Ems Trainer – adviezen, opmerkingen, prijs, forum, hoe werkt het?

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

EMS-trainer is een revolutionaire ontwikkeling wetenschappers voor gewichtsverlies en spierversterking thuis zonder vermoeiend workouts en vermoeiend diëten. Is de band die een bijzondere impuls te geven aan het lichaam geeft. Zo is het lichaam zelf krijgt ontdoen van overtollig vet en verhoogt de spiermassa.

Waar vind je een band en de prijs van de EMS-trainer kopen

Belt EMS-trainer in de verkoop ging in beperkte serie. Dus koop het nu te koop bij de sportwinkel het onmogelijk is. De implementatie van de aanpassing houdt zich uitsluitend bezig met de fabrikant en rechtstreeks op het internet. Buy EMS-trainer en alle daarmee verband houdt attributen alleen op de officiële site tegen kostprijs.

Op de website Tutknow.ru je niet kunt kopen EMS-trainer om spiermassa te vergroten, omdat we niet verkopen. Je aandacht is uitsluitend een overzicht van instrumenten: alle nodige informatie over de structuur en de regels voor het gebruik van het apparaat, technologie actie zone, adviezen van deskundigen en gebruikers.

De officiële fabrikant raadt ten zeerste het kopen van een riem op de websites van de bemiddelaars. In dit geval, loopt u het risico om een ​​defect of nep-product dat niet alleen een verspilling van geld zal zijn, maar ook zal een onverwachte reactie van de kant van het lichaam, irritatie of allergie veroorzaken kopen.

Beschrijving en heilzame eigenschappen riem EMS-trainer

Slender, soepel lichaam werd altijd beschouwd als een benchmark van aantrekkelijkheid en gezondheid, zowel voor mannen als vrouwen. Echter, in de moderne samenleving, niet iedereen kan veroorloven om regelmatig te trainen in de sportschool, eet dieet voedsel. Uitstapjes naar training vergen een aanzienlijke fysieke inspanning, tijd en financiën. En in de constante haast om alleen voedzaam en gezond voedsel te eten is ook niet altijd mogelijk.

Het is vermeldenswaard dat vrouwen de neiging om te zoeken naar mensen die zijn V-vormige structuur van de romp en buikspieren. Volgens de statistieken, kiest ongeveer 80% van de dames geruild en sterke partners. Mannen in de eerste plaats aandacht besteden aan te passen en slanke vrouwen.

In de regel, de meest problematische deel van het lichaam in zowel mannen als vrouwen is de buikspieren. Hier is de moeilijkste om zich te ontdoen van vet. Zelfs als u regelmatig crunches doet, kan dit geen resultaten op als de spieren zijn gewoon niet zichtbaar onder een laag van vetcellen.

Wetenschappers hebben lang geprobeerd om het probleem van overgewicht en spierzwakte op te lossen, en werd uitgevonden een revolutionaire tool die helpt om gelijktijdig te gaan met verschillende problemen. Deze band EMS-trainer. U hoeft niet langer om uit te spitten tijd en energie om te gaan naar de sportschool. Om gewicht te verliezen en spieren op te bouwen zonder het verlaten van het huis en niet vermoeiend jezelf met training.

Belt EMS-trainer voert de stimulatie van de spieren, waardoor ze kwaliteit en efficiënte pompen. Dit apparaat is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De mensen kunnen het gebruiken om de volgende taken op te lossen:

 1. Om overtollig vet te verbranden in de buik, biceps;
 2. pompen spieren, om een ​​perfecte blokjes te bereiken;
 3. Houd alle spieren van het lichaam in goede conditie;
 4. Verhoog de kracht en het uithoudingsvermogen;
 5. Om spieren op te bouwen in de juiste plaatsen.
 6. OL>
  Niemand minder voordeel van deze unieke band brengt en vrouwen die het regelmatig gebruiken. Dus, EMS-trainer help:

 • Om zich te ontdoen van cellulitis en slappe huid;
 • Als u de vorm modelleren en vet te verbranden op plaatsen waar het nodig is;
 • 10-12 pond in een maand te verliezen zonder dieet en oefeningen;
 • Om de spieren te versterken om hen in toon te houden;
 • Om de huid elastisch te maken.

Om te begrijpen waarom EMS is een effectieve trainer, moet je het principe van haar beroep te begrijpen. Bij montage op het lichaam van de band wordt geleid beïnvloedt de spieren, waardoor ze met enige regelmaat. Er is dus een simulatieoefening op een specifieke spiergroep. Er is geen noodzaak om het signaal naar de hersenen, zoals het geval is met de gewone trainingen, wanneer de hersenen impuls zorgt ervoor dat de spieren te contracteren.

De comfort zone ligt in het feit dat het op elke plaats kunnen worden aangebracht op elk moment. Het is compact en onzichtbaar onder kleding, geen draden en sluit zichzelf na een bepaald programma. Dat wil zeggen, totdat u uw klusjes doen, is riem EMS-trainer werken op het modelleren van je figuur.

Om een ​​prachtig reliëf van het lichaam kan moeiteloos letterlijk binnen een paar weken te bereiken. In dit geval u het geld dat zou worden besteed aan een lidmaatschap van de sportschool, en jezelf niet in gevaar op letsel op te slaan.

Kenmerken van het apparaat band EMS-trainer

Hoog rendement riem EMS-trainer zou kunnen worden bereikt door middel van een aantal technologische innovatieve functies.

De band is gemaakt van hypoallergeen silicone, die de verlichting van uw spieren herhaalt. Binnenkant van de “blaadjes” van de inrichting stevig bevestigd speciale elektroden de pulsen uitzenden op een helium oppervlak. Helium bladeren, op hun beurt, hebben een hogere sterkte en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de energie op een specifiek deel van het lichaam.

Ook de band is uitgerust met “slimme technologie”, waarmee u de belasting aan te passen op een bepaald deel van het lichaam. Met de hulp van de computer programma’s die je kunt kiezen hoe de intensiteit van passieve training, en de duur ervan.

De fabrikant adviseert om het volledige gebruik met riem EMS-trainer en een speciale gel om contact tussen de “bloemblaadjes” met de huid te verbeteren. Vergeet niet dat het gebruik van goedkope middelen een allergische reactie kunnen uitlokken en de fabrikant is niet verantwoordelijk voor het resultaat van een dergelijke opleiding.

Gebruiksaanwijzing riem EMS-trainer

Het proces van het toepassen van dit apparaat heel eenvoudig en begrijpelijk, zelfs voor beginners. Opgemerkt wordt dat een zone 15 intensiteitsniveaus. Iedereen kan kiezen voor zichzelf de meest geschikte om zijn fysieke capaciteiten en behoeften.

Als je niet weet hoe je EMS-trainer te gebruiken, volg deze instructies:

 1. Definieer het probleem gebied dat u wenst uit te werken.
 2. voorzichtig ontvetten de huid gebied van het lichaam, die gaat naar de riem te zetten.
 3. Bevestig het product en zorg ervoor dat het goed is bevestigd op de huid.
 4. Schakel het apparaat en selecteer de beladingsgraad. Je moet niet alleen voelen, maar ook zien hoe je spieren intensief verminderd onder invloed van impulsen.
 5. Recommended usage tijdzone – ongeveer 23-25 ​​minuten
 6. .

 7. Na een training, schakelt de zone van het oppervlak van het lichaam en te behandelen met een antiseptische oplossing.
 8. OL>
  Belt handig om te gebruiken op verschillende delen van het lichaam. Dus, als uw probleem gebied is de handen en plaats het apparaat op een binnen- of buitenkant van het been – de biceps of triceps.

  Als u wilt de buik te beïnvloeden, dan hechten aan probleemgebieden -. Bovenste en onderste deel van de buikspieren op een moment

  U kunt ook vet te verbranden en het versterken van de beenspieren. Om de riem EMS-trainer installeren op de voor- of achterkant van de dij. In het bijzonder, het gebied van de billen niet over het hoofd zien.

  Aanbevolen riem EMS-trainer per dag in een speciaal programma van de opleiding. Experts raden u aan om het apparaat te gebruiken in vier stappen:

 • Warming up spieren voor te bereiden op intense vetverbranding;
 • De eerste fase van het trainingsproces – actief effect op de vetcellen;
 • Intensive invloed van de pols – de herhaalde samentrekking van de spieren, wat leidt tot een geleidelijke opbouw van spiermassa;
 • Ontspanning is ontspannend het einde van de praktijk, die bedoeld is om het uiterlijk van pijn te voorkomen.

Contra-indicaties voor het gebruik van de gordel EMS-trainer

Belt EMS-trainer heeft vrijwel geen contra-indicaties. Het is gemaakt van organische hypoallergene materialen die geen negatieve reactie s veroorzaken in de huid. Effect op de spieren is een punt en heeft geen effect op de interne organen.

Alle componenten eenheid veilig en stevig verborgen in de siliconen reservoir. Daarom, om een ​​riem EMS-trainer gebruiken zonder aarzeling.

Het enige nadeel aan het gebruik ervan kunnen zijn zwangerschap. Zwangere vrouwen zijn niet aan te raden om de simulator te gebruiken in de buik. Echter, in andere delen van het lichaam zou kunnen toepassen.

Expert opinion over zone van EMS-trainer

unieke ontwikkeling van wetenschappers voor de correctie kon niet onopgemerkt blijven door deskundigen uit verschillende gebieden. Waardeerden de effectiviteit van de gordel fitness trainers, actieve sporters, revalidatie specialisten en voedingsdeskundigen.

Alexander, de coach van bodybuilding

Vaak in de sportschool en de jongens en meisjes die willen snel resultaat te bereiken, maar zal-macht die ze hebben, is duidelijk niet genoeg. Immers, om de felbegeerde “blokjes” en een stevige kont die u nodig heeft om hard te werken in de sportschool letterlijk elke dag voor maanden te krijgen. Deze belangrijke en calorierijke speciale voeding. En het spijt me, als een goede oefening programma, uit te schrijven van een dieet en we hebben gewoon niet de tijd om alle aanbevelingen op te volgen. Dus, als we op de markt riem EMS-trainer kwam, het is een echte verlossing en een oplossing voor het probleem van de niet-ideale vormen voor veel van mijn studenten. Omdat dit apparaat is het niet nodig om zichzelf uit te putten met trainingen en om elke dag eigen speciale menu bereiden. Nu, om indrukwekkende resultaten te bereiken, is het mogelijk om passieve training oefenen in het comfort van uw huis of kantoor. Spieren contract met dezelfde intensiteit als in de tijd van een traditionele training in de sportschool. Ik gebruik vaak deze riem als u dringend in vorm te krijgen voor de wedstrijd. Zeer nuttig!

Real klant meningen over zone van de EMS-trainer

Op verschillende sporten fora in de wereld actief te bespreken van de unieke band EMS-trainer die u toelaat om gewicht te verliezen en spieren op te bouwen zonder enige inspanning. In de meeste gevallen mannen en vrouwen te verlaten positieve adviezen over EMS-trainer.

Victor, 39 jaar

Ik heb het lichaam structuur endomorph, dat wil zeggen, ongeacht hoeveel rots in de sportschool – vet is erg moeilijk om zich te ontdoen van. Ik heb altijd gehouden in vorm, maar om zich te ontdoen van de buik kon niet op dat je niet kon zien. Geen lichaamsbeweging en een dieet hielp niet. Trainer geadviseerd niet meer aërobe oefening, maar ik heb niet genoeg tijd in de sportschool, en dan is er loopt … ik uiteindelijk vrede met deze situatie, maar hoe dan ook op één van de forums zag ik een discussie over riem EMS-trainer. Iedereen die het geprobeerd, zei dat het mogelijk is om letterlijk zwaaien op de bank zit. Natuurlijk, ik poulybalsya van deze verhalen, maar nog steeds zorgvuldig bestudeerd het principe van het apparaat en besloot het te proberen. Ik heb er nooit spijt! Het is gewoon een wonder: twee weken min 4 kg. En dit alles is vet van de buik, die gaf me geen rust. Nu kan ik genieten van hun prachtige blokjes en druk.

Valery, 27 jaar

Ik speelde altijd sport. Maar gewond geraakt, en de versterkte training moest een kruis zetten. Sinds enige maanden is de arts heeft me verboden om naar de sportschool. Dat, hoewel as-die om hun spieren in goede conditie te houden, heb ik besloten om een ​​riem Ems Trainer kopen voor de passieve training. Alle prees hem online, en ik besefte dat het niet uniek is. Ik gebruikte het op verschillende delen van het lichaam te houden in goede vorm, en was erg blij met het resultaat. De spieren zelf slingeren, zelfs als u gewoon zittend op de bank tv te kijken. Mijn arts, toen ik zag dat mijn sport uniform, begon onmiddellijk aan mij schelden, zeggende: Ik ga de sportschool rustig, maar ik ben niet toegestaan. Maar toen ik hem vertelde hoe het mogelijk is om een ​​goede vorm te handhaven, gekalmeerd en gaf zelfs een aantal aanbevelingen met betrekking tot de intensiteit van de training met de EMS-trainer.

Anastasia, 32 jaar

Ik heb altijd geprobeerd om in goede conditie, een bezoek aan de fitnessruimte, een zwembad, aten goed. Maar heb onlangs gewijzigd werk, en de nieuwe activiteiten vereisen mijn volledige inzet, en zelfs constant zakenreizen. In het algemeen, de tijd voor een gezond leven hard ontbreekt. Een vriend vertelde me over de geweldige apparaat dat ze gebruikt – zone EMS-trainer. Zegt niet om het even wat, en het lichaam in vorm te doen! Ik besloot te proberen. Droeg een riem op de weg en in hotels, en zelfs op conferenties voor het werk onder de kleding. Het in het algemeen niet waarneembaar, en het resultaat is duidelijk. Ik heb zelfs regelmatig naar de sportschool was niet zo’n perfecte vorm – geen cellulitis, perfect strak buikje, afgezwakt dijen. Ik ben erg blij met de aankoop en zou riem EMS-trainer aanraden.

Belt EMS-trainer is een eenvoudig en betaalbaar alternatief voor uitputtende training in de sportschool en diëten. Het is genoeg om de inrichting op het lichaam, en het begint om je figuur te modelleren in precies die gebieden die het hardst nodig hebben. Hiermee kunt u deelnemen aan hun dagelijkse activiteiten en niet afleiden van het werk of huishoudelijke zaken.