Designer riem Victoria Lux 24K verguld: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een mode-accessoire van de beroemde zanger, de getalenteerde ontwerper en op hetzelfde moment, bekende schrijver won de liefde van duizenden vrouwen over de hele wereld. Bladeren 24K Victoria Lux hieronder weergegeven.

Over het merk Victoria Lux

Stijlicoon, koploper modetrends, Posh Spice meisje, succesvolle zakenvrouw …. Niet alleen als Victoria Beckham fans en de critici! Deelnemer van de eens zo populaire groep Spice Girls, de vrouw van voetballer David Beckham en moeder van vier kinderen wordt beschouwd als een invloedrijke persoon in de wereld van de showbusiness en mode. Gemaakt Wiki kleding en accessoires zijn van echte vreugde en bewondering. Vele beroemdheden liever uitsluitend kleden in Beckham. Celebrity heeft onberispelijke smaak en weet precies hoe om te benadrukken voordelen en nadelen van de verschillende soorten vormen te verbergen. Dus alle dingen worden geproduceerd door Victoria, zijn een kosteneffectieve merk.

Een van deze merken wordt beschouwd als een zone van 24K Victoria Lux zijn. In Amerika en in West-Europa maakte een plons! De eerste batch van stijlvol accessoire uit de schappen van winkels geveegd in een paar dagen. Een volgende batch uitverkochte net zo snel. De reden voor de populariteit is de eenvoud, veelzijdigheid en elegantie uitgevonden door Victoria Beckham sieraden.

In Oost-Europa 24K Victoria Lux is onlangs verschenen. Eerst werd de band uitsluitend verkocht in de luxe winkels gevestigd in Moskou, SPb, Kiev. Vandaag bestellen uniek ding op het internet, uit alle hoeken van de Federatie (Barnaul, Krasnoyarsk, Penza …), Oekraïne (Kiev, Donetsk), Kazachstan. Mode-accessoire voor iedereen beschikbaar!

Uiterlijk

Materiaal

Belt 24K Victoria Lux gemaakt van van hoogwaardig, milieuvriendelijk materiaal & mdash; massief metaal. Het maakt niet verliezen kleur, niet aantasten. Uitstekend bestand tegen vocht, blootstelling aan zonlicht. Maar bewust drenken en voor hoe lang om het te laten onder de zon nog steeds niet de moeite waard. Het oppervlak is bedekt met 24K Victoria Lux Golden (of zilver) coating.

Design

De modieuze kledingstuk is een metaalband van gemiddelde dikte, worden de randen daarvan versierd met sierlijke bladeren. De band bestaat uit nauw verbonden eenheden.

Op de bladeren is er een solide en nette sluiting.

Product kleur: goud of zilver.

Eigenschappen

  1. Veelzijdigheid . De verbindingen van de metalen band de rekbaarheid. Vanwege deze bijzondere decoratie kan vrouwen dragen vrijwel elk lichaamstype. Standaardgordel lengte & mdash; 68 cm wordt uitgerekt tot 95 cm.
  2. Praktisch . Designer riem met 24K gold plating Victoria Lux & mdash; niet een dag accessoire. Het is perfect geschikt voor de kleding van verschillende stijlen. Even aantrekkelijk is de jurk en de broek. Vleiend en efficiency, en genade. Niet de hemel, niet vies.
  3. Verdichtingsgraad . Het accessoire past gemakkelijk in een tas.
  4. Originaliteit . Delicate, geraffineerd, zonder overbodige details. Het product gaat de goede smaak van haar Schepper.
  5. Toegankelijkheid . Officiële distributeur, die rechtstreeks met de vertegenwoordigers van de fabrikant, geeft de mogelijkheid om sieraden merkproducten te kopen voor een betaalbare prijs. Voor het aanvragen van een aankoop van een stad van Rusland (in Samara, Novosibirsk, enz.) In het buitenland.

Wat te dragen met

De meeste standaard gordels uitvoeren van een tamelijk saaie functie: ze ondersteunen de taille van een bepaald kledingstuk. Belt 24K Victoria Lux vangt niet alleen kleding, maar ook versieren. Niet-triviale bladeren mooi versieren jurken, rokken, broeken. Dunne, elegante metaallint visueel vermagering, aandacht voor de taille.

De Schepper van het prachtige gadgets Wiki adviseert om het te dragen over avondjurken van iedere lengte. Ook adviseert zij om een ​​ontwerper riem te gebruiken met 24K gold plating Victoria Lux als een band. Het kan worden geregen door de lussen van uw broek of rok en rits aan de voorkant. Blouse is in te vullen. Bladeren perfecte aanvulling op de gekozen outfit.

Niet minder origineel accessoire dat ziet er in “achteruit”. Bladeren accentueren de Flirty kromming van de rug en verfraaien meestal een eenvoudige achteraanzicht.

Kleuren riemen is geschikt voor bijna elke schaduw van kleding. Gewenste kleur van de dingen: zwart, rood, blauw, wit, groen ….

Waar te koop

Elegant accessoire is een goede aankoop, waardig genot! Maar dat enthousiasme werd vervangen door teleurstelling, kopen 24K Victoria Lux beter bij een erkende dealer, om de kwaliteit van het product te garanderen. In te loggen op de officiële website Realizer, kunt u meer informatie over de zone, betalingsvoorwaarden, levering vinden.

Een mode-accessoire van de beroemde zanger, de getalenteerde ontwerper en op hetzelfde moment, bekende schrijver won de liefde van duizenden vrouwen over de hele wereld. Bladeren 24K Victoria Lux hieronder weergegeven. Over het merk Victoria Lux stijlicoon, koploper modetrends, Posh Spice meisje, succesvolle zakenvrouw …. Niet alleen als Victoria Beckham fans en de critici! Deelnemer van de eens zo populaire groep …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*