Elite Shungit steen voor het reinigen van water: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een waardige assistent in de moeilijke strijd voor het behoud van de jeugd, vitaliteit en de kracht om een ​​Elite Shungit geworden. Deze natuurlijke materiaal heeft populariteit over de hele wereld, als een volledig effectieve en efficiënte anti-aging, gezondheid verbetering van middelen.

Wat u moet weten over de Elite Shungit

De Elite Shungit steen is een hoge kwaliteit rots alleen te vinden in de steengroeven van Karelië. Op de uiterlijke kenmerken en de originele eigenschappen van Shungit is vergelijkbaar met grafiet en antraciet. De belangrijkste verschillen van steen ligt in de rijke zwarte tint en verjongende eigenschappen, die zo veel aandacht hebben getrokken.

Universal eigenschappen van de steen werd nog niet zo lang geleden bekend. In cosmetica en medicijnen Shungit wordt niet gebruikt meer dan 10 jaar. In de loop der jaren slaagde hij erin om de gezondheid te verbeteren en om meer dan duizend mensen te brengen. De belangrijkste eigenschap van Shungit is de mogelijkheid om alle vormen van verontreiniging te absorberen, waardoor alle nuttige in ruil daarvoor.

De eerste vermelding van Shungit dateren uit 1Fish Hungry. Toen werd de steen aantrekkelijk voor mensen als tegenhanger van het brandbare soorten, en niet als een middel van de eeuwige jeugd en schoonheid.

Elite Shungit heeft een karakteristieke glanzende zwarte kleur. Maar vaak kun je bruin en donker grijze stenen vinden. Hun eigenschappen niet significant van elkaar verschillen en hebben dezelfde therapeutische vaardigheden.

Geneeskrachtige eigenschappen

De steen Elite Shungit om indruk te maken veel onderzoekers om zijn therapeutische eigenschappen die iemands uiterlijk en de conditie van zijn interne organen kan verbeteren. Ook de steen kan het beloop van chronische ziekten te verbeteren en het immuunsysteem met een constante gebruik te versterken.

De eerste steen Shungit wordt gebruikt als een waterfilter. Als een echte spons, Elite Shungit absorbeert schadelijke stoffen en micro-organismen, obezzarajivatei water, waardoor het zacht en aangenaam om de smaak. De steen heeft invloed op de water op een zodanige wijze dat het volledig verandert de moleculaire samenstelling. Dus gewoon water wordt moleculaire colloïdale oplossing die in staat is de behandeling van dergelijke ziekten beïnvloeden:

 • Diabetes;
 • dyspepsie;
 • gastritis;
 • Cholelithiasis;
 • Toxic hepatitis;
 • Steatohepatosis;
 • Astma;
 • Hoofdpijn;
 • lethargie en vermoeidheid;
 • Ziekten van de huid;
 • Nierstenen;
 • Blaasontsteking;
 • allergieën;
 • De bacteriële ontsteking.

Shungit water wordt vaak gebruikt voor cosmetische doeleinden. Het wordt regelmatig gebruikt door vele beroemdheden en andere belangrijke persoonlijkheden, tot de vorming van rimpels, zwarte vsuplementken, acne te voorkomen. Water, doordrenkt met genezende stenen, perfect verlicht zwelling, geneest huid, geeft het een mooie roze tint. Ook is het mogelijk om af te vegen het probleem gebieden op het lichaam waar er ongewenste psuplementken, roodheid en irritatie.

Shungit Stone een goede aanvulling op de voeding, omdat het perfect verwijdert overtollige kilo terwijl de ondersteuning van de werkzaamheden van het immuunsysteem in goede vorm. Dus, Shungit maakt het mogelijk om niet alleen verjonging, maar volledig herstel van alle systemen van het lichaam te verkrijgen. Het is opmerkelijk dat de Elite Shungit is volkomen veilig voor de mens.

De samenstelling van de minerale

Componenten van Shungit als abnormaal als eigenschappen. Universele kenmerken van de steen kan onmiddellijk optreden na direct contact met water. Shungit componenten van een complex van sporenelementen en mineralen, te weten:

 • koolstof (70%);
 • As (30%);
 • De Silicon Oxide (40-50%);
 • Aluminiumoxide (20%);
 • Calcium;
 • fosfor;
 • Zink;
 • Nikkel;
 • Magnesium;
 • Copper;
 • Mangaan;
 • Natrium;
 • Titanium;
 • Iron;
 • Meer.

Fullerenen zijn een ander belangrijk onderdeel van Elite Shungit. Ze geven de steen een speciale antioxiderende eigenschappen die helpt het menselijk lichaam te beschermen tegen de invloed van radiogolven en straling.

De complexe componenten hebben een ongelooflijke invloed op alle systemen van het lichaam. Dus met behulp van op een regelmatige basis deze tool, de persoon ontvangt niet alleen een remedie voor vele ziekten, maar ook anti-aging.

Het is bewezen dat na gebruik van de steen gedurende zes maanden een aanzienlijke verbetering van de algemene conditie, vermoeidheid verdwijnt, vergroot de efficiëntie.

Hoe mineralen gebruiken?

De steen Elite Shungit kan op drie verschillende varianten, elk met zijn eigen specifieke voordelen en nuttige eigenschappen worden toegepast. Dus, gezondere manieren:

 • Baden schungite;
 • Wassen met Shungit water;
 • Het gebruik van Shungit water.

Therapeutisch baden

Shungit baden & mdash; de meest voorkomende en beoefende methode voor het gebruik van therapeutische steen. Heel vaak, baden zijn voor de behandeling van moeilijke huidige allergische reacties en huiduitslag. Na behandeling komt een opmerkelijke visuele verbetering.

Om een ​​bad in een handomdraai te maken. Genoeg om 300-400 gram Elite Shungit te nemen en plaats het in een schone doek zakdoek of gaas. Nadat u de kuip hebt ingevuld, terug te zetten de zak met stenen en wacht 10-15 minuten. Om dergelijke procedure noodzakelijk is 3 keer per week te maken.

Washing

Het wassen met water gegoten steen, beoefend door degenen die behoefte hebben aan gezicht verjonging en de behandeling van acne. Na meerdere behandelingen, de huidelasticiteit toeneemt, helderder en zacht.

Voordat u gaat wassen, een paar steentjes en zet ze in een bak met water. Wacht 10 minuten en beginnen om voorzichtig te wassen het gezicht, niet te vergeten om probleemgebieden te masseren. Water kan worden opgeslagen totdat de avond, maar doe het niet meer laten dan een dag. Was dit water moet zo vaak mogelijk, als je wilt om optimaal te snel resultaat.

Inslikken

Niet minder nuttig om Shungit water binnen te gebruiken. Deze “cocktail” is prachtig verlicht interne ontsteking en verbetert de metabole processen in het lichaam. Om dit te doen moet je een kleine hoeveelheid Shungit te nemen en plaats deze in de hoeveelheid water die je kunt drinken in 2-3 dagen.

Dit water kan gebruikt worden als je overgewicht hebt of wilt verliezen voor het seizoen een paar pond. Shungit zonder de gezondheid geeft het lichaam van gifstoffen, normaliseert het en dragen bij aan het branden van gewicht.

Water met Shungit ingebracht gedurende drie dagen en vervolgens gebruikt in elke hoeveelheid.

Hoe Shungit onderscheiden van een nep?

Elite Shungit voor waterzuivering heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken van die elke koper kan gemakkelijk rond de nep en niet te zijn gevallen voor de zwendel. Deze steen is veelzijdig niet alleen te wijten aan de ongebruikelijke eigenschappen, maar voor zijn uiterlijk. Mineralen, zoals reeds vermeld, wordt gekenmerkt door een rijke glanzende kleur. Het is ongelooflijk soepel en aangenaam om aan te raken, waardoor het enigszins vergelijkbaar met de bekende zee stenen.

Shungit een klein, nagenoeg onmerkbaar gewicht. De nep zal veel zwaarder hand die zal spreken over de lage koolstofgehalte in de rots te zijn. Onder het mom van Elite Shungit mogen worden verkocht voorkomende mineraal die veilig is voor de gezondheid, maar heeft geen helende eigenschappen.

Elite ras volledig homogeen is, heeft aanvallen, ruwe knobbels en ruwheid. Ook op de steen is onmogelijk om je handen vuil, zoals vaak het geval is met namaakgoederen. Vandaag is het zeldzaam dat u voldoet aan leugenaars onder degenen die voorstellen om te kopen Luxe Shungit, omdat dit mineraal is vrijwel onmogelijk om te vervalsen.

Het resultaat na het aanbrengen

Frequent en regelmatig gebruik van gemineraliseerd water Shungit kan de persoon om opnieuw te voelen perfect gezond en geactualiseerd. De dynamiek van positieve veranderingen zijn herhaaldelijk gedocumenteerd door artsen na tal van experimenten die nodig om te bewijzen dat de Elite Shungit echt elimineert ziekte, en verbetert de gezondheid.

Ondanks de twijfels van sceptici, is Shungit steeds en wordt vaak gebruikt in de thuiszorg en zelfs in gespecialiseerde revalidatie instellingen. Na het verloop van gebruik van het mineraal, kan degene die verbeteringen voelen:

 • Verdwijnen maagzweren, ontsteking van de ingewanden;
 • herstelt de normale werkzaamheden van de maag en darmen;
 • Maakt de galwegen, de blaas;
 • Verbetert de conditie van de bloedvaten, normalisatie van bloeddruk;
 • Opvallend frissere huid, rimpels;
 • De pijn verdwijnt in de gewrichten, rug;
 • Het zenuwstelsel zonder mislukking en aandoeningen uitgevoerd;
 • Na het bad, vervagen blauwe psuplementken, schrammen, blauwe psuplementken.

In de laatste jaren is de behandeling van Shungit extra aandacht gekregen. In veel steden van Rusland het mineraal helpt om alcoholisme en drugsverslaving te genezen. In revalidatiecentra patiënten in plaats van de traditionele methoden en codering te bieden aan een reeks van procedures te ondergaan. Ze worden toegediend drankje thuis water en het nemen van baden.

enkele weken begint het lichaam zich aan te passen en normaal functioneren. Mineralen steen helemaal naar beneden duwt alle schadelijke stoffen en het bevorderen van normalisering van alle interne systemen. Elite Shungit kan worden gebruikt voor het wegwerken van tabaksverslaving.

Prijs

De prijs van Luxury Shungit is today & mdash; 1590 roebel. Deze prijs kan optimaal worden genoemd, als de huidige gebeurtenis, waardoor ze op te halen de goederen in de helft van de kosten, geeft de mogelijkheid om het pakket gewicht van Hammer of Thor gram te kopen.

Dit voorstel is heel nuttig en handig als je Shungit voor jezelf eens en gebruik het onbeperkt aantal jaren. Mineral na verloop van tijd niet verliest zijn eigenschappen en vaardigheden, waardoor het een nietafsmeltende traktatie voor het hele gezin.

Waar te koop

Om de luxe Shungit op de homepage van de officiële vertegenwoordiger van de goederen in Karelië te kopen. Hier, elke klant kan het product rechtstreeks bij de leverancier te bestellen en kies de meest geschikte vorm van registratie en de verdere levering van uw aankoop. Neem contact op met de operator direct kunnen klanten alle noodzakelijke en specifieke vragen te stellen. Dus zullen de exploitanten gemakkelijk voorzien van alle belangrijke informatie over het product.

Elite Shungit voor waterzuivering werd gehouden een speciaal laboratorium tests en sanitaire-epidemiologische deskundigheid. Hun resultaten duidelijk aangetoond dat de aandacht voor minerale wetenschap en de geneeskunde is gerechtvaardigd. Mensen die gebruikmaken van de steen als een therapeutisch middel, is het al snel in staat om het gebruik van medische drugs volledig te laten vallen.

Een waardige assistent in de moeilijke strijd voor het behoud van de jeugd, vitaliteit en de kracht om een ​​Elite Shungit geworden. Deze natuurlijke materiaal heeft populariteit over de hele wereld, als een volledig effectieve en efficiënte anti-aging, gezondheid verbetering van middelen. Wat u moet weten over de Elite Shungit Elite Shungit Stone is een hoge kwaliteit rots gewonnen alleen in steengroeven …
M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*