Bansi Parels van zwarte jade: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Wij bieden kralen Bansi gemaakt van zwarte jade & mdash; een mineraal buitenaardse oorsprong. De steen is eigenlijk niet in de natuur.

Wat is Bansi?

De behandeling met Bansi kralen van zwarte jade, is een van de belangrijkste methoden van de behandeling in de oosterse geneeskunde. Dit wordt bevestigd door het feit dat de zwarte jade nog steeds wordt gebruikt door de Tibetaanse monniken met genezende doeleinden. Geen wonder dat in de oude dagen werd geschat op het niveau van goud, en de producten werden overgebracht van de oude generatie aan kinderen en kleinkinderen.

Kralen Bansi trekken de aandacht van veel wetenschappers. Het is geen toeval: de ongelooflijke resultaten van mensen te genezen, ze hebben gewoon indrukwekkend. Geen wonder dat zelfs Confucius sprak over de helende eigenschappen van zwarte jade in zijn geschriften & mdash; zelfs als het effectief wordt gebruikt voor therapeutische doeleinden in de provincie Henan (er is het beroemde Shaolin klooster).

Beads Bansi zal uw kwaliteit van leven te verbeteren. Ze hebben niet alleen te versieren, maar ook in belangrijke mate de gezondheid te bevorderen.

Exterior

Het aanraken van de kralen Bansi, zul je voelen hoe mooi en glad ze zijn. Het oppervlak van de kralen lijkt een beetje cool. Wanneer de kralen Bansi in contact met het lichaam, het bloed intensiever circuleert, begeleid door een aangenaam gevoel van warmte.

Over het materiaal

Jade Bansi is begonnen met minder dan tien jaar geleden te produceren, maar door de grote populariteit, het veld is eigenlijk gekrompen. Omdat dit mineraal is zeldzaam, Bansi betreft halfedelstenen. Geen wonder dat zijn productie heeft een monopolie gevestigd. Gewoon een paar jaar, kan jade kralen Bansi alleen worden gekocht van dealers.

Dit is de meest zeldzame vorm van jade, gewonnen in de enige op het veld planeet in China. Na tientallen miljoenen jaren geleden was er een enorme hemellichaam aan de crash site vormden een mysterieus gebied. Mensen hebben wonderbaarlijke eigenschappen van de steen opgevallen, maar voor een lange tijd hebben het even geheim gehouden.

De parels een infraroodstraling met een golflengte van 8-14 micron. Het resoneert met het menselijk lichaam op de beste manier;

 • deze beweging stimuleert de activiteit en vitaliteit van cellen;
 • cellen afgeleide afbraakproducten, verhoogt hun werking.

Ontwerp

Dankzij de universele kleur en originaliteit van het ontwerp, de kralen kan gedragen worden met kleding. Deze stijlvolle inrichting zal helpen om elke look te vullen.

 1. Het elegante design en hoge kwaliteit van het werk een lust voor het oog;
 2. Een zeldzame steen op zich is een element van dure sieraden;
 3. accessoire zwarte kleur, compatibel met elke stijl van kleding.

De genezende werking van de

Serious onderzoek in de EU, China, Rusland en de Verenigde Staten bleek dat zwarte jade is echt in staat om de sterkste therapeutisch effect uit te oefenen .

In contact met de huid tijdens het dragen, de steen reproduceert de echo. Het is bekend dat ultrageluid therapie is een van de meest effectieve mogelijkheden om mensen te genezen van vele ziekten. Stone Bansi heeft ook toepassing gevonden in hardware cosmetica. Met behulp van echografie is de lymfedrainage, verbetert de bloedcirculatie, verbrand vet afzetting.

 • normaliseert de bloedsomloop, verwijdert stagnerende processen, verwijdert schadelijke stoffen;
 • het immuunsysteem wordt hersteld;
 • problemen met ziekten van de bovenste luchtwegen op te lossen;
 • verbeteren motorische functies van het lichaam;
 • zwarte jade bevordert mentale ontspanning;
 • een verbeterde weerstand tegen stress;
 • vertragen van de groei van kankercellen;
 • kralen bijdragen aan de genezing van verkoudheid;
 • de stofwisseling, het verlichten van mensen van overgewicht;
 • verbetering van de werking van bijna alle interne organen, het normaliseren van hun functies.
 • jade elimineert pijn, waaronder pijn in de spieren;
 • de bloeddruk is genormaliseerd.

Al deze helende eigenschappen worden bevestigd door de chemische stof. analyse. In steen ontdekte Bansi meer dan 30 chemische elementen & mdash; natrium, kalium, zink, fluor, platina, titanium en dergelijke. Om onbekende andere mineralen bevat zoveel elementen heilzaam voor de menselijke gezondheid op heden.

Vrouwen die lang hebben gedragen kralen Bansi beweren dat het het beste vinden artsen en academici voor de laatste keer.

Manual

Gebruik deze unieke inrichting om allerlei ziekten te voorkomen, is het gemakkelijk.

 • Zet ze gewoon op je nek en dragen voor enkele uren.
 • Dankzij hun universeel ontwerp, zal niemand weten dat u het dragen van de parels in opzet curatieve.
 • jade parels Bansi accentueren uw afbeelding, terwijl het geven van gezondheid en een positieve stemming.

Eigenschappen

Bansi kralen van zwarte jade is niet alleen spectaculair, maar hebben ook een groot aantal extra voordelen:

 • de afwezigheid van elke contra;
 • is er geen ongemak, bijwerkingen tijdens het dragen;
 • U bespaart op bezoeken aan artsen en de aankoop van geneesmiddelen;
 • Bansi kralen van zwarte jade hebben duidelijke voordelen voor de gezondheid.
Bewezen & mdash; mensen die het dragen jade kralen Bansi tenminste binnen een maand, ik voel me veel beter. Het uiterlijk is veel verbeterd & mdash; ze worden steeds jonger en sweeeet gemakkelijk op de ogen.

Prijs

Een paar decennia geleden, werden kralen alleen gedragen door hooggeplaatste persoon, ze door te geven aan elkaar in successie. De steen werd meer dan goud gewaardeerd. Maar vandaag kralen Bansi kunt u kopen.

Dankzij de korting van 50%, werd de kosten belastend zijn voor de begroting en voor iedereen toegankelijk:

Waar te koop

Als gevolg van de toegenomen populariteit van Bansi kralen, er zijn een heleboel van nep stenen. Onder de beroemde merk verkocht soortgelijke mineralen, niet absoluut geen geneeskrachtige eigenschappen te hebben.

Sinds de kralen alleen worden gedistribueerd via het internet, is er een risico voor de kralen te kopen van de oplichters. Willen een echt product te krijgen, gewoon bestellen op de officiële website.

Wij bieden kralen Bansi gemaakt van zwarte jade & mdash; een mineraal buitenaardse oorsprong. De steen is eigenlijk niet in de natuur. Wat is Bansi? Behandeling met Bansi kralen van zwarte jade, is een van de belangrijkste methoden van de behandeling in de oosterse geneeskunde. Dit wordt bevestigd door het feit dat de zwarte jade nog steeds wordt gebruikt door Tibetaanse monniken …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*