Bovendien worden verkleuring en verkleuring waargenomen.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Epidermodsplasia verruciformis verschijnen al tijdens de kindertijd, meestal bevinden ze zich op het gezicht (vooral op het voorhoofd) en op de achterkant van de handen en op de huid van de onderarmen en onderbenen. Ze verspreiden zich geleidelijk en de ziekte wordt in de loop van de tijd gegeneraliseerd.

De bloemen lijken op platte tepels of vlekken (rood of bruin) die niet boven het huidoppervlak zweven (hun meest voorkomende locatie is rond de torso). Bovendien worden verkleuringen en verkleuringen waargenomen en blijven de symptomen bestaan en worden ze meestal gedurende het hele leven intenser.

Huidkanker ontwikkelt zich meestal na vele jaren van ziekte. Hun meest voorkomende locatie is het blootgestelde gebied, men gelooft dat zonnestraling een belangrijke rol speelt in het proces van tumorvorming.

Huid stijgijzers produceren meestal geen metastasen, maar hun ontwikkeling is geassocieerd met lokale weefselbeschadiging. De verspreiding van deze tumoren wordt meestal geassocieerd met het gebruik van röntgenfoto’s bij patiënten.

Diagnose van epidermodysplasia verruciformis

Het klinische beloop van epidermodysplasia verruciformis doet vermoeden van epidermodysplasii verruciformis. Het is belangrijk om veranderingen in de kindertijd te identificeren, hun persistentie gedurende het hele leven, en het naast elkaar bestaan in veel gevallen van kanker met een typische locatie op de huid blootgesteld en blootgesteld aan zonlicht.

Het histologische en virologische onderzoek is bepalend (het beeld van huidfragmenten waargenomen in de microscoop is kenmerkend voor deze ziekte).

Bij differentiatie van epidermodsplasia verruciformis is het noodzakelijk om platte wratten uit te sluiten (deze hebben de neiging om spontaan te verdwijnen, zijn niet zo uitgebreid en vertonen geen rode of bruine vlekken) en korstmossen (het klinische verloop van deze ziekte is minder chronisch, de laesies neigen samen te smelten , jeuk treedt op en de uitbloeiingen bezetten muceuze membranen). Bovendien worden soortgelijke afwijkingen waargenomen in de loop van acute roos (in dit geval is het histologische en mycologische onderzoek dat de aanwezigheid van de schimmel aantoont, bepalend).

Behandeling van epidermodis spp.ia verruciformis

Helaas zijn de methoden voor de behandeling van epidermis insplasia verruciformis niet effectief. De ziekte is genetisch en kan niet worden genezen. Retinoïden (vooral isotretinoïne) in combinatie met interferon-alfa-producten verbeteren de tijdelijke toestand van de patiënt slechts tijdelijk, maar hun werking om de ontwikkeling van neoplastische laesies in de loop van de ziekte te voorkomen, is niet bewezen.

Het uiterlijk van kanker vereist een operatie. Het is ook belangrijk om preventie te implementeren, die gebaseerd is op bescherming tegen de zon vanaf de kindertijd. De prognose van de ziekte is niet succesvol, voornamelijk vanwege de ontwikkeling van tumoren, die een onlosmakelijk deel van de ziekte vormen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*