Femiplast – TERMOPLASTICI van menstruatiepijn: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is Femiplast

De menstruatie elke maand slaat een vrouw uit. Niet altijd gaan deze dagen soepel en zonder pijn. Sommige vrouwen kunnen niet eens de gebruikelijke dingen, aan het werk en hebben om thuis te blijven. Soms verhoogde pijnlijke menstruatie veroorzaakt door fysiologische kenmerken van het organisme, en soms ernstige ziekten. Te vergeten over de pijn van deze dag en het welzijn te bevorderen helpt TERMOPLASTICI Femiplast.

Voor een lange tijd die vrouwen hebben moeite met dit probleem betekent dat bij de hand: wykrawanie, kompressen, analgetica, en andere drugs. Helaas hebben ze allemaal geen blijvend effect. TERMOPLASTICI verlicht snel de pijn en heeft een positief effect op de algehele gezondheid. Dit is de beste oplossing voor pijnlijke menstruatie.

Het gebruik van Termoplastica handig, en het effect treedt snel en duurt lang, dankzij de unieke en geavanceerde technologieën.

Hoe werkt het?

Actie Femiplast buiten- en elimineert de inname van extra medicijnen. Ondanks het feit dat het mechanisme is eenvoudig, het resultaat overtreft alle verwachtingen. Het beïnvloedt het lichaam als een verwarmer, hoewel het gebruik gemakkelijker. Het kan gebruikt worden vanaf elke locatie, eenvoudigweg aansluiten op de patch op ondergoed en zes uur, om zijn warmte te voelen.

Twintig minuten nadat u de patch om het gebied van ongemak te plegen, dit is de optimale temperatuur van ongeveer vijftig graden. De vaten verwijden, bloedstroom verhoogt, wordt het metabolisme verbeterd en de weefsels krijgen meer zuurstof. Spierspanning geleidelijk terug te keren naar normaal. Alle spasmen ophouden en het lichaam begint te ontspannen onder de invloed van warmte. De patch effectief elimineert het ongemak.

READ  Rendez Vous - vrouwelijke stimulerend: reviews, prijs, waar te kopen

De gunstige eigenschappen van Termoplastica Femiplast van menstruatiepijn:

 • Ontspant spieren, verlichten krampen en mdash; de belangrijkste oorzaak van de pijn tijdens de menstruatie.
 • Heeft een verwarmende werking op het gebied van ongemak.
 • Verhoogt de doorbloeding van organen in het bekken.
 • micronutriënten en zuurstofmoleculen makkelijker om door te dringen in de cellen, waardoor de stofwisseling verbetert.
 • De afvalproducten van het lichaam sneller, is het beter om schoon te maken.
 • Normaliseert spierspanning, verdwijnen pijn.
 • Gefaciliteerd het proces van de menstruatie.
 • Het gebruik van Termoplastica Femiplast onzichtbaar voor anderen, is het gemakkelijk te bevestigen, en het is comfortabel in gebruik.
 • Zorgt voor het welzijn van de vrouw tijdens deze moeilijke periode.
 • Verlicht depressie, apathie, woede, prikkelbaarheid.
 • Indirect corrigeert het gedrag van vrouwen tijdens de menstruatie.
 • Heeft een hoge milieuvriendelijkheid en veiligheid.
 • Helpt zich te ontdoen van de pijn in de ziekten van vele vrouwen.
 • Heeft een natuurlijke, niet-toxische samenstelling, dat is blootgesteld aan de lucht en geeft de nodige warmte. Verbrandingsgevaar volledig uitgesloten.
 • sneller dan analgetica Works, het effect duurt lang.
 • Allergische reacties zijn niet geïdentificeerd.
 • Heeft het optimale effect op een specifieke locatie.

Het risico van menstruele pijn die ze veroorzaken:

 • Slapeloosheid, krachtverlies en kracht.
 • Depressie.
 • Onoplettendheid, verwarring.
 • Nervositeit.
 • De apathische toestand,
 • Overtreding van hormonale vrouwen.
Positieve het vermogen van de patch Femiplast toestaan ​​dat de vrouwen de moeilijkste periode van de maand eenvoudig en pijnloos te overleven.

Compositie Termoplastica Femiplast

De samenstelling volgens Termoplastica Femiplast van menstruatiepijn is uniek. Het is volkomen veilig en milieuvriendelijk.

Belangrijkste onderdelen

 1. Carbol & mdash; bevordert de uitscheiding van schadelijke stoffen uit het lichaam.
 2. Een poeder van minerale oorsprong en ldquo; Purge & rdquo; is geldig sogrevaya.
 3. Geatomiseerde ijzerpoeder is ook goed warm.
 4. Superabsorberende polymeer verhoogt de temperatuur hetgeen het broeikaseffect.
 5. Vermiculiet zal niet laten de hitte buiten.
 6. Halite & mdash; steenzout een kalmerend effect.
READ  Emporio Armani mannen horloges: reviews, prijs, waar te kopen

Femiplast als de verpakking wordt geopend, een chemische reactie plaatsvindt, waarbij warmte wordt gegenereerd. 20 minuten is voldoende de pleister wordt tot maximumtemperatuur.

Gebruik instructies

gebruik is heel eenvoudig:

 1. Open de pleister en verwijder de film.
 2. Maak het aan het linnen aan de binnenzijde op de plaats waar sprake is van een sterkere pijn.
 3. Het is niet nodig de pleister langer dan twaalf uur overdrijven.

Het is onmogelijk om TERMOPLASTICI lijm op de huid. De toepassing is alleen op het moment van ernstige pijn tijdens de menstruatie. Na het afstuderen, de specialisten sterk aan om de patch te gebruiken.

Getuigenis

TERMOPLASTICI ontworpen voor vrouwen die lijden aan menstruatiepijn syndroom. Met regelmatige ernstige pijn kan het enkele dagen voor het verwachte begin van de menstruatie. Als de pijn is niet sterk & mdash; is het mogelijk om de eerste twee of drie dagen per maand gebruiken.

Contra

Vaste contra-indicaties voor het gebruik van pleisters zijn van verschillende gynaecologische aandoeningen. Immers, er zijn ziekten waarbij extra warmte dodelijk procedure kan zijn.

In de aanwezigheid van ziekten van elke vrouwen, moet u overleggen met uw arts over de wenselijkheid van het toepassen van de patch. Raadpleeg een gezonde vrouw doet geen pijn.

Prijs

De kosten van deze patch op de officiële website van de fabrikant vertegenwoordigd met 50% korting:

Waar te koop Femiplast

Kopen Femiplast alleen op de officiële website van de fabrikant om te voorkomen dat het kopen van namaakgoederen. Hiervoor moet je het invullen van een formulier op de website, die het land, naam en telefoonnummer. Bel dan de Manager en bevestig de bestelling en de betalingswijze en levering.

Overzicht van Termoplastica Femiplast gebruikt tijdens de menstruatie om pijn te verlichten, het verlichten van de algemene toestand van de vrouw. Wat is Femiplast menstruatie elke maand slaat een vrouw uit. Niet altijd gaan deze dagen soepel en zonder pijn. Sommige vrouwen kunnen niet eens de gebruikelijke dingen, aan het werk en hebben om thuis te blijven. Soms is de hoge …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*