de HD-scherm voor de bestuurder: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Geef je mening over beschermende HD-scherm, die helpt automobilisten om in de gaten op de weg te houden en vast te leggen in de kleinste details op je pad, zelfs in het felle licht van de zon.

Vormgeving HD-scherm

HD-scherm is de nieuwste ontwikkeling, is in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de herziening van elke track in zonnig weer. Dit is belangrijk op de lange en saaie ritten als de zon in de ogen van de bestuurder. Dus, het licht maakt hem afgeleid, onoplettend, wat leidt tot pijn in de tempels en de ogen. Om deze negatieve aspecten te overwinnen en creëerde de beschermende HD-scherm.

Ontwerp

Zonnebril hebben meestal een te donker lens. De meeste van deze accessoires en is gecontra-indiceerd voor het dragen tijdens het rijden, omdat zij in staat zijn om de details te vervormen.

HD-scherm heeft twee speciale filters en aardig toning. Het verandert lichtjes de tint van de omringende ruimte en maakt het Gegevens meer scherp en helder. Development ook omgaan met de schittering van felle lichten en prikkelende witte kleur, die sneeuw wordt in direct zonlicht.

Materiaal

Een materiaal dat voor beschermende HD scherm is volledig transparant, niet belemmert zicht of zichtbaarheid in alle weersomstandigheden. Filters volledig in overeenstemming met de certificaten, niet giftige stoffen in hun structuur en zijn niet gevaarlijk voor de mens.

Protoplay glare scherm is veel beter dan het vizier vanaf de zitplaats van elke auto van de bestuurder. Het belangrijkste verschil is dat beschermende HD-scherm voor de bestuurder verkleint het bereik van de visie van het spoor. Dit maakt de schijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoe werkt het?

De actie scherm voor de automobilist duidelijk genoeg. Verlaagde het vizier helpt direct verspreiden, het invoeren van de ogen en op het gezicht van de automobilist wereld. Op zichzelf is het vizier heeft een neutrale tint die niet uitsluit de vangst gegevens tijdens de reis. Een andere ontwikkeling is in staat om de zichtbaarheid te verbeteren. Het vizier heeft een snel bewegende en kleine voorwerpen op het spoor nauwkeurig gedefinieerd, niet razmarivaet, ze niet verduisteren.

READ  waar te kopen reviews, prijs,: - Sun Drink een middel ter verbetering van de tan

Het gebruik van deze innovatie leidt tot veel positieve resultaten en bevat belangrijke voordelen:

 • Verbetert de zichtbaarheid van het spoor met een laag brandende zon.
 • vereenvoudigt de zichtbaarheid in de winter, helder weer, wanneer zonnestralen vallen op de sneeuw oppervlak.
 • bevordert een betere zichtbaarheid ‘s nachts , verstrooiing van het licht van de koplampen van tegenliggers.
 • Bespaart u tegen verblinding die op gebieden van fading voorruit kan worden weergegeven.
 • Niet beperken de herziening , met een transparante structuur.
 • U hoeft geen zonnebril dragen .

HD scherm is ook geweldig ontspant het gezichtsvermogen heeft aangename smaak. Doch de ogen van de bestuurder zijn moe en niet gespannen, zoals gebeurt in het geval wanneer de directe straling van de zon worden gedwongen om constant scheel inertie.

Specificaties en kenmerken

Beschermende HD-scherm voor de bestuurder in uw apparaat. De ontwikkeling van dergelijke noodzakelijke aanvullingen experts waren betrokken bij meer dan een jaar. Het heeft slechts drie componenten:

 1. Beschermende filter “dag” is een weg der zaligheid van schittering van de zon, reflecties, overmatige helderheid balken in het overdag. Filter perfect elimineert het licht van de laagstaande zon, overspoelen de ogen in de avond.
 2. Beschermende filter “nacht” is een eenvoudig mechanisme omgaat met felle lichten en Windows. Het filter geeft het milieu een zachte schaduw, niet dimmen, maar alleen het verbeteren van de zichtbaarheid van de weg.
 3. De bevestiging element is universeel, het maakt niet uit welke auto je eigendom. Het is geschikt voor alle auto’s, gemonteerd gemakkelijk en snel & mdash; binnen een seconde. Maak beschermende HD scherm en is eenvoudig en veilig.
De twee filters zijn in staat om het streven naar een lange afstand te vereenvoudigen, de Outlook te verbeteren en het panorama zelfs de heldere stad duidelijk. De ogen van de automobilist zal ophouden te overwerk, en hoofdpijn van de constante scheel zal voor altijd in het verleden blijven.

Actie HD-scherm en de toepassing ervan

HD-scherm heeft geen instructies nodig. Het gebruik en de installatie is zo eenvoudig dat je kunt omgaan met hen misschien jonge of beginnende bestuurder. Het is voldoende om het apparaat te beveiligen in het interieur van uw auto, voorlopige voorbeelden van wat de schermindeling zo aangenaam mogelijk zal zijn. Deze actie duurt een paar seconden en geen problemen veroorzaken.

READ  Bonatex - anti-rimpel serum: reviews, prijs, waar te kopen

Verander filter afhankelijk van het tijdstip van de dag ook heel gemakkelijk gemaakt. Kom gerust langs het gewenste filter en verder op de snelweg. Als tijdens de rit de nacht verving de dag, te verhogen dag filter en een lagere filter “nacht” voor verdere reis in de best mogelijke omstandigheden voort te zetten.

Eigenschappen

Het scherm heeft een veel voordelen. Het gebruik is vooral belangrijk in deze bijzondere gevallen:

 • Het menselijk oog is bijzonder gevoelig voor fel licht.
 • Automobilist ontbreekt aan een duidelijke visie.
 • De bestuurder besteedt op de weg meer dan 5 uur per dag.
 • De komende reis is bijzonder lang.
 • Het weer mist en er behoefte is om het contrast van het milieu te verbeteren.

Universal HD-scherm voor de automobilist omgaat met een veel overlast tijdens de rit. Het nadeel is dat deze eenvoudige en handige mechanisme nuttig niet iedere automobilist kan zijn. De inrichting kan storen pas in de volgende gevallen:

 • Bij het dragen van een bril chauffeur het scherm niet het gewenste effect.
 • bijzonder slecht zicht, gecompliceerd door oogziekten zoals cataract.
 • Het scherm kan een comfortabele beweging aantasting door middel heel verlicht weg ‘s nachts.

Over het algemeen is dit een noviteit voor de auto, met uitzondering van de hierboven beschreven situatie, is het handig en multifunctioneel. Het is belangrijk om uw aanpak toe te passen en rekening te houden met alle mogelijke problemen bij het gebruik van het scherm, om te voorkomen dat hun eigen gemak schaden.

Prijs

De kosten van het scherm volledig zijn functionaliteit rechtvaardigt. Koop HD-scherm nu de website van de fabrikant voor de prijs van 1490 roebels in Rusland of 499 hryvnia in Oekraïne. Speciaal voor de klanten een rendabele campagne, volgens welke bij de aankoop van twee of meer beschermende schermen, de scheepvaart is geheel gratis. Prijzen in Kharkov en andere regio’s van Oekraïne zijn niet anders.

READ  Fish XXL - adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

Waar te koop

Koop een echte beschermend schild voor de auto alleen op de officiële website van de leverancier. Dit garandeert de laagste kosten van het product en de absolute kwaliteit. Wees voorzichtig en pas op voor Scam website. Bij het kopen van een scherm van sites van derden, is het mogelijk om een ​​defect product te kopen zonder vergunning en tegen een aanzienlijk opgeblazen prijs.

Om te bestellen op de officiële site gewoon laat uw naam en telefoonnummer. Het bedrijf zal contact met u opnemen in de kortst mogelijke tijd. Het tijdstip van ontvangst van de bestelling kan nemen van 5 tot 20 dagen.

Als u in Zaporozhye en andere regio’s van Oekraïne wonen, betaling van de goederen zal worden gemaakt op het postkantoor. Wees voorzichtig als het bedrijf vraagt ​​om een ​​voorschot, betekent dit dat je ging naar de website om de aanvallers.

Bekijk beschermende HD-scherm, die helpt automobilisten om in de gaten op de weg te houden en vast te leggen in de kleinste details op je pad, zelfs in het felle licht van de zon. Verschijning HD-scherm HD-scherm is de nieuwste ontwikkeling, is in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de herziening van elke track in zonnig weer. Dit is belangrijk op de lange en saaie ritten wanneer de zon krijgt in …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*