Blader CAR DVR MIRROR: real beoordelingen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een zorgvuldig ontworpen spiegel auto spiegel met DVR functie van de DVR de laatste 3 jaar, geniet een grote populariteit onder automobilisten. Vanaf 2015, heeft deze gadget de nummer een als een nuttig, multifunctioneel apparaat, dat bestuurders helpt om zelfs achter zich bewust zijn van de verkeerssituatie worden. Precies camera DVR MIRROR garanderen een modern helder beeld videobeelden en. Elk jaar wordt een team van specialisten van de fabrikant van de griffier werkt de functies en onderdelen van de populaire gadget en de modernisering van zijn werk, waardoor de inrichting wordt meer en meer populair

Inhoud:.

het apparaat op het eerste gezicht lijkt het niet verschilt van de achteruitkijkspiegel, maar dit apparaat kunt u niet alleen verkeer te controleren, maar ook alles wat er gebeurt op de weg vast te leggen. De camera kunt u alle gebeurtenissen vast te leggen, zowel tijdens de beweging en bij stilstand. Dus dit gadget was het meest nuttig voor de chauffeurs, het zou veel controversiële kwesties op de weg op te lossen en om overtreders die probeerden om schadelijk zijn voor het voertuig, de integriteit of eigendom binnen van het overtuigen.

Het doel en ten goede komen

Multifunctionele autoaccessoire, CAR DVR MIRROR gunstig is aangebracht in de cabine van het voertuig. Handmatige Montage en bediening is ingesteld in elk apparaat. De installatie duurt minder dan een minuut van de tijd, en pas uw gadget elke man in de straat. De camera heeft veel handige functies

Het doel van de inrichting is als volgt:.

 • Maakt verkrijgen video van hoge kwaliteit verkeer.
 • Het is mogelijk om het verkrijgen van een video van de rug van de auto.
 • Gebruik geen rommel de voorruit van een auto.
 • veilig slaat uw belangrijke bestanden wordt overschreven en verwijderd.
 • Helpt om de juistheid van de bestuurder te bewijzen of het verzamelen van de belangrijke details tijdens een ongeval .

Klanten kunnen aanvullende vragen te stellen aan de directeur van het bedrijf, als u de service feedback die aan alle belanghebbenden wordt verschaft op de officiële website zal kunnen gebruiken.

Om een ​​gratis consult over Car DVR Mirror krijgen?
Vraag het aan de Manager alle vragen over de goederen.
Als de antwoorden bij u past, kunt u de bestelling, rapporteert aan de Manager data voor levering.

Daarnaast is de spiegel voor de rijders is de beste aankoop:

 • Low cost voor moderne, multifunctionele gadget.
 • Biedt de mogelijkheid om veilig laat de auto op de parkeerplaats of in een wilsuplementeurige parkeerplaats.
 • Legt in de kleinste details en het geluid, dat is van groot belang bij het oplossen van geschillen.

Hieronder Je leert wat kenmerken zijn begiftigd met spiegel-DVR, waarom heeft het de voorkeur door chauffeurs en eigenaars van voertuigen, en waar het oorspronkelijke model te kopen om fraude te voorkomen door gewetenloze distributeurs.

Schat de prijs van de auto DVR spiegel:
(beoordeeld 70 personen)

Wat de huidige mogelijkheden zijn er voor CAR DVR MIRROR?

gemoderniseerd technologie laten geen kans voor ontwikkelaars en professionals op het gebied van computersystemen niets doen, dus elk jaar zijn er nieuwe modellen van accessoires die deel uitmaken van een sterke concurrentie aan de reeds bestaande Arsenal

Nieuw kansen spiegel CAR DVR MIRROR.

 • een hogere kwaliteit ijzer, en de processor, met hoge prestaties .
 • Het Android besturingssysteem, dat met succes geïntegreerd de Google Map GPS Tracke .
 • Het vermogen om de headset aansluiten via de Bluetooth-functie.
 • achteruitrijcamera kunnen opereren zonder te worden aangesloten en gebruik van het systeem Bluetooth .
 • Het is mogelijk om aan te sluiten een derde camera .
 • Uitgerust met een FM modulator .
 • CAR DVR MIRROR systeem is uitgerust met GPS-navigatie .
 • Wi-Fi .
 • gemoderniseerd firmware .

De geavanceerde opties van de logger functie met achteruitrijcamera geeft de bestuurder een extra veiligheidssysteem in het voertuig.

Meer details over de functies van videoserol en kenmerken schieten.

functies en gedetailleerde beschrijving van de apparaatfuncties

de camera op de voorruit is aangesloten op vaste spiegels. Dit type bevestiging zorgt voor een stabiele positie van de inrichting en een heldere beeld tijdens het rijden in Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 pix . Als gevolg van de high definition video toont de kleinste details, en een duidelijk beeld zal ons toelaten om even nummers van auto’s, kleuren en wegmarkeringen te overwegen. Vision range van 140-160 graden kunt u het beeld nog op de stoep en de kant van de weg vast te leggen

Eigenschappen video:.

 • heldere video’s zonder tremor en onscherpte als gevolg van digitale stabilisatie.
 • Loop opname betreft ononderbroken videoprocess zonder onderbrekingen en pauzes.
 • De mogelijkheid van het instellen van de datum en tijd op video.
 • In het donker en ‘s nachts camera CAR DVR MIRROR gaat automatisch in de nachtmodus .
 • Zodra er macht was, start het apparaat automatisch een video-opname en slaat de opname in het geheugen van het apparaat.
 • Wanneer de stroom uitvalt, is het automatisch stopt met opnemen.
 • Wanneer geactiveerd G-sensor de inrichting wordt het opgenomen bestand tegen verwijderen of overschrijven automatisch beschermen.
 • Japanese vijf lagen optisch speciaal ontwikkeld voor dit model.

De spiegel heeft een extra DVR, die aan de achterzijde van de auto en neemt beeld in HD CystoBlock, waardoor de kijkhoek en de opgenomen beelden 90-120 graden. Achterkant van de recorder is ook uitgerust met een Parking hulpfunctie. In onze review hieronder U leert alles over de modes en automatische functies videoserol.

Welke automatische modi zijn uitgerust met een DVR camera MIRROR?

Vaak gebeurt het dat tijdens de afwezigheid van de bestuurder of eigenaar van het voertuig in auto nieuwste vinden problemen in de vorm van deuken of krassen op uw voertuig, waarvan de oorsprong onbekend blijft.

Wat automatische functies eigenaars hulp voertuig, een auto die is uitgerust met een apparaat:

 1. auto’s met deze inrichting bovendien bevestigd. Als na een korte afwezigheid in de buurt van de auto-eigenaar zo’n verrassing ontdekt, na het bekijken van de video kunt u vinden van de oorzaak van de schade of te identificeren de dader. Hiervoor moet je het inschakelen van de camera-DVR en de opname, die automatisch wordt gestart wanneer u een auto of een andere beweging te duwen in het gezichtsveld van de lens te bekijken.
 2. Functie G-sensor sensor, die verantwoordelijk is voor het behoud van het geheugen van de inrichting speelt een onmisbare rol. Sharp schokken kunnen een “wrede grap” spelen met de gebruikelijke gadgets die vaak opnieuw opstarten en verliest de opgenomen bestanden. Maar het instrument wordt geëlimineerd. Integendeel, na het schudden van de opgenomen bestanden worden automatisch opgeslagen in een aparte map, en veilig daar opgeslagen totdat het nodig is.
 3. Het model is uitgerust met een luidspreker en een microfoon . Als gevolg van de hoge kwaliteit van de microfoon, registreert het apparaat niet alleen het beeld, maar ook milieu-geluiden en spraak, geluiden van de voertuigen en de communicatie met medewerkers van de verkeerspolitie, die zeer nuttig zijn in bepaalde situaties. Vaak dankzij de video-opname en afspelen van beeld en geluid van de bestuurder kan zijn onschuld of noninvolvement bewijzen in de overtreding tijdens het rijden.

achteruitrijcamera DVR CAR DVR MIRROR kan de bestuurder niet afleiden tijdens het rijden. Zij alleen houdt de film, terwijl ‘s nachts schakelt over naar nachtmodus. Daarnaast is het apparaat automatisch voert de correctie van beelden in de continu-opnamestand.

Hieronder staat een overzicht in detail over de kenmerken van het model, evenals een gedetailleerde beschrijving van de kenmerken van de gadget die het bracht in de leiders van de omzet onder soortgelijke voorstellen.

kenmerken van het apparaat

Wanneer u het apparaat aan te schaffen volledig gevulde klaar om te worden aangesloten. De bestuurder hoeft niet te uit te gaan en, orde, kopen extra apparatuur of inrichtingen om het apparaat aan te sluiten en het gebruik van de mogelijkheden ervan. Direct na het uitpakken enkele minuten, kan de inrichting in plaats van de achteruitkijkspiegel geïnstalleerd

De belangrijkste kenmerken van de gadget.

  Voor de griffier heeft een duidelijke kwaliteit fotografie.
 • Plaats het interieur van elke auto, looks stijlvolle en eenvoudige .
 • Niet interfereren met de beoordeling , niet rommel de voorruit en de extra apparaten niet hebben.
 • geschikt Parkeren camera, wat bedoel je “picture in picture” – Dual Camera auto spiegel DVR.
 • De spiegel is voorzien een bewegingssensor , zodat de video-opname start zodra de straal van het onderzoek bleek bewegende object.
 • De helderheid van het scherm is 4,3 inch . Anti-glare systeem apparaat zich aanpast aan de verlichting in de auto.
 • Gemakkelijk te bevestigen om de standaard achteruitkijkspiegel. Andere inrichtingen die hechten aan de voorruit zuignappen of driepoten, voorkomen afleiding van de bestuurder bij een val of losgemaakt.
 • Is niet de extra en onnodige draden hebben.
 • Hiermee kan de bestuurder om zorgvuldig Let op de weg aan de voorzijde en kijken naar het verkeer aan de achterzijde.
 • Uitgerust met extra kenmerken van radar detectors .
 • De opnamekwaliteit is HD 1080p .
 • De werken van het besturingssysteem van Android .
 • Door GPS controle (tracking) is niet onderdoen voor de volwaardige Navigator.
 • Er is een slot voor geheugenuitbreiding mogelijkheid om in te voegen SD-kaart tot 32 GB .

Hoge kwaliteit product is een garantie van de fabrikant. Zelfs de meest veeleisende bestuurder in staat zal zijn om de functionaliteit van het apparaat, dat geschikt is voor alle voertuigen te waarderen. Hieronder in onze review kunt u zien welke functies en voordelen van de griffier

Beoordeel de kenmerken van de auto DVR Mirror:.
(geschat 71 mensen)
Counterparts Car DVR Mirror
ELM 327 bluetooth scan tool

ook adviseren wij u aandacht te besteden aan nog een gadget voor uw auto, ELM 327 bluetooth scan tool. Met dit apparaat kunt u de auto fouten te diagnosticeren zonder aansluiting op het esuplementtriciteitsnet en zonder beroep te doen op het tankstation. In de recensie U leert de belangrijkste doel van de scantool ELM 327 hoe het juiste gebruik, en analyseerden we de beoordelingen door echte kopers op verschillende sites en forums en heeft p blished de resultaten van de analyse aan de onderkant van de beoordeling.

Welke functies heeft de gadget wordt?

Dankzij de geavanceerde functies spiegel DVR CAR DVR MIRROR elke chauffeur waarvan de auto is uitgerust met dit model, zijn er extra “bonussen” in het proces van het verplaatsen

Kenmerken van de inrichting:.

 • Achteruitkijkspiegel in de auto met de DVR. Het belangrijkste voordeel van de inrichting is een voorcamera met hoge gevoeligheidsmatrix, dankzij welke het mogelijk is om hoge kwaliteit video te verkrijgen. Het filmen in Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 met een kijkhoek van 140 graden. Vanwege de hoge kwaliteit van een matrix verzadigde afbeeldingen, helder en duidelijk. Dankzij de brede kijkhoek van de bestuurder vanaf zijn zitplaats kunnen observeren wat er gebeurt zonder vervorming van het beeld.
 • Als gevolg van de constant continu-opnamen tijdens het verplaatsen van objecten in het zichtveld van de camera view zal de bestuurder in staat om te weten wat er gebeurt om het voertuig tijdens zijn afwezigheid zijn. De vermelding zal constant worden uitgevoerd, als de lens te krijgen van de bewegende onderwerpen, en zal worden aangedreven door de batterij van het apparaat.
 • Anti-glare functie en automatische aanpassing van de helderheid van het beeld op het scherm recorder. Als gevolg van de automatische correctie van helderheid, afhankelijk van het tijdstip van de dag, de beeldkwaliteit blijft hoog op elk moment van de schietpartij.
 • Extra camera achteraanzicht voor het gemak van de bestuurder.
 • Gemakkelijk en gemakkelijk bevestigd , snel met elkaar verbindt. Spiegel opnamefunctie onzichtbaar op de voorruit van een auto vanwege de directe montage op de achteruitkijkspiegel.

Picture-in-picture – vandaag de dag een apparaat met een dergelijke functie toegestaan ​​op wetgevend vlak, en de bestuurder niet zal hebben om het apparaat constant te verwijderen uit de voorruit, zoals het was eerder, en om het te verbergen in een afgelegen psuplement, zodat het niet ten prooi geworden voor criminelen. Zie hieronder voor de voordelen van de gadget en uit te vinden waar te kopen is nuttig voor iedere bestuurder apparaat.

De voordelen van avtogadzhet

Vandaag de dag, dit model van de camera en DVR met video mogelijkheden voor en achter uitzicht geniet een grote populariteit onder de auto-eigenaren en chauffeurs. Concurrentie deze videoserol in vergelijking met anderen is duidelijk: tal van voordelen aan de kant van de DVR MIRROR, wat wordt bevestigd door talrijke reviews

De belangrijkste voordelen strong. > van videoserol:

 • schieten in Full HD met een resolutie van 1920 x 1080 pix .
 • De spiegel video recorder is een betrouwbare monolithische apparaat dat niet interfereert met de bestuurder en leidt zijn aandacht van het besturen van het voertuig.
 • De mogelijkheid om de spiegel 360 graden te draaien.
 • Er is een extra achteruitrijcameraweergave dat op de achterruit van een auto worden gemonteerd.
 • Heeft een unieke kijkhoek 140 graden, wat geen analogen.
 • Camera 5 mega pixels levert een helder en nauwkeurig beeld.
 • Sensor G-sensor detecteert de geringste trillingen van een auto en ndash; hard remmen, botsingen, verspreiding.
 • Uitgerust met een Parkeerhulp functie die laat de bestuurder moet zich geen zorgen over de integriteit van de auto op de parkeerplaats.
 • microfoon die in het apparaat is ingebouwd.
 • Zeer groot scherm op 4,3 inch .
 • Het ontspruiten van de voor- en achterkant wil synchrone .
 • CAR DVR MIRROR is voorzien een bewegingssensor .

De griffier met een spiegel functie en camera voor- en achterzijde uitzicht is heel populair vandaag. Als gevolg van de optimale verhouding van kwaliteit van het apparaat en de kosten , het apparaat won een groot publiek van fans onder autoliefhebbers en veel positieve reviews. Vandaag de dag, gemiddeld iedere tiende auto op de Russische wegen uitgerust met deze apparatuur.

Men mag niet vergeten dat alleen de oorspronkelijke apparaat zal voldoen aan de verwachtingen van de eigenaar strong > van het voertuig na aankoop.

blockquote>

Ook U kunt contact op met de Manager van de onderneming, gebruik te maken van feedback.

Voor het verkrijgen van een gratis consult over Car DVR Mirror?
Vraag het aan de Manager alle vragen over de goederen.
Als de antwoorden bij u past, kunt u de bestelling, rapporteert aan de Manager data voor levering.

Details over waar je een moderne avtogadzhet krijgen in onze volgende paragraaf.

Discover thvoordelen van Car DVR Mirror:?
(geschat 69 personen)

Prijs en waar de originele gadget te kopen

de originele camera CAR DVR MIRROR niet kan worden gekocht in de winkels, omdat dit apparaat uitsluitend wordt uitgevoerd door middel van de officiële website van het bedrijf . Kopers moeten zorgen om de mogelijkheid van het plaatsen van bestellingen via het valse en andere websites, het aantrekken van klanten die vaak geeft u een lagere prijs of twijfelachtige actie uit te sluiten.

Op de officiële website, kunnen klanten profiteren van de feedback en de te nemen antwoorden te krijgen op hun vragen die betrekking hebben op kenmerken van het product, de wijze van bestellen en levertijd. Het algoritme voor het bestellen als volgt:

 1. De koper klikt op de link naar de officiële website van het bedrijf. Na bestudering van de informatie over het product, laat de contact details in een speciale bestelformulier.
 2. Binnen 15-30 minuten, met de klant Manager zal contact opnemen met van het bedrijf voor meer informatie over de transactie.
 3. Wacht tot u het pakket binnen 7-12 dagen ontvangen, afhankelijk van de afgelegen ligging van de regio van bestemming.
 4. Om te betalen voor de goederen op het moment van ontvangst op het postkantoor.

Het bedrijf geen Deposit in rekening brengen voor de goederen op het moment van bestellen. Daarom is het feit dat de vraag van betaling twijfels opwekt onder de kopers en hen te dwingen zich terug te trekken uit de transactie als gevolg van mogelijke fraude

Gedeelde mening over het product:. 80 personen (a)

Naast de hoge kwaliteit en de garantie van originaliteit, de officiële dealer aanbiedingen promoties en speciale aanbiedingen waarin de prijs van goederen kan bijna 2 keer worden verminderd.

Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*