de “Gezond” cream – wax van aambeien: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wat is de crème-wax “gezond”?

Cream “Gezond” is een zalf met een natuurlijke structuur en breed spectrum van activiteit. Het is een middel voor de behandeling van aambeien, te beginnen met de eenvoudigste trappen complexe, waarin het gebruik van de crème wordt van uitgebreide behandeling.

Omdat de belangrijkste componenten van de samenstelling een honingbij, het mengsel een lichte geur honing. De textuur is vergelijkbaar met het materiaal van een honingraat: hard in de kou en smelt bij hoge temperaturen. Onderdelen van de crème hebben anti-inflammatoire, pijnstillende, versterkt de bloedvaten actie.

De drug combineert de effectiviteit van farmacologische middelen en de veiligheid van natuurlijke ingrediënten. Echter, hij gaat goed met andere medicijnen van aambeien.

Hoe werkt

Ontsteking aambeien zorgt ervoor dat de persoon een hoop ongemak. Pijn begeleiden hem tijdens de dag en achtervolgen ‘s nachts. Zonder behandeling, de toestand van de onderdelen verslechtert, de ziekte treft alle grote porties, de ontsteking brengt meer ongemak. De kwaliteit van het menselijk leven afneemt.

De oorzaken van het ontstaan ​​en de ontwikkeling van aambeien worden 2 factoren: vasculaire en mechanisch. De eerste is een genetische aanleg voor zwakte van de arteriële en veneuze muren, die zittend werk, overmatige lichaamsbeweging, alcohol of slechte voeding verergert. De invloed van factoren tijdens de zwangerschap.

De mechanische factor strekken de longitudinale spieren van het rectum onder druk van de gevormde kegels. Spankarton gebieden verslechterende circulatie en dystrofische veranderingen.

Cream-wax aambei werken in verschillende richtingen:

 • De krachtige anti-inflammatoire werking , dankzij welke hij stopt onmiddellijk de inflammatoire processen die vaak ernstige begeleiden stadium van de ziekte. D.w.z. het ontstekingsproces wordt hoofdschuldige van pijn of ongemak voor de patiënt.
 • Anesthesie . Cream-wax van aambeien verlicht de pijn, waardoor de persoon om een ​​normaal leven te leiden: het werk, oefening, rust, niet herinneren over je probleem.
 • De bescherming van de huid en de slijmvliezen . De wascomponent achter op het oppervlak van de huid en slijmvliezen tot 8 uur na het aanbrengen van de crème. De microfilm vocht niet los uit de weefsels, niet laat ze drogen voorkomt het ontstaan ​​van barsten en de penetratie van pathogene flora.
 • Verbetering van de bloedcirculatie . Bloedcirculatie invloed op alle processen in weefsels en organen. Te verbeteren, de drug versnelt het genezingsproces, verlicht bloed stasis oorzaken van bloedstolsels.
 • Verwijdering van oedeem . Gezwollen aambei is niet alleen een oorzaak van een slechte gezondheid. Hij verbergt het risico van een bloedstolsel. Wanneer de zwelling wordt verwijderd, wordt de uitstroom van veneus bloed hersteld.
 • De terugkeer van de normale vasculaire tonus . Vasculaire problemen ontstaan ​​door een gebrek aan toon van de muren. Om hun elasticiteit te herstellen; wat betekent dat voor de gezondheid te herstellen.
 • Effecten op het bloed . Verdunning van het bloed, de drug geeft haar de mogelijkheid makkelijker om gevaarlijke gebieden, niet zastaivayas in knopen passeren.
Complex effect en op hetzelfde moment elimineert de oorzaak van aambeien en de symptomen ervan. In het proces van het gebruik van drugs, zal de persoon geen last van pijn ze gaan direct na het begin van de therapie.

Cream “Gezond”

Samengesteld uit alleen natuurlijke ingrediënten. Elk van hen heeft zijn eigen geschiedenis van gebruik voor medicinale doeleinden en heeft zich in de volksgeneeskunde van verschillende landen. De ontwikkelaars van het geneesmiddel hebben geprofiteerd van de ervaring in de behandeling van vasculaire ziekte die heeft opgelopen door de eeuwen heen, en het is de basis van de moderne efficiënte complex gevormd. Actieve ingrediënten met de biologische activiteit van:

  1. bijenwas . Beroemd om zijn regenererende werking, versnelt de genezing van wonden, breuken, vermindert de ontsteking. Verlicht jeuk. Stopt het bloeden. Vormen op de plaats van toediening ondoorlaatbare film die de huid verhindert vocht verliezen, uitdrogen, barsten.
  2. Oleoresin ceder . Elimineert verstoringen in de bloedvoorziening van het rectum. Vermindert de zwelling door het stimuleren van de uitstroom van bloed van de gastheer, bevordert de resorptie van bloedstolsels, indien zij binnen het in het drop-down knobbeltjes. Terpentijn wordt al lang gebruikt als venotonic (tonen de aderen), wordt toegepast bij de behandeling van vasculaire ziekten als een veilige en effectieve natuurlijke remedie. In staat om het oppervlak van het beschadigde slijmvlies te ontsmetten, om zijn genezing te versnellen.
 1. Propolis (extract) . Stopt de pijn, verlicht zwelling. Tonen van de aderen, waardoor ze terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm. Neemt het verwijderen brokken, lossen bloedstolsels. Lange tijd gebruikt in de volksgeneeskunde als anti-inflammatoir middel met een milde actie.
 2. Dead bijen (extract) . Heeft een antiseptische werking: actief tegen virussen, pathogene bacteriën, waaronder Escherichia coli. Voorkomt of elimineert ontsteking, verlicht jeuk, zwelling. Alom bekende analgetische en antispasmodische eigenschappen van het monster: het extract vermindert de gevoeligheid van uitpuilende aderen, verlichten spasmen van de anus en de resulterende pijn.
 3. Bijengif . Normaliseert de bloedsomloop in de vaten van het perianale gebied. Verlicht spierspasmen in de anale gebied. Exposities anti-arteriosclerotische activiteit (vermindert de kans op plaque build van afzettingen in de bloedvaten).
 4. Bee mot (extract) . Geeft de toon aan de vaatwanden, waardoor ze meer flexibel en verbetert de elasticiteit. Verhoogt de snelheid van metabolisme in het bindweefsel. Het resultaat is een versnelde genezing van scheuren en beschadigingen.
 5. Olijfolie . Heeft een verzachtende werking op de weefsels, helpt bij het genezen van wonden, verlicht brandend gevoel. Hydrateert de randen van de scheuren, waardoor ze niet divergeren, waardoor weefsel genezen sneller.
 6. Vitaminen . Daarnaast is de structuur toegevoegd B5, B1 en C. Het effect van de basisstructuur van het geneesmiddel versterken, om de regeneratie van het slijmvlies van het rectum, het verwijderen van pijn. Het complex heeft een vaatverwijdend effect, de behandeling van trombose.
De samenstelling is ontworpen om ontsteking en pijn onmiddellijk verminderen, en geleidelijk tot normale bloedvaten, ze terugkeren naar hun normale vorm, verwijderen van stolsels en knopen. Tijdens de behandeling geen ongemak.

Toepassingsmethode

Breng de crème “Gezond” twee keer per dag: ‘s morgens en’ s avonds na hygiënische procedures. Zorg ervoor dat u grondig te reinigen het perianale gebied te gebruiken. Ernstige pijn nodes, niet af te drogen na het wassen en drogen in de lucht.

READ  Grafen Master naturewise messen: reviews, prijs, waar te kopen

Een kleine hoeveelheid was toegepast op de sluitspier van de anus en daaromheen, niet wrijven de uitpuilende aderen. Wacht tot de meeste middelen worden geabsorbeerd in de huid en slijmvliezen. De resterende crème kan worden verwijderd van het oppervlak met een zacht, vochtig doekje. Deze eenvoudige methode zal helpen zich te ontdoen van de delicate problemen en weer zijn vroegere gezondheid.

Getuigenis

Zalf Healthy aanbevolen in elk stadium van de ziekte: van de initiële ongemak tot ernstige ontstekingen. Dit kan één of meerdere symptomen voorkomen in de lijst:

  • Ongemak in het gebied van de anus en rectum. Wordt uitgedrukt als een gewicht, een vreemd lichaam.
 • Brandend gevoel in anale regio , jeuk en tintelingen. Dit zijn tekenen van ontsteking van de wand van de endeldarm (proctitis). Als proctitis produceert een grote hoeveelheid slijm dat krijgt op de huid en irriteert het.
 • Bloeden in de anus na de ontlasting. Bloedsporen rood.
 • Pijn van verschillende intensiteit & mdash; van zwak tot sterk trekkend trekken (ontsteking van de knooppunten).
 • Het verlies van knooppunten . In de beginfase van de ziekte verzakking zich alleen voordoet tijdens de ontlasting, in zijn ontwikkeling het kan gebeuren in elke situatie.

Contra

Cream-wax “Gezond” gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het optreden van bijwerkingen tijdens de behandeling is het onwaarschijnlijk. Maar het elimineren van hen onmogelijk is, dus voordat gebruik je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de onderdelen niet een allergische reactie. Bijzondere voorzichtigheid is geboden volgende categorieën patiënten:

 1. Mensen met extreme gevoeligheid voor bijensteken . Honingbij zal vrijwel zeker een ongewenste reactie veroorzaken aan de room.
 2. zwangere en zogende vrouwen . Gedurende de periode van de zwangerschap en borstvoeding de baby, aambeien verergerd door vele vrouwen. Om het aanbrengen van de crème te starten na ontvangst van de goedkeuring van de arts.
 3. Allergieën . Als een onderdeel in de samenstelling opgenomen, allergisch zijn, kan medicatie niet worden gebruikt.
U kan het advies van een arts nodig als u al anticoagulantia (middelen tegen trombose) of een andere behandeling. De behandeling regime kan worden gewijzigd.

Prijs

In vergelijking met drugs ontworpen om de patiënt van aambeien te verlichten, de prijs van wax “gezond” is laag. Het verbruik is zuinig, een cursus van de behandeling genoeg voor een pakket.

READ  Stoppen Varizen - gel voor spataderen: reviews, prijs, waar te kopen

Waar te koop

Aambeien is een delicaat probleem dat de meeste mensen die proberen om te vechten op hun eigen. Zich bewust van de grote vraag naar de crème is “gezond”, gewetenloze fabrikanten verkopen vaak nep drugs. Om fraudeurs te vermijden terwijl het proberen om een ​​crème “Gezond” te kopen, moet het direct over te nemen van de fabrikant, op haar officiële website.

Bestellen is beschikbaar per telefoon: op de website moet u uw gegevens (naam en telefoonnummer), dan zal de Beheerder u opnemen om uw bestelling te bevestigen, het aantal pakketten, uw postadres in te vullen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*