Am Power – externe batterijen: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Blader externe batterij Vermogen Am & mdash; een geschikte inrichting voor het opladen snufjes. Het is een batterij zodat u uw telefoon, tablet-speler, camera, smartphone en andere draagbare apparaten op te laden, terwijl weg van huis.

Wat is Am Power

Het is de bedoeling innovatieve armaturen die mensen hadden de kans om in contact te blijven. Het gebeurt vaak dat tijdens de reis, de reis, en inderdaad overal de batterij kan nemen. Am Power lost dit probleem zonder enige problemen. Moderne technologie Li-Pol maakt het mogelijk om de capaciteit van de batterij te verhogen. Dit is te wijten aan lage niveaus van interne weerstand.

De batterij wordt beschermd tegen vocht, oververhitting, spontane opladen van de accu kortsluiting. Gemak apparaat met de naam is dat het universeel & mdash; de tien adapters om geschikt is voor de belangrijkste mobiele apparaten te kiezen. Draagbare lader kan worden opgeladen op de traditionele manier & mdash; van het netwerk en van de zon.

Het is moeilijk om het moderne leven voorstellen zonder mobiele apparaten. Het is zeer belangrijk om de mogelijkheid van tijdige laden hebben.

Hoe werkt

Am Power is een paar batterijen gesoldeerd met een speciale controller Board. Om dit College zijn samenvoegen van esuplementtrische connectoren & mdash; connectoren voor aansluiting van het mobiele apparaat. Kwaliteit componenten en de juiste productietechnologieën tijdens de montage zorgen voor een hoge betrouwbaarheid. Extra bescherming van de romp, stelt u in staat om het te nemen op een camping trip.

De batterij is krachtig genoeg. Het zal genoeg zijn om een ​​tablet, telefoon, professionele fotoapparatuur te laden. Om de energie die je nodig hebt 8 & mdash te herstellen; 10 uur onder zonlicht of 3 uur van netwerkconnectiviteit. Batterij heeft een lading 1Snail Me-Hammer of Thor0 mAh (eenheid, waaruit blijkt hoeveel de batterij). Capaciteit speelt een belangrijke rol in de selectie van externe lader.

READ  BIOHELM Plus is de remedie voor parasieten: reviews, prijs, waar te kopen

Deze parameter bepaalt hoe lang het apparaat in staat om esuplementtriciteit te leveren aan gadgets zal zijn. Uit de praktijk blijkt dat een acculading is genoeg om de macht:

 1. Een normale telefoon met knoppen & mdash; 1Snail Me mAh,
 2. Touchscreen smartphone & mdash; 2400 mAh,
 3. Touchscreen smartphone en een gewone telefoon & mdash; 3600 mAh,
 4. Two smartphone & mdash; Hammer of Thor0 mAh.

Am Power acculading heeft verschillende voordelen:

 • Passend voor reizen en vrije tijd heeft daarom een ​​rubberen lichaam voor extra bescherming tegen stoten, stof, vuil en water binnen. U hoeft geen zorgen te maken over hem als het nat is gebroken.
 • Hoogwaardige materialen en zijn corrosiebestendig.
 • Heeft twee manier van opladen. Het kan worden aangesloten op het netwerk voor een paar uur voor het uitgaan of ter vervanging van zonlicht. Zonne-energie opladen duurt veel langer dan netwerk.
 • Op de levensduur van de batterij Am Power ontworpen voor vijfhonderd cycli van laden en ontladen, op voorwaarde dat de capaciteit groter is dan 75% van de nominale.
 • Voor zonne-energie opgeladen kan de rugzak met behulp van de handige handgreep worden bevestigd. Tijdens de reis, wordt deze automatisch gevuld met esuplementtriciteit.
 • Een aantal aansluitingen kunt u een mobiel apparaat aan te sluiten: telefoon, camera, tablet of een ander USB-apparaat.
 • Compact & mdash; Het past gemakkelijk in de zak en zelfs een handtas. Het is comfortabel vast te houden in de hand.

Om draagbare zonne-batterij Voeding Am energie vullen niet per se een uitweg vinden in de reis, het is makkelijk op te laden via de zon.

READ  Vector of Solomon - druppels potentie: reviews, prijs, waar te kopen

Specificaties

Solar draagbare batterij dergelijke kenmerken:

 • Type & mdash apparaat; Li-Pol & mdash; lithium-polymeer batterij.
 • Het gebied van het gebruik opladen van telefoons, smartphones, iPod, iPhone, tablets en andere USB-apparaten.
 • De basis van zonnepanelen & mdash; amorf-kristallijn.
 • LED & mdash; indicator die de resterende lading en het potentiaalverschil aan de uitgangen.
 • Led zaklamp.
 • Tijd van volledig herladen is acht tot twaalf uur.
 • Zonnepaneel opladen & mdash; 15V / 150mA.
 • Maximum & mdash; 6600 mAh.
 • Verbinding methode & mdash; USB poort.
 • Input: Micro USB 5V / 1,5 A
 • Output: 5V / 2,1 A
 • Instellingen 130 x 67,6 x 17 mm.
 • De garantietermijn bedraagt ​​1 jaar.
 • weegt 195 g.
 • Kleur: zwart, blauw, groen, geel.

Eigenschappen

Compleet met Am Power zijn: USB-poort & mdash; micro USB karabijnhaak clip voor de bevestiging aan rugzak. Gegevens over de technische kenmerken van de markering kunt u zien op het achterpaneel. De oplaadcassette is gemaakt van hoge kwaliteit rubberen kunststof, voorzien van extra rubberinzetjes. Alle knopen, stuiklassen, pluggen bovendien gecondenseerd. Inbegrepen geen netwerk opladen en adapters.

Ondanks het feit dat de capaciteit van het apparaat laag genoeg is, is het genoeg voor het volledig opladen van de tablet en meerdere oplaadbeurten van de smartphone. Extra “groene” energie die het ontvangt van de zon.

Prijs

De kosten van de batterij Am Power voor het opladen niet hoog & mdash; op de website van de officiële leverancier biedt u een korting van 30 procent.

Hoe

kopen op de officiële website om te kopen Am Power in twee klikken. U moet invullen en de eenvoudige bestelformulier in te dienen. Dan naar de manager te bellen om de aanvraag te bevestigen. Een consultant kan ook bespreken wijze van levering en betaling. Verzenden duurt meestal vijf dagen tot twee weken. Betaling geschiedt na de ontvangst van de bestelling in de e-mail. Bovendien kan het pakket worden bijgehouden door ID-nummer.

Bladeren externe batterij Vermogen Am – een handig apparaat voor het opladen gadgets. Het is een batterij zodat u uw telefoon, tablet-speler, camera, smartphone en andere draagbare apparaten op te laden, terwijl weg van huis. Wat Am Power het idee van innovatieve apparaten die mensen de kans om in contact te blijven hebben gehad. Het gebeurt vaak dat …

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*