1ELECTRICITY SAVING BOXs universele lens: reviews, prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

De nieuwste en veelzijdig apparaat voor tablets, telefoons, digitale camera’s en camera & mdash; lens, UNIVERSAL CLIP LENS. Het is in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de hoge kwaliteit van de foto’s en het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.

Een kenmerk van de uitvinding is klein, en de mogelijkheid om op meerdere manieren. Deze modi zijn niet onderdoen voor de professionaliteit van dure apparatuur en accessoires voor het schieten.

Vormgeving en ontwerp

UNIVERSAL CLIP LENS universele lens voor telefoons en tablets trekt de aandacht met zijn miniatuur grootte en vorm van uitvoering. CLIP Lens gemaakt in de vorm van een keurig clip. Het gemakkelijk kan worden verbonden aan een gadget en genieten van het proces van de fotografie.

Materiaal

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof. Hierdoor kan de constructie op de vervorming te weerstaan ​​en vrij ongevoelig voor val en stoten worden.

Die kracht helpt om de fragiele lens te beschermen. Zij op hun beurt, is gemaakt van glas. Elk van de lenzen op een speciale manier, dus geen mechanische invloed op het kan leiden tot microscheurtjes. Het verdere gebruik van de lens scheuren zal de kwaliteit en de helderheid van het beeld bederven.

Ontwerp

Lens 1ELECTRICITY SAVING BOXs gemaakt in strikte en discreet design. Het zal er goed uitzien op de gadget van elke grootte en kleur. Belangrijk is dat de telefoon niet gekleed in een overdreven dik geval. Dit verhoogt het risico dat de clip kan verplaatsen of vliegen.

De clip is niet alleen geschikt voor telefoons, maar ook voor tablets. Bij het bestellen van CLIP LENS koper kan een product lens de gewenste kleur te vinden. Dus, zult u in staat om het ontwerp en de stijl accessoires die altijd met je mee te maken.

Specificaties

UNIVERSAL CLIP LENS bestaat uit drie lenzen, zodat u foto’s in de hoogste kwaliteit te nemen met uitstekende detail van kleine objecten. Dankzij hen kan de gebruiker gebruik maken van drie opnamemodi, waardoor u creatieve en kleurrijke foto te maken.

Macro lens & mdash; kunt u de foto in de kleinste elementen weer te geven. Toch is het beeld verliest zijn helderheid, duidelijkheid en kwaliteit.

Het oog van vissen is een opmerkelijke kans om de vangst hoek van de foto 180 graden te maken. Dit maakt het beeld een beetje futuristisch.

Lens voor panorama’s, een veelzijdige toevoeging, die helpt om een ​​ongewone en nauwkeurige het veel gemakkelijker te maken. Lens voor het fotograferen panorama’s heeft een breder overzicht.

Hoe werkt 1ELECTRICITY SAVING BOXs

Het werk met de clip vereist geen ingewikkelde manipulaties. U moet één van de drie lenzen die nodig is op een gegeven moment en draai het te kiezen. Het enige dat we moeten doen is bevestig de clip op de camera van je gadget. U kunt de foto’s gaat maken.

kenmerken

Lens UNIVERSAL CLIP LENS een zodanige kenmerken:

  • Geschikt voor verschillende telefoons, tablets (Galaxy, HTC, IPAD Touch en andere) ;
  • Niet mindere kwaliteit professionele fotoapparatuur;
  • Eenvoudig in gebruik en onderhoud;
  • De mogelijkheid om te werken in alle situaties en omgevingen.

Prijs

1ELECTRICITY SAVING BOXs universeel voor telefoons en tablets lens beschikbaar tegen een superieure gereduceerde prijs. De huidige actie biedt de mogelijkheid om het product alleen in 1490 roebels krijgen.

Waar te koop

Kopen 1ELECTRICITY SAVING BOXs kan alleen op de website van de officiële leverancier. Het client kan alle informatie over de kenmerken van het product te krijgen en in staat zijn om toe te passen voor de bestelling zal zijn.

De nieuwste en veelzijdig apparaat voor tablets, telefoons, digitale camera’s en camera – lens, UNIVERSAL CLIP LENS. Het is in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de hoge kwaliteit van de foto’s en het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Een kenmerk van de uitvinding is klein, en de mogelijkheid om op meerdere manieren. Deze modi zijn niet onderdoen in professionaliteit is duur.
Over Marjoleine Nines 329 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*