Codirex – bruistabletten alcoholisme: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Veilige remedie voor alcoholisme Codirex. Voorbereiding op basis van disulfiram helpt om zich te ontdoen van de fysieke en psychologische hunkering naar alcohol in elk stadium van verslaving.

Schadelijke gewoonte of ziekte?

Alcoholisme is niet een verlamming van de wil, geen zwakheid van karakter en niet de liefde van de smaak van alcohol. Het is een ziekte. Het mechanisme ligt in de fysiologie. Langdurige consumptie van alcohol leidt tot veranderingen in de structuur van de hersenen. Het is omwille van die mensen niet stoppen kan, zelfs als slecht wil. Om de vicieuze cirkel van een kater en de volgende fles te breken zal helpen een nieuw geneesmiddel Codirex.

Met het, zult u of uw familielid in staat zijn om verslaving te slaan en terug te keren naar zijn een normaal leven zonder alcohol. De medicatie kan worden genomen in elk stadium van de ziekte. Bruistabletten Codirex bijdragen aan fysieke en psychologische afhankelijkheid van alcohol te overwinnen. Ze helpen om effectief verlichten een kater, en versla de verderfelijke hunkering naar alcohol in alcoholisten, zelfs met een geweldige ervaring.

Op basis tabletten ligt disulfiram een drug traditioneel gebruikt in de verslavingszorg. Het helpt om een ​​sterke afkeer van alcohol, de geur en smaak te ontwikkelen.

Het werkingsprincipe

Het is een complex drug, combineert de belangrijkste componenten, zich te ontdoen van het verlangen om te drinken. Disulfiram is het belangrijkste werkzame bestanddeel van het geneesmiddel remt het enzym acetyldihydrocodeine in levercellen. Deze stof is verantwoordelijk voor de absorptie van bijproducten van de afbraak van ethanol in het bloed.

Het is omwille van die mensen slecht voelen tijdens een kater en voelt het verlangen om ontwenningsverschijnselen te verlichten de volgende fles. Met behulp van disulfiram, het lichaam niet meer ethanol, die net verandert in een toxine metaboliseren. Het nemen van de tool, de alcoholist zich slecht voelt, zelfs na één glas.

Extra componenten, die bruistabletten alcoholisme Codirex bevatten, de gezondheid. Ze helpen om de gezondheid ondermijnd door chronisch alcoholgebruik te herstellen. De tool produceert verschillende positieve effecten op het lichaam wordt verzwakt door langdurige blootstelling aan ethylalcohol.

 • Verlicht kater en elimineert alle onaangename symptomen misselijkheid, hoofdpijn, pijn in de spieren, tremor, zwakte, depressief mentale toestand.
 • herstelt beschadigde levercellen, voorkomt de ontwikkeling van cirrose, stopt het proces van vervetting en de ontwikkeling van kanker.
 • Versterkt hart, normaliseert bloedsamenstelling en een lichte antiplatelet eigenschap (verhindert de verdikking van het bloed en de vorming van bloedstolsels). De medicatie helpt om het hart van de zogenaamde bull’s te voorkomen, in omvang toenemen van het orgaan onder invloed van alcohol.
 • Normaliseert de psycho-emotionele achtergrond, elimineert depressieve psychologische toestand de oorzaak van het hunkeren om te drinken. Een van de risicofactoren hebben een drankprobleem is depressie, wat leidt tot suïcidale stemmingen. Codirect helpt om zich te ontdoen van depressie en helpt bij de emotionele toestand van de patiënt te normaliseren.
 • Het wegwerken de psychologische hunkering naar alcohol te wijten aan de milde effecten op de metabole processen in de hersenschors. Bij chronische alcoholisten waargenomen aanhoudende neurale verbindingen waardoor storingen, zelfs na langdurige sober. Het geneesmiddel zal de mechanismen die te maken terug te gaan naar het drinken te neutraliseren.
 • Creëert een afkeer van alcohol, niet waardoor ik zelfs genieten van een glas bier en andere alcoholische dranken. De consumptie van minimaal porties van sterke drank leidt tot een aanzienlijke verslechtering van de gezondheid. Zeer binnenkort de man gewoon niet meer geïnteresseerd zijn in het drinken van te zijn, omdat hij het tegenovergestelde effect van het voelt. In plaats van euforie en ontspanning een glas wodka geeft misselijkheid, hoofdpijn en andere symptomen van vergiftiging.
 • reinigt het lichaam, het nastreven van een geleidelijke, maar effectieve ontgifting van het verval producten van ethanol aceetaldehyde. Dientengevolge, in het lichaam herstelt esuplementtrolyt en waterbalans verstoord als gevolg van chronische dehydratatie onder invloed van ethanol. Het lichaam ontvangt opnieuw de B-vitaminen, die een chronisch tekort hebben meegemaakt.
De combinatie van een remmer van acetyldihydrocodeine en plantaardige bestanddelen in het preparaat Codirex zal langdurig en pijnlijk therapie verslavingskliniek voorkomen.

Compositie

In Codirect bevat stoffen van natuurlijke oorsprong. Ze fungeren zachtjes, zonder invloed op de lever. Met hun hulp het lichaam zachtjes zuivert en geneest zelfs na jaren van het drinken van alcohol.

 • Disulfiram vermindert tolerantie (gevoeligheid) van een organisme alcohol en vormt een negatieve geconditioneerde reflex om de smaak en geur van alcohol. Daardoor patiënt hoedanigheid van ethanol absorberen en vormt een sterke afkeer van.
 • Squeeze champignon-mest Zvezdnoe folk remedie voor de behandeling van alcoholisme, officieel erkend door de traditionele geneeskunde. Aanvulling op de werking van disulfiram, versterking van de negatieve effecten van zelfs kleine hoeveelheden alcohol.
 • De wortel van lavas heeft een krachtige reinigende werking op het lichaam. Effectief herstelt de samenstelling van het bloed, verwijdert de laatste sporen van giftige stoffen en afbraakproducten van ethanol uit de lever. Versterkt de nieren diurese bevordert en de intrekking van aceetaldehyde te versnellen.
 • Scheuten van gewoon water neutraliseren van de belangrijkste mechanisme van alcohol afhankelijkheid “drink-kater-drink” helpt om van de binge en te ontdoen van ontwenningsverschijnselen.
 • Knijp de bladeren van de Ilex latifolia , een krachtige antioxidant die metabole processen verbetert in het lichaam en het herstel van het evenwicht van mineralen en spoorelementen in het lichaam.
Reception Codirect niet de controle psychiater nodig. De combinatie van plantaardige ingrediënten een perfecte aanvulling op de werking van disulfiram en helpt om de gezondheid te herstellen.

Gebruik instructies

Codirex bruistabletten zijn in een plastic buisje van 10 stuks. Methode het gebruik van medicijnen is heel eenvoudig: je moet oplossen één tablet in 100 ml water en drink elke dag onafhankelijk van de maaltijden. Het verloop van de behandeling is 1 maand. Het geneesmiddel kan alleen worden gebruikt in de beginfase van verslaving, alsmede het geven van een alcoholist zonder zijn medeweten.

In opgeloste vorm, het gereedschap geen specifieke smaak en geur, kunt u deze toevoegen aan andere dranken water, sap, koffie of thee. De tools zijn geen bijwerkingen, is het geen interactie met andere geneesmiddelen. In tegenstelling tot traditionele tabletten van de apotheek, Codirect vrijwel geen contra-indicaties. Medicatie kan worden gebruikt voor de behandeling van mannen, vrouwen, tiener alcoholisme.

getuigenis

Codirex getoond in elk stadium van alcoholverslaving. Het wordt vaak gekocht door mensen die vrienden of familieleden tekenen van het begin van deze ziekte:

 • de dagelijkse consumptie van kleine hoeveelheden alcohol;
 • het zoeken naar redenen voor het drinken ( “voor de gezondheid”, “ontmoeting”, “voor mooie dames”);
 • de wens om te drinken in elke situatie van stress (accent van de baas, een ruzie met zijn vrouw, het verlies van zijn geliefde voetbalclub);
 • de wens gedronken na een groot feest te krijgen;
 • zoeken “vrienden of interest” & mdash; begeleiders van de desbetreffende aanslag;
 • de menselijke ontkenning van het feit dat hij wordt een alcoholist.

Dit zijn de fundamentele tekenen van een zich ontwikkelende verslaving. In dit stadium is het nog steeds mogelijk om ziekte te voorkomen en om de betreurenswaardige gevolgen voor de gezondheid te voorkomen. Het moeilijkste ding in dit stadium is om de persoon dat hij een probleem heeft te overtuigen. Een afhankelijke weigeren te erkennen dat gevangen in een vicieuze cirkel en weigeren om een ​​psychiater te raadplegen.

Familieleden en vrienden van de ontluikende alcoholische moeten alles doen wat niet in staat te stellen te glijden in de afgrond van harde drinken en een kater. Daarom is het mogelijk om zonder de kennis van de patiënt, vooral als hij weigert om hulp te aanvaarden.

Contra

Codirect relatief weinig contra-indicaties. Als je gaat om het te geven aan een andere persoon zonder zijn medeweten, is het raadzaam om te overleggen met een psychiater.

We moeten niet gebruiken Codirect bij:

 • individuele gevoeligheid voor componenten in de samenstelling;
 • in acute alcoholvergiftiging;
 • ernstige leveraandoening (cirrose, hepatitis, kwaadaardige tumoren);
 • licht de procedure voor naaien of injecties tegen alcoholisme (Esperal, torpedo);
 • met een dubbele diagnose (alcoholisme plus psychische stoornis).
Voordat u beter naar een psychiater te praten. Hij zal aanbevelingen voor de duur van het verloop van de behandeling afhankelijk van het stadium van de ziekte te geven.

Prijs

De gemiddelde marktprijs van Codirect & mdash; 1980 roebel. Nu korting op tablets 50%, zodat u om ze te kopen voor slechts 990 roebels in Rusland. Koop de drug kan ook in de GOS-landen en de Baltische staten. Prijzen in nationale valuta zijn:

Waar te koop

Kopen Codirex alleen op de officiële website van het product. Alleen in dit geval krijg je 100% garant voor kwaliteit en originaliteit van het geneesmiddel. Bij het kopen op buitenlandse sites en slaat fabrikant is niet verantwoordelijk voor de inhoud en de gevolgen voor de patiënt. Pas op voor imitaties!

Veilige remedie voor alcoholisme Codirex. Voorbereiding op basis van disulfiram helpt om zich te ontdoen van de fysieke en psychologische hunkering naar alcohol in elk stadium van verslaving. Schadelijke gewoonte of ziekte? Alcoholisme is geen verlamming van de wil, geen zwakheid van karakter en niet de liefde van de smaak van alcohol. Het is een ziekte. Het mechanisme ligt in de fysiologie. Langdurig gebruik van …

READ  Prostect - de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke, druppels
Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*