AquaStop spray voor schoenen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Het artikel biedt een gedetailleerd overzicht van de innovatieve instrumenten AquaStop ontworpen om niet alleen schoenen, maar ook kleding te behandelen. Het geneesmiddel een speciale coating die uitsluitend bestaat uit één component. Het werd ontwikkeld door het laboratorium Nanolab gevestigd in Duitsland. Duitse wetenschappers hebben dit product tot textiel en leer materiaal te beschermen tegen de negatieve gevolgen van verschillende soorten verontreinigingen ontstaan.

Wat is het AquaStop?

De deskundigen-wetenschappers uit Duitsland hebben een unieke nano-coating speciaal ontwikkeld voor de behandeling van schoeisel en kleding & mdash gecreëerd; AquaStop spray. Dit geneesmiddel is een functionele, eenvoudig aan te brengen en effectief in gebruik. Nadat het oppervlak is behandeld met een spray op schoenen worden niet beïnvloed door vuil en regen nat weer. Op het behandelde product blijft absoluut geen spoor. Nu is er geen reden om zich zorgen te maken over het uiterlijk en je kunt schoenen van felle kleuren te dragen, ondanks het slechte weer. Dit is mogelijk door de vorming van resistente beschermende bekledingen met hydrofobe afstotende eigenschap (namachivaya vocht) grote mate.

Spray schoenen AquaStop kunnen worden toegepast op de producten van leer en suède en nubuck en textiel. Vermeldenswaard is een belangrijke kwaliteit van de voorbereiding: na verwerking van de toegang van de lucht wordt gehandhaafd. Voeten zweten niet vrij “ademen”.

Innovatieve poedercoating is zeer zuinig. Genoeg om te behandelen zodra het oppervlak van de schoen (stroom 11-20 ml per 1 vierkante meter), en je krijgt een langdurige bescherming dingen van allerlei onzuiverheden gedurende het hele jaar.

Uiterlijk

Materiaal

In de samenstelling van de revolutionaire instrumenten AquaStop water, onderworpen aan het schoonmaken, en de daarmee samenhangende nanodeeltjes. Niet meer componenten in de samenstelling wordt niet toegevoegd.

Ontwerp

Spray schoenen AquaStop wordt uitgevoerd met een schuurmiddel in de originele verpakking. Is een vloeibare consistentie, gebruikt voor het spuiten op het oppervlak van de schoen.

Specificaties

Afspraak

Een spray ontworpen om schoenen te beschermen tegen vervuiling en het maximaliseren van de levensduur. Hiervoor moet u een paar eenvoudige stappen te volgen.

 1. Reinig de schoenen tegen vuil, wassen (indien nodig) en laat het drogen.
 2. Het plaatsen van de flacon met AquaStop op een afstand van 15 & mdash; 17 cm van schoenzolen voorzichtig sproeien op het oppervlak. Er moet een gelijkmatige laag aan te brengen over het gehele gebied.
 3. Wacht ongeveer een half uur tot het droog is en vervolgens op dezelfde wijze een tweede laag toe te passen.
 4. Laat de behandelde schoenen zijn ongeveer 11 & mdash; 13 uur voordat deze helemaal droog is.
READ  Fruto-Slim Complex - een drankje voor gewichtsverlies: reviews, prijs, waar te kopen

Bestel AquaStop voor van. de website van de verkoper

functies

De moderne industrie kan niet bieden de klant de gelden met betrekking tot de categorie van huishoudelijke chemicaliën, die met AquaStop zouden kunnen concurreren, de zorg voor het huis schoenen. Nu is de kans om zulke schoenen te kopen, dat is echt noodzakelijk is voor de ziel. Dit is mogelijk te wijten aan het feit dat de schoenen, sneakers en andere soorten schoenen die zijn verwerkt met een spray, zal een nieuwe look in alle weersomstandigheden te hebben. Spray AquaStop geschikt voor alle soorten schoenen. Natuurlijk, het is moeilijk te geloven, maar nu kan niet bang voor vieze modder witte sneakers zijn of nat in de regen schoenen. Nano-coating water, spray, vuil en andere ongewenste verontreinigingen afstoten. Het resultaat is uw onberispelijk verschijning in alle weersomstandigheden en ongerepte stemming.

Hoe werkt

afgezet op het oppervlak van de schoen nanocoating zorgt voor een hoge afstoting van water. Dit verschaft de minimaal contact behandeld door sproeidrogen schoenen met de moleculen van elke vloeistof of vuil. Overwegen, wat het gemiddelde verbruik van de spray per vierkante meter:

 • suède oppervlak 21 ml;
 • leder & mdash; 11 ml;
 • textiel & mdash; 10-20 ml.
Om buff te krijgen, u alleen strikt houden aan de aanwijzingen op de verpakking. Er wordt geschat dat de 50 ml spray is genoeg voor 10 behandelingen schoenen.

Kenmerken

Spray AquaStop heeft tal van eigenschappen. Neem een ​​kijkje.

 1. beschermt het behandelde oppervlak schoeisel of van kleding, wegduwen haar vuil, water en andere verontreinigingen. Dit zorgt voor optimale omstandigheden voor een langere levensduur van de dingen (verhoogd met ongeveer twee keer).
 2. Houdt voor een lange tijd de oorspronkelijke kleur van de schoenen of kleding. Omdat de spray transparant is, is het niet het uiterlijk van verwerkte producten te veranderen.
 3. Dient als een goede beschermende “film” van de schimmel, en voorkomt dat het uiterlijk.
 4. Heeft geen problemen tijdens de toepassing veroorzaken.
 5. Heeft allergische reacties, volkomen onschadelijk voor de gezondheid van de mens niet uit te lokken.
 6. Voorkomt op het oppervlak van de schoen witte aanslag moeilijk te verwijderen. Ze lijken heel vaak te wijten aan de negatieve effecten van vocht.
 7. Niet negatief beïnvloed door neerslag & mdash; regen sneeuw. Absoluut niet afgespoeld met water.
 8. Maakt organische oplosmiddelen van het type wax, siliconen, paraffine, acryl, olie en andere schadelijke stoffen bevatten. Elke geur is ook afwezig is, en dat is een goede zaak voor potentiële gebruikers die niet zo goed geen nieuwe geuren worden getolereerd.
 9. Beschermt het oppervlak van de schoen van de verschijning van slijtage en verschillende soorten van krassen veroorzaakt door mechanische impact.
 10. Heeft geen toxisch effect op het menselijk lichaam.
 11. Behoudt een blijvend effect tot 12 maanden.
 12. nanoklei heeft zo’n functie als zelfreinigend. Vervuiling van elk type en complexiteit schuif buiten het behandelde gebied dat geen verdere zuivering vereist.
 13. De spray is gecertificeerd in Europa, de Russische Federatie, Oekraïne en Kazachstan. Heeft certificaten van het ministerie van volksgezondheid.
READ  Uralin - het geneesmiddel uit prostatitis: reviews, prijs, waar te kopen

Prijs

Bij het maken van uw beslissing om te zorgen voor hun schoenen te nemen en te verlengen de levensduur moet u deze revolutionaire waterafstotende nanocoating aan te schaffen. Dit zal uw geld te besparen en zal je zenuwen op te slaan. Om te kopen een spray zal niet moeilijk zijn op het grondgebied van de verschillende landen. Blij dat systematisch gaan door middel van verschillende acties, vaak het aanbieden van aanzienlijke kortingen op de goederen. Dit helpt om ervoor te zorgen dat aan een spuitbus kopen van een groter aantal consumenten. Wij stellen voor om de prijsklasse in de volgende landen overwegen:

 • in Rusland – 1490 roebel;
 • in Oekraïne – 349 UAH;
 • in Kazachstan tenge Cellufit0.

Waar te koop

In de winkels kopen AquaStop niet mogelijk is, het komt niet in een retail handelsnetwerk . Om het gereedschap te kopen, bezoek de officiële website van de fabrikant. Echter, moet u weten dat een groot aantal websites bieden om innovatieve nieuwe ontwikkeling van Duitse wetenschappers op het internet te verwerven. Maar, volgens de fabrikant, vond nu een veel namaakgoederen. Om te voorkomen dat het uitgeven van geld voor niets, is het raadzaam om het product te kopen alleen op de Internet-site van de fabrikant. Hier kan de koper de echte hoge kwaliteit spuiten krijgen overigens zonder noemenswaardige handel markeringen.

Hoe bestellen?

Om innovatieve nanocoating verwerven, kunt u gewoon naar de website van de fabrikant. Hier te bestellen, dient u gegevens in de vragenlijst in te voeren, om alleen de naam en het nummer van de telefoon op te geven. Om de persoonlijke informatie en leveringsoptie corrigeren, vindt u de operator van dienst te bellen. Binnen een korte tijd de bestelling wordt geleverd aan uw adres. Het wordt aanbevolen bij ontvangst om de integriteit van de verpakking te controleren, en vervolgens om de kosten van het product en de levering ervan te betalen. Vooruitbetaling is niet voorzien.

READ  Instant Roll - machine voor broodjes en sushi: reviews, prijs, waar te kopen

Door het plaatsen van de bestelling, moet de potentiële koper te herinneren dat alleen de fabrikant garandeert de kwaliteit van het product en de tijdige levering. Dat is de reden waarom, om allerlei onverwachte risico’s te vermijden, is het raadzaam om het product te kopen op de website van de fabrikant. Maak je geen zorgen over de persoonlijke gegevens, zoals de site is een strikt privacybeleid.

Het artikel biedt een gedetailleerd overzicht van de innovatieve instrumenten AquaStop ontworpen om niet alleen schoenen, maar ook kleding te behandelen. Het geneesmiddel een speciale coating die uitsluitend bestaat uit één component. Het werd ontwikkeld door het laboratorium Nanolab gevestigd in Duitsland. Duitse wetenschappers hebben dit product te beschermen soorten leder en textiel materiaal …

gecreëerd

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*