Copy IPhone 7: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Voor de liefhebbers van de laconieke stijl en de grote namen niet bereid om veel geld te besteden aan het nieuwste model van de iPhone 7, een fatsoenlijke kopie zou een groot compromis.

Kwalitatieve kopie van de iPhone-7 is niet een goedkope Chinese nep, en het is een fatsoenlijke smartphone, bijna geen enkel opzicht inferieur aan het origineel, sommige momenten zelfs overtreffen het. Een geweldige manier om geld te besparen, om gelijke tred te houden met de tijd, mode, en ironische glimlach bij het zien van deze AI-gadget dat de eigenaar de helft van het gezinsbudget kosten.

Als het gaat om smartphones, wordt het duidelijk dat de benchmark zijn Apple-apparaten, gekenmerkt door onberispelijk stijlvolle uitstraling, betrouwbaarheid, gebruiksgemak. De Amerikaanse onderneming voor het eerst op de markt kwam met touch smart phone, tot op de dag neemt een leidende positie in de verkoop van deze gadgets. Echter, een duidelijk nadeel is de hoge kosten van de iPhone 7 en iPhone 7 plus, als gevolg van de wisselkoers, en de investeringen van het bedrijf in de promotie van het merk.

Voor degenen die niet wensen te betalen voor reclame van het Amerikaanse bedrijf, er is een exacte kopie van de iPhone 7, die een aangename indruk zal maken zelfs op de trouwe fans van Apple.

Uiterlijk

Voor het eerst is het oppakken van een replica die onvrijwillig is verloren, je begint te twijfelen of dit niet een echte iPhone. Fabrikanten kwam om het kopiëren van zeer serieus, op het eerste gezicht lijkt de smartphone niet afwijken van het origineel, maar een klein verschil zal worden opgemerkt, is dat eeuwige power user & ldquo; Apple & rdquo; telefoons.

Materials

Bij de productie van een kopie van de iPhone 7 gebruikte materialen, uiterlijk, de kwaliteit en eigenschappen zo dicht mogelijk bij die van waaruit de originelen.

 • De behuizing is gemaakt van hoogwaardig metaal bescherming tegen krassen, beschadigingen van verschillende soorten.
 • Het scherm is gemaakt van glas, nauwkeurig veroverde de kleur en de helderheid van de beelden. Het scherm is ook beschermd tegen chippen, vingerafdrukken.

Alle productietechnologieën corresponderen fabrieken van Apple. Het geheim is dat er informatie over innovaties verspreidt zich naar andere fabrieken, ook in Taiwan, waar vaardige handen en gewetensvol een fatsoenlijke analogen van de iPhone 7 en iPhone 7 plus te creëren. De waarde van dergelijke producten is aanzienlijk lager dan het origineel, en de betrouwbaarheid en verschijning in geen enkel opzicht.

READ  Monastic tea van diabetes: reviews, prijs, waar te kopen

Ontwerp

Restraint, ontbreken van reserveonderdelen & mdash; de troef van de nieuwste modellen van de iPhone. Ondanks dit, het ziet eruit als een premium product, het creëren van de eigenaar met de reputatie van een stijlvolle esthetiek.

Het lichaam is dun, met een vloeiend afgeronde overgangsvlakken. Op de palm stevig rust gemakkelijker te beheren met één duim worden uitgevoerd. Op de achterzijde van het toestel pronkt een merk bullseye. De belangrijkste camera iets uitsteekt boven het deksel, en ernaast is er een flits voor heldere beelden. De locatie van alle knoppen op de afgeronde zijvlakken nauwkeurig replica van het origineel.

De indruk die door de gadget is afhankelijk van de kleur van de zaak.

 • de iPhone 7 is vergelijkbaar Executive auto & mdash In de zwarte versie; Dit wordt vergemakkelijkt door vloeiende lijnen, glanzende glans, beknopte detail.
 • Gold zaak is een hint naar het Boheemse, de gadget lijkt op dure designer sieraden.
 • Silver klassieke versie, zal een jonge student en de volwassen ernstige zakenman & mdash passen; Het is universeel, maar niet triviaal.

Hoe werkt het?

Kopiëren iPhone 7 draait op het Android-platform, buiten vermomd als IOS pictogrammen, ontwerp wedstrijd. Wanneer u op de smartphone zal verschijnen op het scherm, de traditionele screensaver met een Apple. Het besturingssysteem wordt regelmatig bijgewerkt, betrouwbare, beproefde & mdash; de beste optie voor gaming, surfen op het web, social networking. Snelheid en het starten van programma is niet bevredigend. Een sensor reageert op aanraking, maar alleen als het is comfortabel, dat wil zeggen niet & ldquo; wakker worden & rdquo; vanuit elke toevallige aanraking.

De interface is volledig gerussificeerde, en het werk vakkundig en efficiënt gedaan: nooit gevonden Chinese karakters zonde is dan een goedkope knockoff. Er zijn traditionele & ldquo; IOS & rdquo; feature & mdash; TochID, stem assistent, evenals de première van het zevende model & ldquo; living & rdquo; foto. Analog iPhone 7 beschikt over functies gesture control, smart promoti scherm en slimme pauze.

READ  Monastic tea voor schildklier: reviews, prijs, waar te kopen

De replica is uitgerust met camera, opnieuw de mogelijkheid van het originele:

 1. autofocus en focus het gewenste gebied van het beeld aanraking;
 2. flash;
 3. de mogelijkheid om panoramafoto’s te maken;
 4. video’s van hoge kwaliteit.

De inrichting is geschikt voor SIM-kaarten van een mobiel netwerk wordt ondersteund door de kleine omvang van de Nano Sim. Er is de mogelijkheid om verbinding te maken met Wi-Fi en Bluetooth 2.0. Een kopie zo exact dat het telefoongeheugen opgeslagen ringtones en wallpapers, die de iPhone zou kunnen worden geïdentificeerd op het eerste gezicht en geluid.

Het scherm is helder genoeg, waarheidsgetrouw worden alle kleurschakeringen. De helderheid kan automatisch, afhankelijk van omgevingslicht aangepast.

Opmerking geschikt voor muziek luisteren, films kijken, dankzij een geschikte diagonaal scherm en hoogwaardige geluidsweergave. Headset puur, zonder inmenging zendt muziek en stem in het gesprek.

Een kopie van de iPhone 7 heeft voordelen ten opzichte van andere gadgets:

 1. herkenbaar uiterlijk, uit de verpakking om de lichaamsdelen, dankzij hem, de eigenaar zal worden aangenomen door zelfs de meest pretentieuze kringen van de samenleving;
 2. drie kleuren, praten over de verschillende karaktertrekken en voorkeuren;
 3. twee hoge-resolutie camera voor het vastleggen van alle belangrijke gebeurtenissen, uitgerust met de nieuwste & ldquo; chips & rdquo ;;
 4. uitbreidbaar geheugen waarmee u niet bij het opslaan van de gewenste informatie te worden beperkt, zonder dat de ingebouwde gigabytes;
 5. toegang tot de populaire mobiele content op te slaan voor het downloaden van alle benodigde programma’s, muziek, thema’s, foto’s en films en boeken.

Smartphone & ldquo; binnengedrongen man & rdquo; een van de populaire games, apps voor werk en ontspanning en de batterij heeft een lading lang genoeg om het niet te dragen overal de lader.

Specificaties

Naast het aantrekkelijke uiterlijk exacte kopie van de iPhone 7 kreeg fatsoenlijke content die voldoet aan alle van de nieuwste trends in de wereld van slimme technologie.

 • CPU: Spreadtrum6815
 • Video controller: PowerVR SGX531
 • Interface: Android OS 4.2 met de optie om te upgraden
 • SIM card elke omvang Nano
 • Batterij: Li-ion capaciteit van 2000 mAh
 • display: een diagonaal van 4,7 inch, capacitieve, met Multitouch ondersteuning; vervaardigd door Sharp, de resolutie QHD 854: 480
 • Geheugen: ingebouwde & mdash; in 4GB, uit te breiden met een MicroSD
 • Camera: camera aan de voorkant is 3,2 megapixels, de belangrijkste & mdash; 8 megapixels
 • Het huisvesten: afmetingen & mdash; 140: 68: 8 mm; kleur en mdash; zwart, goud, wit (zilver)
READ  Pantogar gel voor voegen: reviews, prijs, waar te kopen

In combinatie, deze details zorgen voor een grote moderne smartphone met de verschijning van de populaire luxe gadget, dat is het object van verlangen van miljoenen mensen.

Na de eerste van de telefoon is het raadzaam om de batterij volledig te ontladen starten totdat het gadget wordt uitgeschakeld. Dan moet het in rekening brengen tot 100% van de batterij. Deze procedure is het beter om twee of drie keer in de eerste dagen van het gebruik herhalen om de batterij te verlengen.

Eigenschappen

Een kopie van de iPhone 7 wordt geleverd in een doos, die is een complete analoog van origineel: de verpakking functie merk Apple-icoon, beeld van de gadget, labels.

Het pakket bevat alle accessoires die nodig zijn voor een betrouwbare lange termijn werking van de smartphone:

 • de originele lader;
 • headset met microfoon;
 • USB Lightning-kabel.

Alle kenmerken van een kopie van de iPhone 7 is volledig in overeenstemming met de eisen van het moderne leven, zal een onmisbare hulp in de dagelijkse zaken worden, zal helpen om een ​​deel van de high society voelen.

Prijs

Kosten replica kan niet te laag zijn, omdat de fabrikanten gebruik van hoogwaardige materialen.

Waar te koop

Om een ​​kopie van de iPhone 7 te kopen, is het beter om naar de officiële website en van toepassing op, op zoek naar goedkopere kopieën niet stoten aan de product is van slechte kwaliteit. De bron biedt levering aan een stad waar u zich bevindt: in Moskou, St. Petersburg en Kiev.

Voor de liefhebbers van de laconieke stijl en de grote namen niet bereid om veel geld te besteden aan het nieuwste model van de iPhone 7, zou een fatsoenlijke kopie een groot compromis zijn. Kwalitatieve kopie van de iPhone 7 is niet een goedkope Chinese nep, en het is een fatsoenlijke smartphone, bijna geen enkel opzicht inferieur aan het origineel, sommige momenten zelfs overtreffen het. Een geweldige manier om te besparen …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*