelen als een meester, mee naar huis een grote vangst.

Contra

Het mengsel bestaat uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong of identiek zijn aan natuurlijke. Het heeft geen contra-indicaties. De enige mogelijke overgevoeligheid (allergie) voor elk element. Maar dit is uiterst zeldzaam situatie. Bovendien, de visser praktisch niet in direct contact met het mengsel. En in het lichaam van water gevangen mensen blijft.

Prijs

Het product wordt verkocht in de Russische Federatie in 2015. & nbsp;

Waar te koop

Buy hanger Fish Hungry voor de beste online de officiële vertegenwoordigers. De kwaliteit en de naleving van producten dient te worden bevestigd door een certificaat. Bestellen kan heel eenvoudig worden gedaan. Genoeg om de verkoper te verlaten uw telefoonnummer en naam. Belt u mee terug in een paar minuten. Waarin de voorwaarden van de bestelling, levering en betaling, worden de goederen per post verzonden worden. De betaling dient onmiddellijk na ontvangst. Dit is een van de garanties tegen namaak.

Herziening van Hungry Fish innovatieve vistuig dat actief en bijten biedt. Het is een spray voor de verleiding, die vis zeer aantrekt. Goede vangst vastgezet in alle omstandigheden! Wat het is de Fish Hungry? Elke scherp visser heeft zijn eigen geheimen van goed geluk. Het is de samenstelling van voedingsmiddelen, “vis”, en zijn voorzien van de technologie van de visserij. Maar het gebeurt dat …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*