Auto DVR Mirror video recorder (videozerkalo)

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een volledig overzicht van de DVR MIRROR DVR CAR bewijst dat rijden in gevuld met verkeer straten zonder het duurder is.

Wat is een Car DVR Mirror?

Auto DVR Mirror autoaccessoire, een ingenieuze apparaat gelijktijdig uitvoeren twee belangrijke functies

 • dient als een achteruitkijkspiegel;
 • film / verslag van de situatie op de weg als een gewone DVR.

Flight of creatieve ideeën uitvinders heeft geleid tot het feit dat het spiegeloppervlak werd ingebouwd in compacte weergave, waarvan de afmetingen niet de bestuurder het voertuig te besturen voorkomen.

Vaak is dit apparaat wordt het leven druppel die de deelnemer van verkeersongeval trekt uit de afgrond van een valse getuigenis en gefabriceerd bestuursrechtelijke zaken. Eerder hebben vele soorten DVR’s meer problemen gebracht dan voordeel:

 • interfereren met opknoping draden;
 • standaardmaten gedeeltelijk zicht van de bestuurder geblokkeerd;
 • in geval van een ongelukkige val, zij gingen direct naar beneden, zweefde, was verloren instellingen;
 • zwakke batterij snel gestorven;
 • de kwaliteit van de schietpartij werden gedwongen om te huilen … enz.

Vandaag is de markt van auto-accessoires hebben een unieke eenheid, die de hiervoor genoemde problemen elimineert.

Het lijkt erop dat de auto DVR Mirror?

Mirror DVR Car DVR Mirror heeft een regelmatige view mirror automodellen. De voordelen van het ontwerp van een revolutionaire accessoire:

 • niet het zicht belemmeren;
 • de inrichting niet zichtbaar voor anderen, waaronder scammers en dieven;
 • breedte uniek multifunctioneel apparaat groter is dan de breedte van een standaard cabine, die een beter kijken naar wat er gebeurt in de rug geeft.

De achterkant van de inrichting rubberbanden en clips die hechten aan een vaste salon spiegel. Ze zijn zeer betrouwbaar, zijn exclusief de val van avtoaksessuary tijdens het rijden of een plotselinge stop, impact. U kunt verwijderen op elk geschikt moment, het openen van een normale achteruitkijkspiegel.

In videozerkalo gebouwde auto DVR Mirror achter camera aan de voorkant met een kijkhoek van 140 & deg ;. Het scharnier stelt u in staat om het de positie die u het meest comfortabel vindt geven. Met deze inrichting kan de gehele spiegel ongewijzigd.

Configuratiescherm gelegen op het onderste deel van technologische innovatie. Er zijn knoppen voor het inschakelen van het apparaat, menu, het opnemen van de activering, reset, scrollen, reboot. Ze zijn convex, in één enkele rij, is het handig om druk, gemakkelijk te detecteren zelfs aanvoelt.

Op de top van de spiegel videorecorder Car DVR Spiegel, er is een klein paneel dat een connector voor geheugenkaarten microSD tot 32 Gb, microfoon, mini-USB-poort, slot mini-HDMI omvat.

In de auto-accessoire heeft een ingebouwde speakerthat speelt geluid bij het bekijken van opgenomen video.

Hoe spiegel DVR te installeren?

Ontwikkelaars van unieke avtoaksessuary zorgde voor de eenvoudige installatie van dit apparaat. DVR jurken direct in de achteruitkijkspiegel. De camera aan de voorkant nergens hoeft te monteren, het heeft een ingebouwde Car DVR Mirror.

Achterkant camera is geïnstalleerd in de achterkant van de auto. Om het introduceren van de eigenaar van de auto of de specialisten van het service center. De set videopokergame inrichting omvat een kamer, een kabel, die een lengte van 6 m en een handleiding heeft. Na het installeren van de DVR achteruitkijkspiegel klaar voor het werk.

Hoe werkt de Car DVR Mirror?

Voor het gebruik van het apparaat, moet u de activering methode van binnenkomst te kiezen: met een druk op de knop-motor met esuplementtrische of een trigger is ingebouwd in het apparaat bewegingssensoren.

wanneer de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. in een kleine 2,7-inch monitor aan de linkerkant van de spiegel, je meteen het beeld van wat er gebeurt achter de auto te ontvangen (blader achteraanzicht). Op hetzelfde moment en start de opname van de geïnstalleerde camera’s. Bij overdracht gear andere modi wordt het beeld van achter de camera vervangen door een beeld van de camera vooraanzicht. De opname stopt niet.

Indien gewenst kan de monitor kan worden uitgeschakeld om “spiegel” gewoon weerspiegelt dat. Met de knoppen op het bedieningspaneel kan worden aangetoond op elk gewenst moment foto met een camera. U kunt ook de optie “picture in picture” mogelijk te maken en tegelijkertijd te controleren wat er gebeurt voor en achter.

Record glad, loop & mdash; de oude bestanden worden vervangen door nieuwe. Video “mirror” heeft de functie van 1-5 minuten opname fragmenten overschrijven. Met de motor uit, kan het record op verzoek van de eigenaar van het voertuig niet te stoppen. Video van de achter / voor camera’s worden opgenomen in verschillende mappen. Het geluid wordt opgenomen in beide mappen.

De adapter is aangesloten op de sigarettenaansteker. Het toestel heeft een Li-ion batterij (capaciteit Snail Me mAh). De set bevat ook draden voor directe aansluiting op het boordnet. Met behulp van de mini-USB-poort en een USB-kabel (meegeleverd) kunt u rechtstreeks gegevens via de computer en de output van de video stream te lezen op een apparaat van derden.

Features videoserol Car DVR Mirror

 1. Video camera’s werken op CMOS-matrix met een laag stroomverbruik.
 2. Heeft een ingebouwde shock sensor (zogenaamde “G-sensor”), na de operatie, die het bestand is opgenomen met een camcorder, wordt automatisch beschermd tegen Erasure.
 3. U kunt niet alleen schieten video, maar foto’s nemen (grootte is 5Mpx, JPEG-formaat).
 4. In het donker schakelt de camera automatisch over naar de opnamestand nacht.
 5. Op de ingebouwde spiegel scherm kunt u werken met het menu om opgenomen video’s en foto’s te bekijken.
 6. Menu in het Russisch.
Als gevolg van het feit dat het scherm kan worden bedekt met een spiegel, op een zonnige dag op deze afbeelding relatief somber. Maar dit feit niet voorkomen dat met hem te werken, is de zichtbare niet afleiden van het bekijken.

Enkele van de voordelen van Car DVR Mirror

De camera aan de voorkant records in Full HD-formaat met een hoge resolutie van 1920 * 1080. Het genereert een record superieure helderheid, van uitstekende kwaliteit. Het beeld is helder en rijk. Het beeld van de bestuurdersstoel is vrij.

Er is de automatische correctie van helderheid. Onder verminderde licht helderheid wordt toegevoegd. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit en scherpe beelden, zelfs in het donker. Er is ook een functie van “SUNLIGHT”.

U kunt geluiden en ‘s nachts op te nemen met de motor af (optioneel). In de winter is niets bijzonders aan het werk van auto-accessoire te voltooien te nemen is niet nodig. Video “mirror” werkt in de normale modus, niet bevriest, geen crashes.

Specificaties

 • Matrix: CMOS.
 • Video-opname:. 30 frames per seconde, 1080P, VGA; H. 264 codec (compressie met behoud van hoge kwaliteit).
 • Ingebouwd scherm 4,3″ TFT-LCD (vloeibaar-kristalweergeefinrichting met actieve matrix) aspectverhouding 16: 9.
 • Menu. In het Russisch
 • Optics: glazen lens, matrix NT99142 100w / OV2710 + ISP (AW6131) 200W met een diagonale kijkhoek van 140 graden
 • Geluid:.. luidspreker voor het afspelen, een microfoon op te nemen 3,5 mm Jack
 • Geheugen: MicroSD Class 6 hierboven, tot 32 GB capaciteit
 • Foto:… JPEG-formaat, de grootte is 5Mpx
 • Shock sensor (G-sensor)
 • Er zijn USB 2.0

Extra functies

 • digitale beeldstabilisatie;.
 • cyclische (zonder gaten) het opnemen van het beeld;
 • overlay datum / tijd van video’s, foto’s;
 • de overgang naar nachtmodus video;
 • auto start de opname wanneer de stroom wordt toegepast;
 • automatisch uitschakelen wanneer de stroom is uitgeschakeld;.
 • het bestand wordt beschermd door een signaal van de schoksensor

Standaard

 • Power adapter in de sigarettenaansteker li ghter.
 • Camera met kabel (lengte 6m).
 • Wires om direct verbinding maken met het boordnet.
 • USB-kabel.
 • Gebruiksaanwijzing.

Prijs

Buy DVR Car DVR Mirror tegen spotprijs & mdash; slechts 6900 roebel. De uiteindelijke kosten van deze technologische innovatie verschilt per regio en de levering methode.

De betaling dient bij ontvangst (de zogenaamde “cash on delivery”).

Waar te koop

Niet te vallen in de handen van fraudeurs moeten dergelijke apparaten worden gekocht bij de officiële distributeurs. Een van deze is de winkel avtoesuplementtroniki “АUТОСКАНЕР”. Werken tijd: 10:00-22:00 zeven dagen per week.

Bestel videregistrator zicht naar achteren kan worden in elke regio van het land. Shipping is gekozen rederij. Het product is gecertificeerd. Garantie & mdash; 1 jaar.

Op alle vragen om hier aan te pakken: de “Trade shop”, 199106, Saint-Petersburg, de 21ste lijn VO, 14 Litera een, kamer 7.

Een volledige review van de DVR MIRROR DVR CAR bewijst dat rijden in gevuld met verkeer straten zonder het duurder is. Wat is een Car DVR Mirror? Auto DVR spiegel autoaccessoire, een ingenieuze apparaat gelijktijdig uitvoeren van twee belangrijke functies: het dient als de achteruitkijkspiegel; de situatie op de weg als een gewone DVR film / op te nemen. Flight of creatieve gedachten …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*