Ferrari Maranello is een stijlvol horloge met een mannelijk karakter: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De kenmerken en specificaties uur Ferrari Maranello & mdash; de Italiaanse luxe accessoire.

Over het merk

Luxe horloges Ferrari Maranello & mdash; de vrucht van de onderlinge samenwerking van de beroemde autofabrikant, Movado Group Inc. en Italiaans design Studio Scuderia. In 2012 hebben de ontwikkelaars een volledige verzameling van uurwerken gewijd aan de Formule 1. Het heette Scuderia Chronograph vrijgegeven.

De inspiratie voor de ontwikkelaars werd het model van een sportwagen met een lichaam en de ervaring van de award-winnende team van het racen. Het neemt deel in Formule 1 sinds 1950 en toont steeds uitstekend resultaat. Het woord “Scuderia” betekent in het Italiaans “succes” en het beste is kenmerkend voor de gelijknamige horloge. Al deze modellen zijn verenigd door gemeenschappelijke kenmerken die de elementen van het dashboard van een supercar na te bootsen.

Elk chronometer van de Scuderia is uitgerust nauwkeurig quartz uurwerk. Glas voor deze klokken zijn gemaakt van mineralen met een speciale coating die beschermt tegen krassen. Het ontwerp weerspiegelt de onberispelijke smaak van de Italianen.

Accessory autofabrikant & mdash; is een logisch vervolg op de legendarische sportwagens. Om deze, in één oogopslag te begrijpen. Auto’s Ferrari & mdash; onvervulde droom van miljoenen mensen over de hele wereld. Deze auto’s esthetisch en comfortabel. Hun kenmerken & mdash; aërodynamica en perfect glanzend oppervlak. Data kwaliteit komt tot uiting in uurwerken.

Letterlijk in elk detail de geest van de snelheid. De fans van de Formule 1 en kenners van kwaliteit uur is een verzameling Scuderia Chronograph is een waar kunstwerk. Het merendeel van de modellen werden oorspronkelijk bedoeld als een sport. Nu echter, de reikwijdte ervan aanzienlijk uitgebreid. Accessoires Ferrari is een luxe, draag ze met klassieke kostuums en demonstreren op deze manier hun hoge status.

De elite product van de wereldberoemde automaker benadrukt een herkenbaar embleem met het steigerende paard. Het is al lang een symbool van succes en hoge status voor miljoenen fans snelheid. Op grond van deze logo Formule 1 coureurs meer dan een halve eeuw te winnen prijzen. Terwijl analogen van de accessoires Ferrari op de markt van vandaag, in feite.

Het horloge is voorzien van een Ferrari Maranello?

De toebehoren onder de merknaam Ferrari Maranello is een ware belichaming van Italiaanse stijl, originaliteit en succes. Ze zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten op het werk en vrije tijd. Ze kunnen gedragen worden in het dagelijks leven en om te dragen voor speciale gelegenheden. In elk van deze gevallen blijkt de persoon zelfvoorziening en verfijnd gevoel voor stijl. Zulke mannen aan te trekken bewonderende blikken van de vrouwen en de naleving van een sterke helft van de mensheid.

Ferrari Maranello luxe horloge kan worden omschreven als een hoge-precisie, betrouwbaar, gemakkelijk en prestigieus. Dit accessoire werkt perfect, omdat de kwaliteit strikt wordt gecontroleerd door het bedrijf. Hij is de belichaming van de perfecte balans tussen vorm en functie. Klassiek en stijlvol design past onder kleding en gelegenheid. Als gevolg van de optimale omvang van de wijzerplaat, doet de chronometer niet mengen in het dagelijks leven, in de sport en andere activiteiten.

Strenge eisen voor voertuigen, verhuisde het bedrijf accessoires. Dit zorgt voor hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is in het proces Vergadering worden gebruikt uitsluitend hoogwaardige onderdelen. Mede hierdoor is het geheim van de “onaantastbaarheid” van de sport te kijken.

Dit accessoire is speciaal ontworpen voor de sterke en moedige van de moderne mannen die de waarde van uw eigen tijd te leren kennen. Dit is niet alleen een horloge, maar een chronometer voor professionele racers, op maat gemaakt voor hun sport behoeften. Dus het nauwkeurig meet de tijd tot op de milliseconde en nooit afwijkt. Accessoire al gewaardeerd door Hollywood-sterren en beroemdheden over de hele wereld. Zo werd hij al snel een teken van degelijkheid en succesvolle moderne man.

In uren Ferrari wordt belichaamd een unieke combinatie van de resolutie, moderne technologie en authentiek Italiaans design.

Vormgeving en ontwerp

Het bestuderen van het uiterlijk van de Ferrari Maranello ontwerpers gaven het dashboard van een supercar. Een zeer prominente en succesvolle imitatie van de tuimelaars en de aërodynamica van het lichaam. De kleur enhancement is ook goed herkend door de beroemde embleem van de automaker.

 1. 4 extra dial & mdash; Associatie met het dashboard van een supercar. Op 2 en 10 uur zijn indicatoren van de maand en het jaar. In de uiterst rechtse hoek is een sub-wijzerplaat met de dag van de week. Aan de linkerzijde is de indicator voor de huidige datum. In het midden van de 24-uurs en 60 minuten tellers en de seconden hand, die de tijd telt. Indices & mdash; Arabische cijfers, in de vorm van pijpen uit staal en de centrale bepaling van de pijl van de verwerkte fluorescerende witte verf.
 2. De bedieningsknoppen voor uren & mdash; omschakelaars simuleren raceauto.
 3. convexe rand vlak lichaam en de specifieke montage van de band & mdash; directe verwijzing naar aërodynamische Ferrari. Rond gepolijst zaak is een eeuwige klassieker, waardoor het accessoire is stijlvol op elk moment. Gegolfd fabriek kop is ongeveer 3 uur. De rechter en linker daaruit zijn posery management.
 4. Zwart, rood en geel wijzerplaat is de belichaming van herkenbare steigerende paarden. Logo Ferrari monochroom, het is gelegen op de top van de wijzerplaat.

Design Ferrari Maranello zorgvuldige aandacht voor detail en aangevuld met moderne technologieën. Dus, is Matt wijzerplaat beschermd een saffier kristal dat is zeer duurzaam. Bijzondere film elimineert de schittering dat het accessoire comfortabeler maakt. Luxe Gouden gloed wordt verkregen door speciale beschermlaag tegen krassen.

Specificaties

De luxe horloge Ferrari Maranello is vooral een hoge precisie en soepele werking. Deze cijfers worden bereikt door het gebruik van geolied Zwitsers uurwerk. Het accessoire is gemaakt van hoogwaardige onderdelen, waardoor het product dient voor vele jaren.

 • Zeer nauwkeurige uurwerk Panerai OP XXIII bij 37 stenen. De Zwitserse ontwerp zorgt voor een hoge nauwkeurigheid en langdurige probleemloze werking. De reserve is 42 uur de dragende frequentie werken; zorg 28.Snail Me trillingen / 1 uur.
 • Functionaliteit. Meting van uren, minuten, centrale seconden. Ook zijn er 4 interne ingebouwde blok met vermelding van het aantal, de dag van de week, maand en jaar.
 • De aard van de beweging & mdash; zelfopwindende mechanisme . Smart self-pozabotitsja wanneer een persoon beweegt of gewoon gebaren. Daarom wordt altijd nauwkeurige tijd zonder afwijking.
 • Swiss details . Zwitserland wordt in verband gebracht met de woorden “kwaliteit” en “nauwkeurigheid”. Deze definities karakteriseren mannen accessoires onder het merk Ferrari. Wie, zo niet ruiters, kennen het belang van elke milliseconde. Gemaakt uurwerken hebben een verhoogde levensduur en “onverwoestbaarheid”.
 • Case material & mdash; roestvrij staal met IPG plating. Het kabinet is behandeld met een speciale coating van goud ionen. Een tussenlaag Hypo-allergeen (Ion Gold). Deze coating is veel duurzamer dan het galvaniseren en PVD zelfs. Het is praktisch niet blootgesteld aan slijtage, oxidatie, aantasten. Elimineert de mogelijkheid van allergische reacties. Zelfs wanneer een sterke invloed of wrijving op andere metalen, het product niet verslechteren. Blijven op het oppervlak van de metalen mikrochastitsy die gemakkelijk weg worden geborsteld hand.
 • De optimale afmetingen van de behuizing 45 mm in diameter, 17 mm. dik.
 • De band is gemaakt van kunstleer, het nabootsen van krokodil & mdash; heeft jeuk, irritatie en allergische reacties veroorzaken. Kunstleer is een modern en hoogwaardig materiaal, zeer zacht en aangenaam om aan te raken. Hij bevestigt op een dubbel clip met gegraveerde logo Ferrari steigerend paard.
 • standaard bandsectie & mdash; 26 cm
 • Guilloche wijzerplaat . Vanwege de dunne patroon lijnen, de verschijning van de schijf wordt een elegant en origineel.
 • Anti-glare film. Een dunne film beschermt de wijzerplaat van de schittering. Dus de tijd is gemakkelijk te lezen, zelfs in verblindend zonlicht.
 • Water-weerstand WR30. Deze indicator aanduidt dat de druk van 30 meter waterkolom of 2 gebruik kan zijn. Het heeft geen extra zorg nodig hebben in het huis. Speciale technologie maakt het accessoire bestand tegen water af druipen tijdens wassen of wandelen in de regen. Echter, om een ​​bad of een duik naar een diepte in die uren in beslag nemen is niet aan te raden.
Heren horloge Ferrari Maranello is een fijn afgesteld mechanisme dat nooit faalt. Zelfs in extreme situaties, het product houdt de mogelijkheden ervan, zoals de Formule 1 coureurs.

Prijs

Prijs op herenhorloges Ferrari Maranello afhankelijk van de specifieke verkoper. De officiële prijs is 3980 RUB In Internet kunt u goedkoper vinden, maar de kopers zelf niet aan te raden. Voor reviews, proberen om geld te besparen en te kopen van schaduwrijke bedrijven minderwaardige producten te produceren. Sommige kopers klagen over de dunne riem die uitbrak na een paar dagen. Andere & mdash; voor breekbare glazen kapot was van een zwak staking. Een derde groep van mensen die beweert een product dat niet de foto op de website overeenkomt te hebben ontvangen.

Waar te koop

Als de accessoire net is verschenen, kunt u koopt het was uitsluitend in gespecialiseerde winkels. Nu is het beschikbaar voor absoluut iedereen. Maar er is een andere kant van de medaille. Het internet is nu een enorme verscheidenheid aan locaties waar u kunt kopen een Ferrari Maranello. Niemand weet wat is de kwaliteit van de goederen op al deze middelen.

Bij het bestellen van een onbekende website, de koper risico’s voor de kat in de zak. Na het maken van betaling, kan hij wachten voor een goede uur. Maar zo veel kans om te struikelen over regelrechte vervalsing. In geval van tegenstrijdigheid in de orde van de verwachtingen om het geld terug te keren wordt het erg moeilijk.

Ervaren online kopers weten dat de financiële bescherming garantie aankopen gedaan via de officiële website een gecertificeerde verkoper. De betaling is in dit geval strikt na ontvangst. Het verschepen vergt een stabiele 3 tot 14 dagen, afhankelijk van de afgelegen ligging van de regio van Moskou. Bovendien, horloges hebben een garantieperiode van 1 jaar.

Distributeur: OOO, “STEPHANIE”, Turbofit02, Moskou, straat Nikulinskaya, 23B.

Features en specificaties uur Ferrari Maranello & mdash; de Italiaanse luxe accessoire. Over het merk luxe horloges Ferrari Maranello & mdash; de vrucht van de onderlinge samenwerking van de beroemde autofabrikant, Movado Group Inc. en Italiaans design Studio Scuderia. In 2012 hebben de ontwikkelaars een volledige verzameling van uurwerken gewijd aan de Formule 1. Het heette Scuderia Chronograph vrijgegeven. Inspiratie voor ontwikkelaars …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*