de Monastery collectie vader George: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Overzicht van de collectie van FR & mdash; een universeel product voor geïntegreerde revalidatie. Kenmerken van de structuur, het principe van de actie, de resultaten.

zuivering en terugwinning van de inwendige organen

Tijdens het leven het menselijk lichaam wordt blootgesteld aan negatieve invloed van agressieve omgeving. UV- en esuplementtromagnetische straling, giftige stoffen, chemicaliën. In het lichaam van opgehoopte gifstoffen, zouten van zware metalen. Dit leidt tot verlaagde immuniteit en het ontstaan ​​van verschillende pathologieën.

De eerste gevallen van SARS, griep, keelpijn. Verhoogt het risico op chronische ziekten van het cardiovasculaire systeem, maag-darmkanaal. Vordert ontstekingsprocessen in het bewegingsapparaat, urogenitale en respiratoire systemen. Verhoogt de kans op kanker.

Algemene informatie over de drug

De drug is het klooster collectie van FR een set van 16 kruiden. Wordt geleverd in een set van gedroogde kruiden voor het brouwen. De thee heeft een aangename geur en smaak. Heeft een milde tonic en helend effect op het lichaam. Niet verslavend, zonder recept. Geschikt voor thuisgebruik.

Tijdens klinische studies in 2014 goede resultaten hebben laten zien. Alle proefpersonen (meer dan 1000) werd waargenomen positieve dynamiek. In sommige gevallen, in geslaagd om volledige genezing te bereiken. De meeste mensen voelen zich aanzienlijke verlichting en verbetering. Gezien duidelijke vooruitgang in de behandeling van zelfs chronische ziekten.

Het klooster infusie is ziek nog steeds genezen oude monniken. In de 20e eeuw werd het recept nieuw leven ingeblazen door de bekende kruidendokter Archimandrite George.

Wat is het effect op het lichaam

De collectie van zijn vader George heeft een gunstig effect op het hele lichaam. Activeert alle systemen, boosts immuniteit. Vult de voorraad van vitaminen en sporenelementen die nodig zijn voor een gezonde functioneren. Helpt gereinigd van toxines, giftige stoffen, zouten van zware metalen. Herstelt de koolstof, water en zout, vet en mineralenbalans. Verbetert de doorstroming van lymfe, gal, elimineert zwelling.

Monastic tea heeft een sterk positief effect op het lichaam:

 • Het verbetert de werking van de maag, lever en darmen . Verbetert de productie van spijsverteringsenzymen. Elimineert winderigheid, een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, zwaarte. Elimineert constipatie, diarree, normaliseert stoel.
 • In tegenstelling tot acute en chronische infecties . Verhoogt de weerstand van het lichaam tegen infecties en virussen. Verlicht ontsteking, zwelling, ongemak. Verlaagt lichaamstemperatuur, stimuleert transpiratie. Snelheden herstel, voorkomt complicaties.
 • Herstelt de functie van de luchtwegen. Verlicht hoesten, verbetert slijm. Herstelt de natuurlijke gezonde toestand van de slijmvliezen. Het verstrekken van effectieve therapeutische ondersteuning bij de behandeling van tuberculose.
 • Verbetert de conditie van de huid. Elimineert steenpuisten, abcessen, huiduitslag, puistjes. Verlicht irritatie en roodheid. Verzet zich tegen de verschijning van eczeem en andere huidaandoeningen.
 • Normaliseert het werk van cardiovasculaire systeem . Versterkt de wanden van capillairen en bloedvaten. Verlaagt de bloeddruk en herstelt het natuurlijke ritme van het hart. Vermindert het niveau van cholesterol. Activeert het proces van hematopoiese, verhoogt hemoglobine.
 • Beschermt tegen de negatieve effecten van stress . Verzacht, normaliseert de slaap en slapen. Elimineert agressie, angst, nerveuze spanning en uitputting. Helpt bij het bestrijden depressie en apathie.
 • Verbetert de algehele gezondheid . Verbetert het immuunsysteem en regeneratie. Versnelt de genezing van wonden en andere beschadigingen. Huid tonificeert, stimuleert, en tegen chronisch vermoeidheidssyndroom. Returns prestaties, een verlangen om actief te zijn, om beslissingen te nemen. Geeft een boost van energie en goed humeur.

De drug heeft een krachtige tonic en stimulerende werking. Herstelt de immuniteit, versnelt het herstel, verbetert de gezondheid, de algehele gezondheid en stemming.

Wat is inbegrepen in de

Het medicijn bestaat uit 16 kruiden, het activeren en vullen elkaar aan. Alle componenten worden geassembleerd in schone gebieden in de uitlopers van de Kaukasus. Voor de selectie van de juiste dosering had geen speciale tests.

 • Nettle & mdash; een natuurlijke antiseptische, vermindert de ontsteking, verbetert de immuniteit. Activeert de stofwisseling, heeft een lichte choleretic en vochtafdrijvend effect. Bevat vitaminen van de groepen A, B, E en vitamine C. Heeft een versterkende werking, stimuleert de synthese van hemoglobine.
 • Sage & mdash; desinfecteert, verwijdert wallen en ontsteking. Verbetert slijm, verlicht ongemak en pijn in de keel. Normaliseert het werk van het maagdarmkanaal, elimineert winderigheid en krampen.
 • Immortelle & mdash; stimuleert de galstroom, verlaagt cholesterol. Remt de groei van pathogene bacteriën.
 • Series & mdash; kalmeert, elimineert agressiviteit en angst, huilerig. De VVD is tegen uitingen van de neurose. Heeft antiseptische en bacteriedodende werking. Voorkomt de groei van suiker in het bloed, is bestand tegen trombose.
 • Bearberry & mdash; elimineert ontstekingsprocessen in het urogenitale systeem. Versnelt de genezing van wonden en verwondingen. Vermindert het risico van kanker.
 • Yarrow stopt de interne en externe bloeden. Normaliseert de eetlust, het metabolisme, stimuleert de productie van maagsap.
 • Bijvoet & mdash; stimuleert het maagdarmkanaal, stimuleert de eetlust.
 • Birch knoppen & mdash; verminderen lichaamstemperatuur, desinfecteren. Elimineer huiduitslag, irritatie van de huid, versnellen de regeneratie.
 • Duindoorn & mdash; reguleert darmfunctie, vermindert de zwelling.
 • Linden bloemen & mdash; elimineren ontsteking van de luchtwegen. Snelheid genezing van zweren, brandwonden, vermindert de ontsteking van aambeien.
 • Cottonweed moeras & mdash; verwijdt de bloedvaten, verzet zich tegen de ontwikkeling van hypertensie, tachycardie, angina pectoris.
 • Motherwort & mdash; kalmeert, verbetert de slaap, verlaagt de bloeddruk. Herstel de werking van de schildklier.
 • Kamille & mdash; heeft een zweetdrijvend effect, ontspant de spieren van de darm. Vermindert de zuurgraad van maagsap. Versnelt de genezing van zweren en andere huiduitslag.
 • Tijm & mdash; het heeft anthelmintica, ontsmettingsmiddel en pijnstillende effecten. Bevordert bronchodilatatie, verlicht hoest. Helpt bij ontsteking en zwelling in de gewrichten te elimineren.
 • Droogbloemen (paw kat) & mdash; snel stopt het bloeden. Helpt bij langdurige en zware menstruatie. Normaliseert het hart en de bloedvaten.
 • Rosehips & mdash; stimuleert het immuunsysteem, verbetert de bloedstolling. Versterkt de wanden van bloedvaten en haarvaten, tonen, terwijl het gebrek aan vitamine C en kalium.
De ingrediënten gecombineerd effect op het lichaam. Heeft u een herstellende werking, toon, te elimineren vermoeidheid en uitputting. Herstel de levering van energie.

Reglement van voorbereiding en gebruik

Voor het aanbrengen van het klooster collectie 16 kruiden moet zorgvuldig worden vermalen. Snijd met een mes of geplet. Vervolgens 1 eetlepel poeder giet 0,5 liter heet water. Sluit het deksel en laat gedurende een half uur werd de thee getrokken. Neem 3-4 keer per dag 30 minuten voor de maaltijd. Het is niet aan te raden om suiker en andere zoetstoffen toe te voegen.

Voor een maximaal effect van toepassing van het product volledig cursussen. Need zonder hiaten dagelijks gebruik van de tinctuur binnen 1-3 maanden. Daarna moeten we een pauze te nemen met een lengte van 1-2 maanden. Maak dan gebruik van een hulpmiddel, indien nodig, kunt u verder op de normale manier.

Indicaties voor gebruik

Vaak ziekten komen vanwege de lage immuniteit. Elke ziekte makkelijker is genezen in de beginfase. Voor bescherming en tijdige behandeling is noodzakelijk om adequate maatregelen te nemen. Experts adviseren om kruidencomplex gebruiken bij de eerste symptomen. Bovendien is het redelijk en veilige methode van preventie en herstel.

De collectie van het FR wordt aanbevolen voor gebruik in de volgende gevallen:

 1. avitaminose, gebrek aan mineralen.
 2. Bij de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat, gewrichten.
 3. In de postoperatieve herstelperiode.
 4. Tijdens epidemieën van infectieziekten.
 5. Als frequente constipatie, diarree, winderigheid, misselijkheid.
 6. Bij de behandeling van ademhalingsziekten (faryngitis, angina, bronchitis).
 7. Als u problemen met hart en bloedvaten.
 8. In de aanwezigheid van diabetes.
 9. Voor de behandeling van ontstekingsprocessen van het urogenitaal systeem.
 10. Tijdens periodes van verhoogde lichamelijke en psychische belasting.
 11. Als een verhoogd risico op tumoren.
 12. Met pijnlijke en zware menstruatie, ernstige premenstrueel syndroom.

Wie te verzamelen gecontraïndiceerd

Door de hoge organische samenstelling van het klooster collectie 16 kruiden veilig. Heeft een minimum aantal contra-indicaties, veroorzaakt geen bijwerkingen. Slechts in twee gevallen moet worden toegepast met de nodige voorzichtigheid. Of het gebruik volledig te laten vallen. Risicofactoren op grond waarvan het wordt aanbevolen het geneesmiddel niet te gebruiken:

 1. Pregnancy, de gehele periode van borstvoeding.
 2. Individuele overgevoeligheid voor één of meerdere componenten.
Voor het gebruik, in overleg met uw arts. Dit zal u helpen voorkomen dat allergieën of andere ongewenste effecten.

De kosten

De officiële leverancier streeft naar de beschikbaarheid van het geneesmiddel aan kopers te verhogen. Daarom is op de website van de verkoper regelmatig rally’s met verschillende omstandigheden. Ze zijn gericht op een aanzienlijke prijsverlaging. Nu wanneer u instrumenten te kopen is er een speciale korting van 50%. De hoeveelheid verpakking is moeilijk en tijdrovend is beperkt.

De exacte prijs met de korting is afhankelijk van de regio.

Waar de oorspronkelijke geneesmiddel

kopen om een ​​verzameling van FR op de officiële website van de verkoper te kopen. Zo bent u verzekerd van originele producten te krijgen van de fabrikant. Als gevolg van de groeiende populariteit van likeuren, gevallen van namaak. Daarom is de volgorde op sites van derden is niet veilig.

Overzicht van de collectie van FR & mdash; een universeel product voor geïntegreerde revalidatie. Kenmerken van de structuur, het principe van de actie, de resultaten. Zuivering en winning van de inwendige organen gedurende het leven van het menselijk lichaam wordt blootgesteld aan negatieve invloed van agressieve omgeving. UV- en esuplementtromagnetische straling, giftige stoffen, chemicaliën. In het lichaam van opgehoopte gifstoffen, zouten van zware metalen. Dit leidt tot
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*