antiparasitaire Monastic tea: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Vaak ongegrond zenuwachtig? Snel moe? Last van koude en hoofdpijn? Misschien heb je wormen …. Snel en effectief om te gaan met hen een Monastic anti-parasitaire thee, gemaakt volgens het recept van de monniken, kruidendokters.

Wat is anti-parasitaire thee?

De wetenschappelijke wereld weet meer dan 250 soorten wormen, zijn in staat om de mens te wonen (in Rusland zijn er ongeveer 70 soorten). Zij bezetten de ruimte in de maag, longen, lever, zelfs de hersenen, gewrichten en ogen. Lintworm eieren of reeds gevormde individuen vallen in het lichaam samen met het vuil vasthouden aan haar handen, nedawareness vlees, slecht verwerkte vis, door middel van insectenbeten, ongewassen groenten, fruit, enz. Verschijnen in gunstige habitat, ze beginnen aan een parasitaire leven te leiden, zuigen het sap uit het leger.

Statistieken tonen aan dat ongeveer 95% van de bevolking besmet zijn met wormen (in Rusland dit cijfer is iets lager & mdash; ongeveer 70%). In een gezonde jonge organisme, ze zijn praktisch onzichtbaar, zodat het grootste deel van de wereldbevolking weet niet eens over de schadelijke parasiet.

Wat is gevaarlijk wormen? Ten eerste, ze uitputten het lichaam, het immuunsysteem verzwakken, provoceren de opkomst van verschillende ziekten, waaronder kanker. Ten tweede, de giftige stoffen uit wormen, het vergiftigen van het interne systeem, het verstoren van hun normale activiteiten. Lichamen slijten sneller, verliezen hun efficiëntie. Er zijn frequente allergieën, spijsverteringsproblemen, bloedarmoede, vermoeidheid, pijnlijke hoofdpijn, enz. Ten derde zijn de wormen zeer lang geleefd. Voedingsstoffen, worden ze geabsorbeerd, laat te laten groeien en afbreken van de persoon voor vele jaren. Vanwege de lange omgeving optreedt hypovitaminose, verminderde voorraden sporenelementen.

De tientallen duizenden mensen over de hele wereld sterven elke dag van schijnbaar volledig los van de parasiet ziekte, maar die verscheen in de verderfelijke invloed van deze laatste op het lichaam. Daarom moeten we ze allemaal te bestrijden. Zelfs degenen die geloven dat verwijst naar 5% van de gelukkigen die niet “kostwinners” van wormen. Monastic antiparasitaire thee om u te helpen.

Hoe werkt

Wise natuur heeft erop toegezien dat de mensen kunnen overleven in de barre omstandigheden van het aardse bestaan. Ze heeft geneeskrachtige planten leven geroepen om de meeste bekende kwalen te genezen. Velen van hen hebben anthelmintische, tonic en antitoxic eigenschappen. Monastic tea van parasieten en het verzamelen van dergelijke planten.

Complex werking van de componenten tot dergelijke resultaten:

 • Geeft de wormen. De actieve elementen van de kruiden aan omstandigheden waaronder het bestaan ​​van de parasiet binnen de mens onmogelijk te maken. Ze blokkeren adaptieve mechanismen van wormen, waardoor ze te dwingen om de gastheer te verlaten of sterven. Naast de wormen en uitgescheiden hun afvalproducten.
 • Kills pathogene bacteriën, schimmels. De komst van de “profiteurs” leidt tot de versterking van het immuunsysteem, dat in korte tijd beschikt doorgedrongen in de micro-organismen.
 • Stimuleert de afscheiding klieren van het maagdarmkanaal, urine en galexcretie. Betere spijsvertering, en giftige stoffen, schadelijke elementen. Remde de fermentatieprocessen in de darmen, normale stoelgang eliminatie van een dysbacteriosis. Wist de lever.
 • De getroffen gebieden van het slijmvlies worden geleidelijk aan hersteld , gezondheid, en de normale werking van de beschadigde organen beter.
 • Verhoogt de immuniteit , vermindert de hoeveelheid en de ernst van allergische reacties. Verbetert de algehele gezondheid.

De zeer efficiënte natuurlijke remedies hebben bewezen in klinische studies (2013). Daarin namen deel meer dan 100 vrijwilligers die besmet zijn met verschillende parasitaire levensvormen. De collectie drug werd uitgevoerd gedurende drie weken uitgevoerd. Aan het eind van de cursus is er niet één patiënt, bij wie kruideninfusie geen positief effect heeft gehad. De overgrote meerderheid werd volledig ontdoen van de wormen. In ernstige gevallen (met een ernstige infectie) drinken bijgedragen tot een aanzienlijke vermindering van het aantal parasieten. Na de extra jaar waren ze in staat om volledig terug te trekken.

De resultaten zijn onder de indruk van de wetenschappers zelf: geen van de bekende ontwormen remedie kon niet bogen op een dergelijke efficiëntie, wat een Monastic tea liet zien!

Compositie

De belangrijkste geheim van de effectiviteit van de Monastery thee in de samenstelling ervan. Componenten worden zodanig gekozen dat niet alleen de “illegalen” te vernietigen, maar in de kortste tijd om beschadigde systemen en organen te herstellen.

Ingrediënten:

 • Birch blad. Bekende antiseptische, antivirale, anti-inflammatoire, urine, choleretic eigenschappen. Absorbeert vrije radicalen, herstellen van beschadigde cellen en weefsels.
 • Calendula en kamille. Heeft vergelijkbare eigenschappen als het blad van de berk. Wordt ook gebruikt om de bloedvaten, stress, neuroses te behandelen. Calendula helpt om het bloed te reinigen. Kamille herstelt het slijmvlies, verlicht chronische ontsteking. Beide bloemen ontlenen wormen.
 • Oak schors en moeras cudweed. Het wordt gebruikt bij aandoeningen en ziekten van het maag-darmkanaal. Eikenschors heeft anti-inflammatoire, antibacteriële, samentrekkend. Cottonweed & mdash; kalmerend middel, wondgenezing.
 • Peppermint. Gebruikt voor problemen met de spijsvertering en de nieren. Is een natuurlijke stimulant: dat een goed humeur creëert, kalmeert het zenuwstelsel, verlicht depressie, slapeloosheid & mdash; Staten, die vaak gepaard gaan met een infectie van wormen. Verhoogt de immuniteit, verlicht hoofdpijn.
 • Tansy en alsem. Solliciteren intoxicatie. Nuttig voor maagdarmkanaal. Infusions en afkooksels worden genomen voor worminfecties en schimmels en infectieziekten.
 • Yarrow. De plant heeft een breed scala aan toepassingen. Het geneest weefsel, vermindert de ontsteking. Gunstige effecten op het spijsverteringskanaal, verwijdert gifstoffen.
 • Agrimony en geneeskrachtige salie. de behandeling van vele ziekten, waaronder longziekte, nier, galblaas, huid, gynaecologie, oncologie, etc. Agrimonie naast stimuleert het proces van zweten en afvoer van gifstoffen, reinigt het bloed. Ook gebruikt als een kalmerend middel. Kalmeert het zenuwstelsel. Sage stimuleert het immuunsysteem.

Blijkbaar is de makers van een recept kalmerend middel om de selectie van de componenten benaderd met de grootst mogelijke verantwoordelijkheid. Een complex effect op het lichaam nuttige planten niet alleen helpt om zich te ontdoen van parasieten, maar ook aanzienlijk versterkt het immuunsysteem verdediging van wormen herstelt beschadigde weefsels en organen, draagt ​​bij aan vermindering van chronische ziekten.

Verhoudingen

Uiteraard deze effectieve, goedkope manier wormen kunnen geen vertegenwoordiger van farmaceutische bedrijven, die niet nabij het verschijnen van beschikbare geneesmiddelen uit natuurlijke ingrediënten. Daarom is in het internet zijn er veel negatieve recensies over het product en de kreten van “anti-Parasitaire Monastic tea & mdash; echtscheiding”.

Maar de gunstige eigenschappen van deze ingrediënten worden beschreven door dezelfde artsen! Hun enige noodzaak was om samen te komen, om het juiste percentage en presenteren aan de eindgebruiker te bepalen. Dat is in feite door de fabrikant. De verhoudingen van kruiden worden gekozen op basis van de kennis van de monniken, kruidendokters die betrokken zijn bij de behandeling van folk remedies voor decennia. De effectiviteit van het product wordt bewezen door honderden mannen en vrouwen die hebben geprobeerd het voor jezelf.

Hoe wordt

In Monastic tea parasieten bestaat alleen uit medicinale planten, voordat consumeren je nodig hebt om goed voor te bereiden.

 1. Kook water.
 2. Giet kokend water tank waarin u de drank zal brouwen.
 3. Voeg terug 1 eetlepel van de collectie.
 4. Kruiden giet er een glas kokend water.
 5. Wikkel een handdoek en laat het gedurende 10-15 minuten in rust & mdash; de bouillon moet infuseren.
 6. Om het maximale aantal helende eigenschappen te brouwen, moet trekken gedurende een half uur, maar zonder de handdoeken.
 7. Ready drinken is het raadzaam om stam door kaasdoek of een zeef.

Hij moet het in de ochtend op een lege maag een half uur voor de maaltijd. Om het verloop van de behandeling te starten, adviseert de fabrikant die met een kwart Cup. Na een paar dagen de dosis is om een ​​week & mdash om een ​​half glas te brengen; een vol glas. Dosis kan worden verdund met gekookt water en fractioneel te drinken gedurende de dag. Als de smaak van het eindproduct uitmaken, hoeven je niet bevalt, voeg een beetje honing.

Minimum kuur & mdash; 21 dagen. Als de besmetting sterk is, dan kan de snelheid worden verhoogd tot 5 weken. Dat betekent dat de beste effecten, is het belangrijk om de verhoudingen van het koken te observeren.

In parallel met het gebruik van de Russische ontwikkeling is het raadzaam om advies in te winnen van een ervaren deskundige. Hij zal in staat zijn om de mate van beschadiging van organen en weefsels van de wormen te bepalen en extra reparatieve therapie voorschrijven (indien nodig).

Opslaan thee wordt aanbevolen in een glazen fles met een nauwsluitend deksel. Dus na het uitpakken van de collectie is te gieten in een geschikte houder. De opslagruimte moet worden geïsoleerd van direct zonlicht. De houdbaarheid aangegeven op de verpakking.

Minor buikpijn en losse ontlasting is een normaal verschijnsel dat optreedt in de eerste fase van behandeling. Indien na 3-4 dagen de beschreven symptomen aanhouden, is het noodzakelijk om het bedrag van de drank te verminderen. Als de opgegeven toestand gaat gepaard met braken, verslechtering van de gezondheid en zwakte, moet je stoppen met het drinken van de bouillon. Misschien zijn sommige van de ingrediënten die u wilt. Belangrijk: vermijd een overdosis, anders kunnen er bijwerkingen (verwardheid, misselijkheid, nervositeit) manifesteren.

Getuigenis

Healing infusie wordt getoond aan mensen die willen om zich te ontdoen van parasieten van alle bekende soorten. Niet verboden profylactische toediening. Het zal het lichaam te beschermen tegen de illegale bewoners.

Contra

De meeste onderdelen van de thee zijn goed door de mens aanvaard. Maar het gebruik van een aantal van hen heeft een aantal contra-indicaties. Laat een verzameling niet te nemen, als u zijn gediagnosticeerd met:

 • chronische nierziekte;
 • acute glomerulonefritis;
 • zweer van de maag;
 • tumor;
 • endometriose;
 • verminderde functie van de schildklier;
 • hypotensie.
Zwangere vrouwen, zogende moeders en kinderen tot 12 jaar om de drank te consumeren is verboden. Allergieën alvorens je moet overleg ondergaan met een arts.

Prijs

De bewoners van de landen dichtbij en ver weg in het buitenland kunnen anti-parasitaire Monastic tea te bestellen, waarvan de prijs is het volgende:

de verzendingskosten worden bepaald door de afstand van uw locatie.

Waar

kopen

Monastery anti-parasitaire thee in de farmacie is niet te koop. Om te voorkomen dat de prijzen te verhogen, heeft de fabrikant besloten om de verkoop te verlaten via de detailhandel netwerk. De verkoop is alleen online. Om een ​​monastieke thee kunt u naar de officiële website van de distributeur te kopen. Daar vindt u meer informatie over het product, maar ook antwoorden op vragen over de betaling en verzending te vinden.

M
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*