ElaSlim – scheurvrij panty: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een gedetailleerd overzicht van de revolutionaire panty ElaSlim. De sterkte van het materiaal intact zelfs onder het mes blijft.

Wat is

We zullen niet ontkennen, scheurvrij panty ElaSlim aan populariteit gewonnen bij de consument. Misschien, vele vrouwen geloven dat als een product is veel gepraat, dan kan het een truc zijn. In feite is het geheim is zeer eenvoudig. Fabrikant primordiaal doel was het creëren van hoogwaardige, exclusieve dingen die alle parameters geschikt voor vrouwen zal zijn.

Het onderzoek betrokken zijn 100 vrouwen. Waar rekening te houden met hun interessante suggesties. Wat moeten de panty’s? Duurzaam, hoge kwaliteit niet te zateryalis, niet ingedrukt, zonder een enkele bladerdeeg en been zag er duur en mooi. Rekening houdend met alle wensen van het vrouwelijke geslacht, het maximaliseren van de geïmplementeerd in de ontwikkeling.

De belangrijkste voordelen ElaSlim

 1. Strength. Japanse versterkte filament heeft een hoge elasticiteit en slijtvastheid. Nylon niet breekt, zelfs onder het mes.
 2. Endurance. Een ongewone originele weven. Het complete gebrek aan onderwijs trekjes en pijlen.
 3. Convenience. Het doek materiaal is zacht en aangenaam om het lichaam. Panty zitten gelijkmatig over de lengte van het been. Niet duwen en niet het effect van de strakheid te creëren. Hide onvolkomenheden en cellulitis.
 4. Beauty. De nylon zorgt voor een lichte toning effect. De kwaliteit van het materiaal niet zijn eigenschappen verliezen na het wassen en langdurig gebruik. De kleur blijft resistent met een mooie glans.
 5. Utility. De structuur van de stof laat de huid vrij ademen. Voeten niet zweten. Bloedcirculatie niet wordt verstoord, het voorkomen van de vorming van spataderen en spataderen.

Alvorens in te gaan op de verkoop werd de testfase van het product. Meisjes die deelnamen aan het onderzoek, werd het product onderworpen aan diverse tests. Interessant feit dat tijdens het testen van het product ook rekening werd gehouden met het advies van de mannelijke helft van het team. Goed werk, is het niet? Volgens hen, ElaSlim been er natuurlijk uitzien en foutloos.

Volgens de resultaten, 80% van de vertegenwoordigers een verklaring dat de scheurvaste panty ElaSlim volledig te voldoen aan hun eisen voor dit product.

Hoe werkt

Design mesh is de methode van ongebruikelijke weven volgens een nieuwe Japanse technologie. De ingewikkelde schroefdraden niet mogelijk om de pijl te vormen. Bij onverwachte breuk is klein, nauwelijks merkbaar gat.

Voor de sterkte van het materiaal versterkt met nylon draad. Vertegenwoordigt duizenden stevig verbonden elastische microthreads. Dit zorgt voor een hoge sterkte materiaal. Deze draad is niet aan vervorming bij hoge temperaturen. De chemische effecten van wasmiddelen en schoonmaakmiddelen niet zijn elasticiteit en kleur te verliezen.

Garantie hoogwaardig materiaal wordt geleverd met 90 dagen continu gebruik en meer dan 1.000 wasbeurten.

Tights ElaSlim zal omgaan met de opdracht:

 • om de vorm van de voeten aan te passen;
 • draai de kant “oren”;
 • aanzuigen van de buik, als gevolg van de hoge en brede riemen;
 • verbergen van de gebreken, hobbels, cellulitis;
 • om het gevoel van zelfvertrouwen en smetteloze benen te maximaliseren;
 • om gemak, gratis en vrij van de verpakking, beweging voelen.

Vrouwen die aan de elegantie van je benen te benadrukken moet blijven op de keuze van de panty is zwart. Voor meisjes zakelijke stijl is meer geschikt korporaal beige kleur.

Compositie

Om de hoge kwaliteit item te kopen in de winkel, helaas, de zaak is hetzelfde als elke dag om verse broodjes te kopen. Bijna altijd de verkoper weet dat noch de kwaliteit, noch van de fabrikant, en probeert alleen duurdere goederen te verkopen. Dit is fout. Na selectie van nylon producten is essentieel voor de menselijke gezondheid.

Stel je een bijtende samenstelling van chemicaliën en kleurstoffen moet aanwezig zijn in de samenstelling aanwezig zijn, zodat het lichaam gekleurd na het dragen. Dergelijke gevallen zijn verre van zeldzaam. Giftige stoffen worden geabsorbeerd door de huid worden opgenomen in de poriën, waardoor het lichaam schade.

De stof moet geen medische contra-indicaties, onschadelijk voor de gezondheid te zijn en volledig te voldoen aan de norm. Een volledige grondstof voor microvezels ElaSlim produceert Japanse fabriek voor de vervaardiging van vezels.

 • Quality Japanese nylondraad voldoet aan alle eisen. De draad is dun en tegelijkertijd lange microvezels. Het aantal microvezels tot 25 stuks. Zij neigen magneten elkaar en vormen één sterk en lang thread. Dit sverhtehnologichny product.
 • Naast het polyamide elastaan. Hij maakt panty ElaSlim elastisch, en ze niet breken. Het percentage elastan 10%. Als het percentage minder is, wordt de sterkte onmiddellijk verminderd.
 • Bij het schilderen van toepassing zijn natuurlijk hypoallergeen verf. Dergelijke verven zijn gebruikt voor het schilderen van kinderkleding. Ze zijn absoluut onschadelijk, make-up bij het wassen, geen sporen achterlaten op de huid, irritatie veroorzaken.
 • De dikte van de gebruikte draad is zo klein dat het product verkrijgt een vergelijkbare kwaliteit natuurzijde. Heeft zachtheid en Shine. Materiaal is hygroscopisch en ademend. Dat is, geen vocht ophopen onder het doek en op het oppervlak. De fabrikant garandeert de afwezigheid van weefsel krimp en vervorming.
Bevoegde productie van microvezels komt alleen voor in drie bedrijven over de hele wereld. Alle drie zijn in Japan. Geen vergelijkbare productie in andere landen.

Gebruik instructies

Het dragen van panty’s ElaSlim per dag. Termijn slijtage bereikt meer dan 3 maanden. Nauwkeurigheid in slijtage product voor onbepaalde tijd zal helpen om de periode van gebruik.

De maat die je kiezen op basis van uw figuur. Het product is verkrijgbaar in 6 maten: M (eenheid), S, L (drie), XL (vier), XXL (vijf), XXXL (zes) (.).

Dichtheid: 40 den.
Kleur: zwart, beige.

Getuigenis

Merk op hoe de stemming druppels in een vrouw toen ze ontdekt de pijl op de panty’s? De beurs sex met name zorgvuldig te selecteren uw wc voordat u vertrekt. Houd rekening met alle details en trivia. En gescheurd een onhandige beweging nylon is in staat om de stemming voor de hele dag te verminderen.

Aan het vrouwelijke aandeel daalt een hoop problemen. En het idee van het behoud van de integriteit van de panty’s elke dag, elk uur, elke minuut achtervolgt eigenaars. Fabrikanten ElaSlim vast te stellen dat voortaan de oplossing voor dit probleem werd gevonden. Handtekening panty’s gemaakt voor degenen die graag de opwinding van de pijlen achter zich te laten en te genieten van het gevoel van de perfectie van hun voeten.

Contra

De panty’s hebben een afslankend effect. Vrouwen tijdens de zwangerschap moeten dragen dit soort producten is niet meer dan 2-4 uur per dag afhankelijk van de periode. Als een zwangere vrouw voelt ongemak of ernstig ongemak in de buik, uit het gebruik van het ding moet helemaal worden afgeschaft.

Medical contra ding niet.

niet bezitten om de panty proef gesteld. Dan is de duur van het gebruik van het product zal sterk toenemen.

Prijs

De kosten ElaSlim 3 keer duurder dan een gewone panty. Maar als je de hoeveelheid beschadigde nylon producten 3 maanden optelt, het bedrag van de kosten blijkt minstens 3 keer minder.

Op de site van de fabrikant van het product wordt verkocht met 50% korting. Betaling geschiedt na ontvangst van het pakket.

Waar te koop

Kopen ElaSlim op de officiële website van de fabrikant. In een normale winkel item is niet te koop. Als u nog vragen heeft, contact opnemen met de adviseur via de telefoon. Hiervoor moet u uw telefoonnummer achterlaten in een speciaal venster op de resource provider. Verwacht een oproep binnen een half uur. Een leuke bonus, met de aankoop, krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan wekelijkse promoties met een prijs fonds van 4 handtekening paren zijn.

Een gedetailleerd overzicht van de revolutionaire panty ElaSlim. De sterkte van het materiaal intact blijft zelfs onder het mes. Wat we niet zullen ontkennen, scheurvrij panty ElaSlim aan populariteit gewonnen bij de consument. Misschien, vele vrouwen geloven dat als een product is veel gepraat, dan kan het een truc zijn. In feite is het geheim is zeer eenvoudig. Fabrikant …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*