Aqueous extract van propolis op schungite water: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

-Time beproefde recepten van de traditionele geneeskunde sinds de oudheid een persoon helpen om te vechten tegen ziekten. De meest gezaghebbende van hen het waterige extract van propolis.

Wat is het?

Propolis is een natuurlijke stof, zoals teer, die in het voorjaar wordt geproduceerd door bijen uit harsachtige druppels op jonge berk, populier, els bladeren en knoppen. Bijen desinfecteren de cel voordat de koningin bee eieren te leggen. Op basis van dit uit de oudheid gemaakt zalven, maar de meer populaire en beschikt over vele toepassingsgebieden van waterig extract van propolis.

Voor de productie maakt gebruik van water behandeld met Shungit. Deze rots, bestaande uit niet-kristallijne koolstof. Naast koolstof, bevat de oxiden van aluminium, ijzer, kalium, calcium, enz., En diverse metalen (magnesium, zink, mangaan). Shungit is in staat om verontreinigingen te absorberen, zodat het wordt gebruikt om zuiver water te krijgen voor de productie van geneesmiddelen.

Aan het gebruik van een waterig extract van propolis voor de behandeling van ernstige ziekten vermeld in de werken van de oude Griekse en middeleeuwse geleerden, in boeken over farmacologie van 18-19 eeuwen.

Hoe werkt het?

Het product bevat actieve elementen die voorzien op het lichaam volwassenen en kinderen therapeutische en profylactische werking:

 • verhoogt de immunologische weerstand tegen pathogene bacteriën, virussen, veroorzakers van de gemeenschappelijke verkoudheid, infecties;
 • verwijdert giftige en giftige microdeeltjes;
 • bestrijdt schimmel van diverse oorsprong;
 • helpt om het niveau van “schadelijk” cholesterol te stabiliseren en verhoogt de elasticiteit van de vaatwanden;
 • voorkomt dat de ontwikkeling van kwaadaardige en goedaardige tumoren;
 • natuurlijk is een lichte verdoving, geen neveneffecten te veroorzaken;
 • verbetert de structuur van het haar, versterkt tanden, kraakbeen en botweefsel;
 • waterig extract van propolis op basis van Shungit wordt erkend als een effectief medicijn tegen parasieten etc.

helende vermogens van een bij het product worden versterkt door middel van het opstellen van een waterig extract van propolis op basis van Shungit:

 • zuivert water van zware metalen, toxinen en elementen die allergieën;
 • verrijkt bloed en weefsels zuurstof antioxidanten;
 • normaliseert de werkzaamheden van het maagdarmkanaal, de bloedsomloop en uitscheidingsstelsel gevolg van sporenelementen; handig voor bloedarmoede, diabetes, enz .;
 • waterig extract van propolis op Shungit water wordt aanbevolen als een manier van het wegwerken van parasieten.

Nuttige kenmerken van een unieke oplossing vanwege de eigenaardigheden van de componenten.

Compositie

Propolis wordt beschouwd als een universeel therapeutisch middel toe te schrijven aan de daaraan verbonden componenten.

 • Tot de componenten van deze stof essentieel is voor het normaal functioneren van het menselijk lichaam sporenelementen en macronutriënten in zuivere vorm als in de vorm van verbindingen.
 • Vitaminen in de samenstelling van propolis wordt weergegeven door retinol (A) tocoferol (E) ascorbinezuur (C), niacine, Pantotheenzuur (B5), foliumzuur (B9), thiamine (B1), riboflavine (B2 ), etc. Deze vitamine versnelt de metabolische processen die betrokken zijn bij de synthese van hemoglobine, invloed op de huid en slijmvliezen, normaliseert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem.
 • Aminozuren die bestanddelen van dit product verbazingwekkende noodzakelijke bijenteelt voor de bouw van spieren en botten, hormonen, spijsverteringsenzymen, antilichamen.
 • Pinocembrin heeft antifungale werking.
 • Koffie en andere zure bieden antimicrobiële, antibacteriële werking, en het bevorderen van wondgenezing.

Aqueous extract van propolis op schungite water combineert gunstige therapeutische en preventieve mogelijkheden die hem door de natuur: planten, insecten, rijkdommen van de aarde.

Gebruik instructies

Aqueous extract van propolis wordt gebruikt als een remedie en profylactisch middel bij volwassenen en kinderen vanaf één jaar. In Pediatrics wordt het op grote schaal gebruikt als een tonic en anti-parasitaire.

Kinderen van een jaar tot drie jaar wordt aanbevolen om drie keer per dag gedurende twintig duren twintig vijf minuten voor het eten een kwart theelepel van deze vloeistof met een kruidige aroma (als de fles heeft een dispenser, op een bepaald moment 30 tot 40 druppels). Kleuters en zeven jaar oude kinderen kunnen worden gegeven een derde van een theelepeltje in dezelfde modus. Van 8-14 jaar is toegewezen aan een halve theelepel van medicijnen.

Volwassenen moeten een lepel van de infusie drinken voordat het eten van een kwart van een uur. Onderdelen van het geneesmiddel hebben een gezonde effect afhankelijk van het gebruik binnen dertig dagen.

Getuigenis

Experts raden aan om de oplossing als een afzonderlijke of aanvullende therapeutische middel in de aanwezigheid van een uitgebreide lijst van indicaties van toepassing zijn:

 1. verstoringen in de werking van de endocriene klieren (diabetes, etc.);
 2. hartfalen;
 3. ontsteking en disfunctie van het maag-darmkanaal;
 4. aambeien en scheuren;
 5. ontsteking gynaecologische;
 6. verschillende verschijningsvormen van schimmelinfecties;
 7. otitis, sinusitis, frontale sinusitis;
 8. schendingen van de integriteit van de huid, brandwonden;
 9. vergiftiging, enz.

Een schat aan ervaring heeft dit product als een anti-parasitaire remedie vastgesteld.

Deze lijst van voordelen maakt het geneesmiddel uit propolis, een echte genezer nummer één.

Contra

Bereidingen van propolis op schungite water praktisch geen contra-indicaties, behalve intolerantie producten Bee.

Prijs

Kopen water extract van propolis kan iedereen die belang hecht aan hun gezondheid. Op de officiële website van de fabrikant biedt een gecertificeerd product dat medisch onderzoek is verstreken. Het kopen van online biedt dagelijks promoties:

Waar te koop

Het product kan worden gekocht in een regio van de Russische Federatie, maar ook Wit-Rusland en Kazachstan en andere staten. De fabrikant levert de levering aan alle regio’s te sturen, hoeft u alleen om uw bestelling te plaatsen op de website van het bedrijf.

Time-geteste recepten van de traditionele geneeskunde sinds de oudheid een persoon helpen om te vechten tegen ziekten. De meest gezaghebbende van hen het waterige extract van propolis. Wat is het? Propolis is een natuurlijke stof, zoals teer, die in het voorjaar wordt geproduceerd door bijen uit harsachtige druppels op jonge berk, populier, els bladeren en knoppen. Bijen honingraat ontsmetten voordat …
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*