Climatic – natuurlijke complex van de menopauze, recensies, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De beschrijving van het geneesmiddel Lamictil natuurlijke tweecomponenten middelen voor het normaliseren hormonen en onderhouden voortplantingsfunctie tijdens de menopauze.

menopauze bij vrouwen

Menopauze & mdash; een normaal fysiologisch verschijnsel van het vrouwelijk lichaam, vergezeld van een fading functie van het voortplantingssysteem. Menopauze gezondheidsrisico’s is het niet. Maar niet alle vrouwen hebben ernstige hormonale veranderingen gaat verder rustig. Velen zijn regelmatige opvliegers, zich ongecontroleerde gewichtstoename, gekweld door overmatig zweten ‘s nachts, hartkloppingen en hoofdpijn. Het ontwikkelen afhankelijk van het weer, frequente verandering van de stemming, krijgt buiten de orde slaap afneemt werkcapaciteit. Enige tijd er problemen zijn met de menstruele cyclus, is er een risico van auto-immuunziekten.

Alle beschreven symptomen kunnen aanhouden tot 5 jaar en soms langer na de menopauze. Sommigen van hen het verwerven van een chronisch karakter. Om de gezondheid te vergemakkelijken en de ongewenste verschijnselen van de menopauze te elimineren zal helpen de drug Lamictil.

Oorzaken van menopauze

Veel mensen zullen zeggen dat de vergrijzing is een natuurlijk proces dat we genoegen moeten nemen met. Maar vrouwen, gewend aan het leven ten volle leven, geniet van de aandacht van de mannen en een eigen schoonheidssalon, nauwelijks tevreden met de status quo. Speciaal voor hen is gemaakt Climatol bezig met een uniek principe.

Na 45 jaar in het vrouwelijk lichaam begint het proces in verband met de geleidelijke uitsterven van de voortplantingsfunctie. Verminderde productie van oestrogeen de belangrijkste vrouwelijke geslachtshormoon. Het maakt een vrouw een vrouw, reguleren ovariële functie en interactie met andere organen van het endocriene systeem. Zal helpen vertragen van het begin van de menopauze met innovatieve natuurlijke complex van de menopauze Climatol. Het is ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten die is zacht voor de endocriene klieren en doelorganen de eierstokken en de baarmoeder.

De drug is voorzichtig maar effectief reguleert de hypothalamus-hypofyse-systeem en stabiliseren hormonen. Dankzij hem verdwijnen onaangename symptomen van de menopauze.

Het effect van de drug

Pillen om te onderhouden de hormonale bevatten 20 tot 35 mcg van synthetische estradiol. Het regelt kunstmatig de functie van de eierstokken, zolang de vrouw neemt de drug. Dit is het principe van substitutietherapie, die wordt gebruikt in de gynaecologie. Hij heeft veel nadelen. Bijvoorbeeld, ontwenningsverschijnselen wanneer de symptomen van de menopauze naderen worden geretourneerd en versterkt na afloop van de ontvangst. Bovendien, synthetische drugs negatieve invloed hebben op de lever en vereisen een vrije keuze van progestageen-only component.

READ  Immunetika - een middel om het immuunsysteem te versterken: reviews, prijs, waar te kopen

In tegenstelling tot kunstmatige hormonen, complex Climatic subtieler werkt direct op de klieren van het endocriene systeem hypothalamus, hypofyse en eierstokken. Invloed zijn op de werkzaamheden van deze instanties, het heeft een positief effect op een aantal belangrijke aspecten van de gezondheid van vrouwen.

 • Herstelt de natuurlijke balans van gonadotropins door het verhogen van de geleiding van zenuwprikkels in de hypothalamus.
 • Voorkomt onaangename symptomen van de menopauze zoals opvliegers, overmatig zweten, verouderende huid, slapeloosheid, droge vagina, pijnlijk gevoel tijdens de geslachtsgemeenschap.
 • Controls de productie van bijnier hormoon cortisol, die verantwoordelijk zijn voor stress respons factoren. Normalisatie van cortisol niveaus verminderen van angst en angst.
 • Voorkomt de afname van de concentratie van oestrogeen, vertraagt ​​huidveroudering en osteoporose.
 • Verhoogt de stemming en stabiliseert de emotionele achtergrond.
 • Supports de regelmaat van de cyclus, voorkomen dysmenorroe (pijnlijke menstruatie) en de zogenaamde doorbraakbloeding tussen cycli vanwege lagere progesteron.
 • Normaliseert slaap, stabiliseert het zenuwstelsel, vecht depressie, geassocieerd met een vermindering van de concentratie van oestrogeen in het bloed.
 • Voorkomt de ontwikkeling van goedaardige en kwaadaardige tumoren van de melkklieren, eierstokken, baarmoeder cysten, vleesbomen, vleesbomen.
Het gecombineerde effect van de bestanddelen van het geneesmiddel mogelijk maakt niet alleen de symptomen van de menopauze te elimineren. Het vertraagt ​​de natuurlijke verkleuring van de voortplantingsfunctie.

De samenstelling en vorm van afgifte

Complex Climatic in de vorm van flesjes, de micellaire concentraat en een zakje droog poeder voor intern gebruik. Elke dosis bevat een unieke set van actieve componenten.

ampul combinatie van natuurlijke ingrediënten:

 • Rhizomes van zilverkaars Daurian is een effectief kalmerend middel, normaliseert de werking van het centrale zenuwstelsel. Het vermindert hoge bloeddruk en verhoogt de geleidbaarheid van neurotransmitter serotonine het hormoon van plezier en geluk.
 • De bast van de lariks verbetert de bloedcirculatie in perifere bloedvaten, is een krachtige antioxidant en reinigende werking op het lichaam.
 • Acores creeper verhoogt de geleiding van zenuwimpulsen in de hypothalamus. Stabiliseert de contractiele activiteit van gladde spieren van de bloedvaten. De stof heeft een gunstig effect op de menstruele cyclus, verlicht hoofdpijn migrenepodobnykh een frequente metgezel van climax.
 • Wintergreen normaliseert de functie van de hypofyse, stimuleert de productie van belangrijke vrouwelijke gonadotrofinen, luteïniserend en follikelstimulerend hormoon. Stof verbetert de schildklierfunctie door het stabiliseren van het niveau van de schildklier stimulerende hormonen in de hypofyse.
 • Wild Yam steunt de afscheiding van oestrogeen, voorkomen menstruele aandoeningen als gevolg van hormonale aanpassing. Verlicht zware bloeden, langdurige vertragingen, pijnlijke menstruatie.
READ  Black Latte voor gewichtsverlies reviews, prijs, waar te kopen

De samenstelling wordt gekozen op zodanige wijze dat een complex effect op de “control center” van het vrouwelijke hormoon systeem en ndash oefenen; de hypofyse, hypothalamus en eierstokken.

In individuele zakje is een andere set van bestanddelen van natuurlijke oorsprong:

 • Maackia Amur plant, herstel van de natuurlijke biochemische evenwicht in het weefsel cellen.
 • Lariks ondersteunt de functie van de eierstokken, bij aan de stabilisatie van de menstruele cyclus gedurende hormonale schommelingen.
 • Flemingia macrophylla heeft een algemeen gunstig effect op het hart en bloedvaten, het centrale zenuwstelsel en het endocriene systeem.
 • Hawthorn helpt om zenuwactiviteit normaliseren en het verbeteren van kwaliteit van de slaap.
Dankzij zijn regelmatig gebruik van de vrouw voelt dat de tijd lijkt te draaien de klok terug. Regelmatige cyclus, uitstekende gezondheid en goed humeur een leuke bonus!

Gebruik instructies

Moet dagelijks in te nemen en flesjes micellaire concentraat en een zakje van de droge stof. De inhoud van het flesje nodig hebben om te drinken in de ochtend op een lege maag. Het ontbijt kan niet eerder dan een half uur. Drink concentraat met water is niet nodig, gedurende 10 minuten na het nemen van het dient zich te onthouden van het drinken van een vloeistof.

Poeder in een sachet Giet 200 ml water van kamertemperatuur, geroerd en drinken geheel. Het diner lunch. Het is raadzaam om de remedie te nemen op een lege maag. U kunt lunchen niet eerder dan een half uur te hebben.

De cursusduur afhankelijk van de leeftijd:

 • 45-50 jaar maken de micellaire concentraat en poeder nodig daags gedurende 10 dagen;
 • 50-57 jaar de duur van de cursus wordt verhoogd tot 30 dagen;
 • uit een 58 jaar de cursus duurt maximaal 45 dagen.

Om het effect te consolideren moet passeren drie gangen met breaks in 5 dagen.

Indicaties voor gebruik

Het complex is geschikt voor alle vrouwen in de late vruchtbare leeftijd. De lijst van indicaties voor opname zijn:

 • de eerste symptomen van de menopauze verminderen of de duur van de cyclus te verhogen;
 • de veranderende aard van de menstruele bloeden pijnlijke, overmatige / scanty ontlading;
 • de droogte van de vagina, ongemak tijdens geslachtsgemeenschap;
 • stemmingswisselingen, huilbuien, depressie.
READ  Priup crème voor penis enhancement: reviews, prijs, waar te kopen

45 jaar gemiddelde cijfer gebruikt door gynaecologen aan de leeftijdsgrenzen van de menopauze te bepalen. In feite, veel hangt af van de individuele kenmerken van het lichaam erfelijkheid, levensstijl, milieu, blootstelling aan stress-factoren. Er wordt aangenomen dat eerder begin van de menstruatie bij meisjes is een risicofactor voor eerdere menopauze.

Elke vrouw van 45 jaar wordt aangeraden om tests te ondergaan om bloed te doneren voor de niveaus van vrouwelijke en mannelijke geslachtshormonen en doe een echo van de baarmoeder en aanhangsels. Door het verminderen van de productie van oestrogeen en verhoging van testosteron niveaus (deze processen met elkaar verbonden zijn) moeten nadenken over het begin van onderhoudstherapie. Stabilisatie van het niveau van de gonadotropins zal toestaan ​​om dergelijke onaangename metgezellen van de menopauze zoals verhoogde vettigheid / droogheid van de huid, hirsutisme en alopecia androgenetica (haaruitval bij de tempels en nek) te vermijden.

Contra

De drug relatief weinig contra-indicaties als gevolg van de natuurlijke samenstelling. Maar het is niet aan te raden om het te gebruiken voor:

 • individuele intolerantie van de componenten;
 • het vermoeden van zwangerschap;
 • goedaardige tumoren van de melkklieren, eierstokken, baarmoeder;
 • kanker;
 • auto-immuunziekte;
 • psychische stoornissen.
De drug is niet een basis voor de beëindiging van de therapie door de arts voorgeschreven. Het preventieve maatregel die gericht zijn op het behoud van de hormonale niveaus.

Prijs

De fabrikant biedt aan Climatol kopen op de officiële website met 50% korting. In plaats van 294 roebel, betaal je de helft van de kosten en mdash; een totaal van 147 roebel. Bestellen is mogelijk niet alleen in Rusland, maar ook in de GOS-landen en in het buitenland.

Waar te koop

Om uniek te verhelpen van de menopauze te verwerven kan alleen op de officiële website van de fabrikant. Wanneer hier het bestellen, krijg je 100% kwaliteitsgarantie twee-component complex en de bescherming tegen vervalsing. Wanneer u online bestelt u kunt regelen de levering aan Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland, de GOS-landen en de Baltische staten.

De beschrijving van het geneesmiddel Lamictil natuurlijke tweecomponenten middelen voor het normaliseren hormonen en onderhouden voortplantingsfunctie tijdens de menopauze. Menopauze vrouwen Menopauze – een normale fysiologische fenomeen voor het vrouwelijk lichaam, vergezeld van een fading functie van het voortplantingssysteem. Menopauze gezondheidsrisico’s is het niet. Maar niet alle vrouwen hebben ernstige hormonale veranderingen is laid back ….

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*