Bij farmacologische behandeling geeft het de patiënt antistollingsmiddelen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Bij diagnostische procedures worden verschillende methoden gebruikt om de juiste diagnose en oorzaken van onvruchtbaarheid te bepalen. Een gedetailleerd interview moet informatie geven over algemene gezondheid, naast elkaar bestaan van ziekten, genomen medicatie, familieomstandigheden en bij vrouwen moet het ook de duur, ernst en variatie van menstruatiecycli omvatten, evenals abdominale ontstekingen en chirurgische ingrepen in het gebied.

Een correct verzameld interview stuurt de diagnose op het juiste spoor. Vervolgens wordt een speekseltest (m.) Uitgevoerd. onder andere Het aantal spermatozoa per 1 milliliter en hun mobiliteit en exacte structuur worden bepaald) – de resultaten van de tests moeten ook worden geïnterpreteerd in termen van het werk dat door een man wordt uitgevoerd.

Bovendien kan de dagelijkse meting van de lichaamstemperatuur onmiddellijk na het ontwaken door vrouwen en de observatie van cervicaal slijm, informatie verschaffen over de ovariële functie en of er regelmatig een maandelijkse eisprong plaatsvindt.

Beeldonderzoeken kunnen nuttig zijn bij het bepalen van de diagnose, met name percutane echografie (beoordeling van de structuur van eierstokken en slijmvliezen), endoscopische onderzoeken (laparoscopie, hysteroscopie – beoordeling van de anatomie van vrouwelijke geslachtsorganen; laparoscopie – eierstokken, hysteroscopie – baarmoederholten) en zogenaamde “biopsie”. Histosolpingografie op basis van radiologische beeldvorming na beschaduwing.

Laboratoriumtests evalueren hormoonconcentraties, vooral in serum. Genetische, bacteriologische en immunologische tests worden ook in sommige gevallen aanbevolen (de laatste worden gebruikt om sperma-antilichamen te detecteren die aanwezig zijn in vrouwen en ervoor zorgen dat spermatozoa zich hechten).

Behandeling van onvruchtbaarheid

De diagnose onvruchtbaarheid houdt verband met de mogelijkheid om verschillende therapeutische maatregelen te nemen, afhankelijk van de oorzaak die onvruchtbaarheid veroorzaakt. Er zijn drie basisbehandelingen: gebruik van geneesmiddelen, chirurgische behandeling of medisch begeleide voortplantingstechnieken.

Bij farmacologische behandeling worden anti-oestrogenen, gonadotropinen, gonadoliberine-analogen, steroïde hormonen, antibiotica en schildklierhormonen toegediend. Chirurgische methoden worden gebruikt wanneer chirurgische verbetering van de eileiders en weefsels rond de eileider wenselijk is of wanneer het nodig is om abnormale structuren uit de baarmoederholte te verwijderen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 477 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*