Crest 3D White – witten van tanden: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een overzicht van de strips voor het bsuplementen van tanden Crest 3D White is een handige methode voor het creëren van een Hollywood glimlach en tandheelkundige zorg.

Wat is Crest 3D White

Line dental Crest 3D White & mdash; American Express-methode voor het hervatten van witte glimlach. Aanvankelijk begonnen ze aan de beroemde bedrijf Procter & amp te produceren; Gokken. Whitening systeem is een handige, zachte linten die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn voorzien van een speciale gel om veilig witter email thuis.

Deze methode is praktisch, comfortabel en zuinig. Geen behoefte om naar de kliniek en blijven in de stoel bij de tandarts, ondergaat onaangename tandheelkundige processen. Slechts een paar sessies van een half uur naar het eerste resultaat te krijgen. Na twee of drie dagen, zal de glimlach zichtbaar witter en mooier geworden.

De gel wordt gebruikt voor de behandelingen thuis meer zacht en relatief veilig bij correct gebruik.

Hoe werkt het?

Whitening strips Crest 3D White hebben hun capaciteiten als gevolg van de waterstofperoxide. De samenstelling wordt op het tandoppervlak, reageert en voorzichtig reinigt plaque, vsuplementken. Zuivering geschiedt niet alleen op het uitwendige oppervlak van het glazuur, maar ook intern. Ophopen in de bovenste lagen van het glazuur, waterstofperoxide, ondersteunt het resultaat van een behoorlijk lange tijd.

Hoewel de gel, vooral het werkzame bestanddeel begint te reageren met het tandoppervlak geoxideerd. Er is een desintegratie van waterstofperoxide in water en zuurstof atomen, die doordringen in de email, het bereiken van het dentine. Vsuplementken, pigmenten geleidelijk geoxideerd door zuurstof en verkleurd. Om deze reden, glimlach is wit.

READ  Intoxic - een betrouwbare middel van parasieten: reviews, prijs, waar te kopen

De voordelen van strips Crest 3D White:

 • Voorraad & mdash; de methode is ontworpen voor toepassing thuis. De kostprijs is veel minder dan de kosten van dergelijke tandheelkundige diensten.
 • Convenience & mdash; toepassing strips handig en gemakkelijk. Ze hebben een speciale vorm het mogelijk maakt om het gehele voorste gedeelte van de kaak te dekken. Je hoeft alleen maar de beschermfolie van gel te verwijderen en bevestig deze aan de voortanden. De samenstelling is strak en vult de gehele ruimte.
 • Professional tanden bsuplementen huis . Het resultaat is niet anders dan het effect van tandheelkundige behandelingen uitgevoerd door professionals.
 • De veiligheid van het gebruik & mdash; de concentratie aan actieve bestanddelen relatief hoog, overeen met de aanvaardbare normen voor thuis- behandelingen. Plaque wordt snel verwijderd, verloren oppervlak vsuplementken.
 • Het aantal tapes in de verpakking veertig stukken.
 • Snel resultaat & mdash; in drie dagen zal hij al zichtbaar zijn.
 • De duur van de verkregen resultaten langer dan een jaar en een half met de juiste zorg.

De enige vereiste is de verdere bescherming tegen sterke chemicaliën. Dus je moet voorkomen dat het eten te veel zout en zuur voedsel.

Compositie

Kunststof lint voorzien van een speciale verbinding, die hun vermogen behouden bestaat uit polyester vezels.

Componenten van Crest 3D White:

 1. Waterstofperoxide is de belangrijkste werkende component. Bij het vervallen het bleekproces. Heeft de mogelijkheid om diep in de lagen van de dentine.
 2. Karbomer & mdash; een gel-achtige substantie. Het wordt gebruikt voor een betere penetratie van de actieve bestanddelen diep in het glazuur.
 3. Salt pyrofosfaat zuur & mdash; waarschuwen opnieuw verschijnen van plaque.
 4. Glycerine & mdash; behoudt vocht in cellen, functioneert als een bindmiddel.
 5. Natriumhydroxide vermindert de zuurgraad, het tandoppervlak te beschermen tegen beschadiging.
 6. Natrium sacharine verbetert de smaak van de gel.
 7. Water & mdash; beschermt tegen uitdroging weefsel in de loop van een chemische reactie.
De ingrediënten zijn zo gekozen dat de werking van basisstoffen was meer veilig en effectief.

Gebruik instructies

Het gebruik van deze methode is zeer eenvoudig & mdash; een keer per dag nodig om de gel weken gedurende vijf tot dertig minuten. duur & mdash Course; 20 dagen. Het is belangrijk om de instructies te volgen.

READ  Gipertofort instrument om hoge bloeddruk te bestrijden: reviews, prijs, waar te kopen

Hoe te gebruiken:

 • Voor de procedure, moet u de mond grondig spoelen. Poets je tanden door enige methode is verboden. Bij het schoonmaken van micro-trauma’s waardoor chemische stoffen in de bloedbaan kan komen kan veroorzaken.
 • Druk de verpakking en verwijder strips. Voor het gemak van hun zijden gemerkt met letters: upper boven, onder en ndash; bodem.
 • Het uitvoeren van de werkwijze beter voor een spiegel. U moet de beschermende folie te verwijderen en de tape van toepassing op de tanden om de gel gelijkmatig te verdelen.
 • De duur is meestal 5 tot 30 minuten.
 • Bij het eerste teken van ongemak, pijn, janken in zijn mond & mdash; de procedure moet worden gestopt.
 • Tijdens het bsuplementen veilig kunnen uitvoeren van de gebruikelijke huiswerk.
 • Trek de tape, geen residu is genoeg om te verwijderen met uw vinger of een droge doek en spoel de tanden met warm water.

Gebruikt gereedschap hergebruik is niet onderworpen.

Getuigenis

De belangrijkste indicaties voor het gebruik van strips Crest 3D White denk ik:

 • Plaque geel, grijs.
 • pigmentvsuplementken.

Breng ze zijn ook mensen die:

 • Smoke
 • regelmatig drinken thee en koffie,
 • Eet veel van chocolade en snoep.

Contra

Contra bestaan:

 • Onmogelijk om kinderen onder de leeftijd van 18 jaar
 • Een allergische reactie op de ingrediënten.
 • Parodontitis.
 • De getroffen glazuur.
 • Overgevoeligheid.
 • Veel poluchennyh tanden met vullingen en kronen.
 • De aanwezigheid van een metalen stelplaten.
 • Diseases: astma, epilepsie, hoge bloeddruk.
Verboden het gebruik van strips voor de tanden Crest 3D White zwangere vrouwen en moeders in de periode van borstvoeding.

Waar te koop

Om te kopen Crest 3D White niet in een grote stad om te wonen: Moskou, SPb. Bestel tool kan overal zijn. Dat is alleen in de apotheek is het nog steeds niet beschikbaar. Om de gewenste aankoop te doen, is op de officiële website om uw bestelling te plaatsen door het schrijven van uw naam, land, telefoonnummer in een bijzondere vorm. Wanneer u de consultant bellen hoeft alleen de applicatie te bevestigen.

Een overzicht van de strips voor het bsuplementen van tanden Crest 3D White is een handige methode voor het creëren van een Hollywood glimlach en tandheelkundige zorg. Wat is Crest 3D White Dental lijn Crest 3D White – American Express-methode voor het hervatten van witte glimlach. Aanvankelijk begonnen ze aan de beroemde bedrijf Procter & amp te produceren; Gokken. Whitening systeem is een handige, zachte …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*