CND Shellac set van schellak: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

CND Shellac set van schellak

Alle belangrijke informatie in 1 klik

 • 1 op de CND merk
 • 2 Beauty gemakkelijk en permanent
 • 3 Ingrediënten
 • 4 de Orde van toepassing
  • 4.1 Wie moet
  • 4.2 Contra
 • 5 de kosten van de kit
 • 6 Wanneer goederen verkocht

de wereldfaam instellen voor schellak CND Shellac zorgt voor een unieke coating voor nagels, die geen voorbewerking nodig heeft.

Over het merk CND

het Amerikaanse bedrijf Creative Nail design is de grootste fabrikant van professionele producten voor manicure, pedicure. Het merk de voorkeur van veel ambachtslieden vanwege de hoge kwaliteit. Vrijgegeven voor de verkoop, in aanvulling op lakken en CND Shellac, gereedschappen, die voedsel, hydratatie van de huid. Het bedrijf voldoet aan de behoeften van veel klanten, het ontwikkelen van nieuwe producten die voldoen aan de veeleisende smaak van de kopers.

Set CND Shellac is de populairste vertegenwoordiger van het merk, het combineren van de beste eigenschappen van gel en verf – gemak van toepassing, Shine, duurzaamheid. Gepositioneerd als een instrument vooral geschikt thuisgebruik. De kit. Basis, top drie spijker klassieke tinten, lamp voor het drogen

Experts CND heeft er altijd naar gestreefd dat de samenstelling is gemakkelijk aan te brengen, was het gemakkelijk te verwijderen, zag er goed uit, hield een lange tijd. Het merk helpt gegarandeerd dat de genoemde resultaten te bereiken.

Beauty gemakkelijk, en permanent

CND Shellac kan worden aangebracht over de natuurlijke nagel, het gebruik van coating geen volledig snijden vereisen. De optimale consistentie, gemakkelijk borstel in staat te stellen een minimum aan inspanning toe te passen, het creëren van een nieuw beeld. De coating wordt gedurende een aantal minuten UV-lamp te allen tijde mag correctie, een om vsuplementken.

Means, positief werkende, versterkt de nagelplaat, met uitzondering van vernietiging, weging, waardoor het breken. De resultaten van de procedure intact blijven gedurende drie weken. Geen chippen, glitter effect emaille blijft voor een lange tijd. Bezoek de openbare evenementen nu niet zal worden overrompeld.

Het product maakt het zijn eigenaar om de modetrends te volgen. De beschikbaarheid van een breed scala aan klassieke tinten geeft de koper de mogelijkheid om uw eigen kleuren te creëren door het mengen. Product vervangt de lange verouderd gebouw met acryl, die een vernietigend effect gehad.

Regelmatig gebruik egaliseert ongelijke nagel platen, waardoor ze visueel aantrekkelijker te maken. Vingers raken beschermd tegen verschillende invloeden, bijvoorbeeld verwonding, invangen. Schellak, met een neutrale geur kunt u onaangename olfactorische sensaties veroorzaakt door de procedure te voorkomen.

Water, waspoeder, afwasmiddel doet geen pijn de nagels er goed uitzien. U kunt een bad nemen, ontspannen op het strand, zwembad, koken, te wassen zonder ze te beschadigen manicure, pedicure.

De coating kan gemakkelijk, snel verwijderd, wat bijdraagt ​​aan het gebrek aan schade aan de nagel. . Verwijdering op hun eigen uitgevoerd

Stel voor schellak CND Shellac maakt het mogelijk om het volgende te bereiken:

 • Het verbeteren van de structuur van de nagels, beginners dan naar een snellere groei;
 • Er is een kans om deel te nemen aan lichamelijke arbeid, het vergeten van de angst voor beschadiging van de manicure;
 • Hands zal altijd zien er aantrekkelijk, ongeacht wat spijkers gaf de vrouw de natuur;
 • Maakt de aanvraagprocedure eenvoudig, aangenaam;
 • het uiterlijk aantrekkelijker wordt met modieuze manicure
 • het resultaat van het gebruik is een aanzienlijke besparing van tijd, geld, veroorzaakt door de stopzetting van de regelmatige bezoeken aan de schoonheidssalon;.
 • Maakt het mogelijk om snel gratis reparatie van beschadigde nagels

Set CND Shellac geeft de eigenaar een geweldige kans om te zijn vertrouwen in hun uiterlijk vanwege de unieke eigenschappen van de bekleding.

ingrediënten

plantaardige ingrediënten waaruit het product is vervaardigd, waardoor het volkomen veilig voor natuurlijke nagel. De set bestaat uit:

 • Natuurlijke hars is een polymeer van biologische oorsprong, geproduceerd door insecten, die in de bossen van de tropen, de subtropen Zuid-Oost Azië. Lak schildluizen eten van tropische planten, waardoor een stof die in de cosmetische industrie. Onder invloed van ultraviolette stralen vormt een sterke, elastische film;
 • Pigment dat de gewenste kleur geeft, waardoor verschillende patronen, uniek design
 • de fotoinitiator aan de UV-straling verantwoordelijk voor de polymerisatie deeltjes absorberen;
 • Bariumsulfaat – in samenhang met pigmenten biedt unieke eigenschappen aan de coating;
 • Actief verdunningsmiddelen ondersteunt de consistentie van de lak en zorgen voor de viscositeit. Stevig op het oppervlak dat hoge weerstand biedt;
 • Verschillende plantaardige oliën ;
 • Butylacetaat toegevoegd aan een neutrale geur geven .
CND Shellac niet giftige bestanddelen die een nadelige invloed hebben op de nagelplaat en het lichaam in het algemeen bevatten. De juiste toepassing van het product zal een geïntegreerd zijn componenten om het gewenste resultaat te bereiken.

De volgorde waarin de

De makers van het product hebben verstrekt alle details van de manicure en pedicure in het huis, het nemen van alles wat de procedure was zeer eenvoudig. In het begin moet je de nagel plaat ontvetten voor gelijkmatige en soepele verdeling van de volgende lagen. U kunt vloeibare nagellak remover te gebruiken. Behandel dan de randen met nagelvijl om dezelfde vorm te geven. Daarna gelden de basis, top – to top. De behoefte aan eerste trappen vanwege het feit dat zonder hen, de schellak niet blijven.

De basis wordt verdeeld over het gehele oppervlak is bevestigd met de lamp. Top is dichter bij de nagelriem en nagel tip met de achterkant aangebracht. Dit zal een verzorgd uiterlijk te geven, niet toe te staan ​​de lak te kraken en op te geven. De laag kan dikker zijn dan de anderen, moet je zelfs toepassing ervan. Vervolgens aangebracht een gekleurde lak, gevolgd door drogen gedurende twee minuten. Na de procedure, smeer de vingers met de room, het vermijden van uitdrogen van de huid.

Wie wordt aangeraden

Stel voor schellak CND Shellac ontworpen stijlvol, praktisch vrouwen, is een onmisbaar instrument in de volgende gevallen:

 1. Voor meer inkomen. Hoogwaardige materialen zorgen voor een resultaat dat de hoge normen voldoet, deze methode van het verdienen van thuis is handig voor velen. Misschien later in staat om hun eigen bedrijf te starten zal zijn;
 2. De wens om het gemak door het merk, die bestaat uit de mogelijkheid om gemakkelijk transport te waarderen; bijvoorbeeld bij het reizen op vakantie, wanneer ik wil er perfect uitzien;
 3. Wishing interessant, stijlvolle uitstraling in elke situatie: het werk, partij, de presentatie;
 4. De noodzaak om de perfecte uitstraling te behouden , als gevolg van het beroep;
 5. angst vrouwen te stoppen, veroorzaakt door externe invloeden op manicure, pedicure;
 6. de aanwezigheid van defecten in de nagel plaat die u wilt verbergen;
 7. op zoek naar de echte cosmetica bekend merk, het bereiken van een uniek resultaat wordt gegarandeerd door de fabrikant;
 8. Zwangerschap – vrouwen die voor hen zorgen;
 9. Denk goed na over uw geld , omdat de kosten van de woning procedure is veel lager dan vergelijkbare salon.

Contra

aangezien de set CND Shellac bevat hypoallergene componenten, zij kan gebruikt worden door iedereen. Er zijn echter kleine uitzonderingen wanneer je moet onthouden van de procedure:

 1. Individuele intolerantie voor de ingrediënten;
 2. Zeer dun, ernstig verzwakte nagel plaat;
 3. < li> Diseases, waaronder schimmels;

 4. Ernstige schade aan de platen;
 5. Verhoogde gevoeligheid van de opperhuid, die kan worden verstoord na gebruik van schellak;
 6. Beschikbaar allergische reactie op de zon (als er niet om Led lamp voor het drogen te gebruiken).
Als er twijfel bestaat over de keuze van deze procedure, moet een specialist te raadplegen, met name voor zwangere vrouw. Het zal niet veel tijd, maar zal beperken u tegen mogelijke terugval van de ziekte, van verschillende onaangename gewaarwordingen.

De kosten van de kit

U heeft de mogelijkheid om CND Shellac korting te kopen, de prijs is XXL Power Life0 roebel.

Waar goederen worden verkocht

om een ​​set van de beste op de officiële website van de verkoper te bestellen om te voorkomen dat het kopen van namaakgoederen. Dit unieke product in de apotheek is niet verkocht, is het noodzakelijk om de nodige voorzichtigheid in acht nemen bij het overwegen van het aanbod van aankoop. In Moskou en SPb, de zaken van de aankoop van namaakgoederen. Bestellingen vanaf de website van de distributeur worden geleverd in een korte tijd.