Fingerlings Monkey – speelgoed aap voor kinderen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een aangename verrassing voor kinderen uit een stuk speelgoed Monkey is geworden fingerlings. Deze interactieve aap emoties bij jonge kinderen. Het is bevestigd aan de vinger en een kleine, grijp voeten en staart. Daarnaast publiceert een gevarieerde mix van geluiden vergelijkbaar met aap. Dit is een uitkomst voor ouders om kinderen te verleiden in de wondere wereld van fantasieën en spelletjes.

Ontwerp die doet denken aan vintage baby poppen voor ideeën over speelgoed platforms. Modellen werden meestal uitgevoerd met de hand en was een natuurtalent.

Historical note

Doll kokeruitvoering verscheen voor onze jaartelling. Oude tentoonstelling is een beeldje gesneden uit mammoet bot in de Tsjechische Republiek. De leeftijd van de vondsten varieert 30-35 duizend jaar. Het was niet alleen een figuur. Poten en handvatten gemaakt en werden afzonderlijk gemaakt en vervolgens aan het lichaam voor mobiliteit. Misschien is het niet het begin van de ontdekking, maar voor wetenschappers, het feit is het beginpunt van de geschiedenis van het ontstaan ​​en de ontwikkeling van interactieve poppen of speelgoed. Hoe ver voorouders hadden een andere betekenis bij de vervaardiging en het gebruik van poppen belegd. Ze werden gemaakt in de gelijkenis van de mens, daarom, werd beschouwd als de bewaarplaats van de ziel.

Sprekend over Slavische geschiedenis, de pop werd beschouwd als een charme. De bruid en bruidegom als een geschenk zeker bracht poppen. De gift werd verondersteld om het ouderlijk huis te beschermen.

In aanvulling op de rituele betekenis van de pop werd gemaakt in de oudheid en als een stuk speelgoed. De oude Egyptenaren van de hogere klasse mogen de kinderen tot luxueuze pop speelgoed gebruiken. Voor de vervaardiging van brachten eersteklas court wizard. Realistische gezichten Viralimalai was. Armen en benen vrij kunnen bewegen.

Grieks masters te maken gehad met veel orders voor poppen voor rijke adel. De cijfers bijgesneden de kleren te bestellen en werd vergezeld door zijn eigen kleine microkosmos. Echter, werden de kinderen verboden om te spelen, de stukken zijn kwetsbaar.

Frankrijk begonnen met de eerste mechanische pop. Het eerste mechanisme is ontworpen en getest in de late 17e eeuw. Al in de 18e eeuw meesters perfectie bereikt in de productie van pop mechanismen. Voornamelijk beeldjes ontworpen door horlogemakers. Pop verschillende externe en interne apparaat. Masters creëerde hele steden-machines, waarbij elke pop een bijzondere rol werd gegeven. Heel realistisch actie, beweging begeleid door geluiden.

Revolution in de vervaardiging van speelgoed

Een revolutionaire stap in de transformatie van speelgoed gebeurde in de 17e eeuw. Toen de Fransen waren trendsetters, ze wilden om te verblijven voor een lange tijd. De poppen uitgevoerd voor de originele projecten in hun kasten, werd het allemaal doordacht tot in het kleinste detail. In de adellijke families van de Russische poppen speciaal besteld uit het buitenland vrouwen voor zichzelf en hun kinderen.

Een revolutionaire stap voorwaarts deed zich voor in het begin van de 19e eeuw, toen de productie van poppen kwam uit de fabriek. Slaagde de Franse meester. Hun idee was om de structuur van de cijfers te vereenvoudigen. Porselein was slechts een hoofd en andere delen waren gemaakt van hout, stof of leder. De kinderen mochten vrij spelen met de cijfers. Details zijn zorgvuldig gepland, en was niet moeilijk om de markt voor interessante ambachten vullen. Vanuit de master nodig was alleen het bovenste deel, en de anderen zijn in een andere workshop. Zo heeft de factory outlet verspreid over de hele wereld.

De Fransen er in geslaagd de ontwikkeling van de girl-pop “Bebe” van de 19e eeuw. Aan het begin van de 20e eeuw vinyl pop is volledig overgedragen aan de kinderen. Sprekend over de nieuwste interactieve innovaties voor kinderen dient te worden opgemerkt bobblehead robot. Het ziet eruit als levend. Zijn emotionele assortiment uitgebreid tot 15 standaard gedrag. Nu in Vogue poppen met de menselijke vorm, maar gemaakt in de gelijkenis van de dieren.

Interactieve speelgoed

Interactieve speelgoed, die ouders gebruiken om kinderen te vermaken, waren meer realistisch. Het kind houdt niet op met zulke huisdieren te communiceren voor een lange tijd, zodat ze helpers voor de ouders. Soortgelijke producten zijn in staat om het kind te nemen voor een lange tijd, waardoor entertainment en basiskennis over de rekening en de toespraak op de wereld talen. De eerste was een kleine fout gemaakt in de 20e eeuw in Amerika, Walter. Lichtsensoren mogen reageren lichtgolven en kruipen naar de lichtbron. In dezelfde eeuw verscheen, en het speelgoed reageert op menselijke stem.

Interactieve poppen, huisdieren, en robots

Dit is een uitkomst voor de kleine dame. Gezelligheid, niet alleen herkent menselijke stem en is geprogrammeerd om:

 1. het zingen van liedjes;
 2. poëzielezing;
 3. de gissen raadsels;
 4. zelfstudie taken.

In aanvulling op het kind poppen houdt ervan om te communiceren met interactieve huisdieren. Spreken van honden, katten of hamsters zeggen dat hun gewoonten worden gekopieerd van het leven, zodat kinderen zijn gefascineerd hun uiterlijk. Ze zijn in staat:

 • de productie van onderscheidende geluiden;
 • in de voetsporen van de meester;
 • naar alle delen van het lichaam te bewegen.

Gezellig Huisdieren zijn gemaakt van dezelfde natuurlijke materialen die het kind was een genot om naar te kijken en raak de dieren. Hond of kat kan lang of kort haar hebben. Er zijn originele figuren, die bestaan ​​uit kunststof.

Jongens geven vaak de voorkeur interactieve robots. Entertainment is een recente en moderne kinderen vinden het geweldig. Robots hebben vaak een zachte vulling, zodat ze introduceerde een veel meer informatie. In staat om te leren, te bewegen en te houden objecten. Er zijn zelfs robots die communiceren.

Elk speelgoed is ontwikkeld met aandacht voor leeftijdsbeperkingen. Dus voordat je iets koopt dat specifieke karakter genoeg zijn om de belangen van het kind na te denken. Nu universele interactief speelgoed nieuwe generatie werd de fingerlings Monkey, geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Interactieve speelgoed aap Monkey fingerlings

Kinderen als fun, zakformaat speelgoed om mee te vermaken thuis en uit te voeren naar buiten, naar school of om te bezoeken. Monkey is een charmant en mooi schepsel, soms de kinderen ze zijn zo op elkaar lijken. Als gevolg van deze kenmerken, dol op nieuwe interactieve speelgoed Monkey fingerlings. Ze is in staat om de vingers en andere dunne voorwerpen stevig vastpakken met handen en staart.

Het ontwerp en de fabricage in het bedrijf WowWee. Haar richting voor de afgelopen 12 jaar zijn high-tech speelgoed. Robosapien 8081 – de eerstgeborene van programmeerbare man. Smart apparaat is eenvoudig te manipuleren met behulp van eenvoudige taal commando’s. De volgende plaats die dit bedrijf te ontwikkelen is de productie robots dieren. De eerste experimentele product was een dinosaurus Roboraptor. Alle daaropvolgende robots mannen zoals geprogrammeerd in de fabriek, en met de hulp van een personal computer.

Toen kwam vliegen FlyTech ontwikkeling. De robot libel gebeurt op dezelfde wijze met levende insecten. In staat om te vliegen op het verwijderen met behulp van radio control. Perfecte vorm reageert op de manipulatie van de joystick.

De laatste ontwikkeling is begiftigd met gevoelige sensoren, een luidspreker en een microfoon. Deze combinatie maakt het mogelijk de apen om de wereld te voelen en te analyseren wat er gebeurt rond. Ze zijn in staat om vast te houden aan strakke en leiden tot interessante combinaties van geluiden.

Eigenschappen

De ontwikkelaars hebben geprobeerd om het dier met soortgelijk gedrag, zo gezellig recreëren, de aap is in staat om:

 • Om vast te houden aan de vinger en dunne voorwerpen die geschikt zijn in omvang;
 • de beschikking over meer dan 50 klankcombinaties vergelijkbaar met echt;
 • In staat om staart vasthouden voor een van de beschikbare items en wees op zijn kop;
 • De sensoren kunnen reageren op externe prikkels, ze zijn grappig beweging in reactie op aanraken en klapt;
 • Ze zijn beschikbaar voor meer dan 40 bewegingen;
 • In staat om familieleden te herkennen voor een korte dialoog;
 • Cuties blazen een kus;
 • Om de aap krijgen viel in slaap genoeg om het horizontaal te zetten.

Hoe te gebruiken

De achterkant van het hoofd is uitgerust met een schakelaar. Als u de tactiele sensoren raken, de aap reageert onmiddellijk op deze programmeerbare gebaar. Gemeenschappelijke games met uw huisdier:

 • Van de klap op de zijkant van het gezicht haar reactie zal lucht kussen zijn;
 • Nadat je handen klapt de aap schudt zijn hoofd en grimassen;
 • mooie gezangen te horen, genoeg om het dier zijn kop te zetten en laat de vinger of de lat te grijpen;
 • Love komt op een moment dat de eigenaar streelde zijn pet op het hoofd;
 • euthanaseren een huisdier net haar lag op haar zij, dan zal zij beginnen met rare geluiden te maken en snuffelen.

Grote gift voor jong geitje, waarin het kind voor een lange tijd in beslag zal nemen. Moderne kinderen is geen verrassing, maar deze mooie creatie, is een zachte en aanhankelijke emoties. Monkey is een zachte en tedere wezen dat liefde en zorg nodig heeft. Baby zal veel plezier en op hetzelfde moment voelen zich verantwoordelijk voor uw huisdier, die zo natuurlijk hun eigen emoties en gevoelens tot uitdrukking brengt.

Elke beweging of geluid in reactie op externe factoren. Het kind zal interessant zijn om de acties van apen observeren. Nu hoef je niet om alleen te spelen, kun je vrienden bellen en om te zien hoe de handleiding huisdieren te communiceren. Het amuseert kinderen en hun ouders die veilig kunnen deelnemen aan het spel. Baby dieren zijn zo klein, dat het de zeer jonge kinderen te vermaken.

De verschillende kleuren en mooie namen

MIA is een merkwaardig wezen. Ze is geïnteresseerd in de wereld om ons heen. Activiteit en waken tijdens de dag was vermoeiend en dus om het huisdier te slapen naast te zetten.

Finn geeft de voorkeur te zwaaien naar de geluiden van hun eigen trommel. De baby is donker van kleur met heldere blauwe haren. Elke geluiden of bewegingen uitlokken reactie van Finn een knipperen van het oog of de rotatie van het hoofd.

Green monkey Zoe in staat is om het leven van een kind te zetten wordt op zijn kop gezet. Als haar beroerte, zal de grimas op haar gezicht onze diepste dankbaarheid uit te drukken.

Sophie houdt nauw contact. Witte aap met roze strengen houdt van knuffels geven.

Boris geeft de voorkeur aan om ondersteboven te ontspannen na een actieve dag. Zijn vrede kan alleen plezier en spelletjes te breken.

Bella is gek op zijn vrienden. Haar passie om nieuwe mensen te ontmoeten en te zoeken avontuur overal.

Elk van de kleuren symboliseert een houding.

Specificaties

Game WowWee bestaat geheel uit kunststof. Afmetingen niet meer dan 13 cm in de hoogte. Verpakt in een doos met afmetingen 15х22,5×6 cm huisdieren niet echt, en voor de werking van 4 batterijen type LR44.

Prijs

U kunt nu gemakkelijk kopen 1.355 kinderen tegen lage prijzen tot 2000 roebel. Officiële website biedt een korting van 40% ten opzichte van de huidige waarde van de goederen. Hier kiest u huisdier de juiste kleur te doen.

Om een ​​stuk speelgoed

bestellen

Om te bestellen, geef dan simpelweg de naam en het telefoonnummer. De consultants zullen direct contact met het nummer om meer accurate informatie te geven. De betaling gebeurt na ontvangst van de goederen en de inspectie op gebreken.

Een aangename verrassing voor kinderen uit een stuk speelgoed Monkey is geworden fingerlings. Deze interactieve aap emoties bij jonge kinderen. Het is bevestigd aan de vinger en een kleine, grijp voeten en staart. Daarnaast publiceert een gevarieerde mix van geluiden vergelijkbaar met aap. Dit is een uitkomst voor ouders om kinderen te verleiden tot het prachtige …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*